TROUBLE (Episoda 66) - SEASON 2

5.9K 128 14
                                    

“Kako uopće misliš da ćemo ti oprostiti sve tvoje grozote..kad ju uopće ne želiš posjetiti” - slušam Gemminu dernjavu sa druge strane zida I otvaram oči. Pogled mi pada na budilicu kraj kreveta I shvaćam da je prošla ponoć. Uopće ne znam ni koji je dan, sat...posljednje stvari koje su se događale totalno su me izbacile iz takta. Okrenula sam se na trbuh I uvalila glavu u topli jastuk sa namjerom da nastavim spavati.

“Ne mogu Gemma. Pusti me na miru” -drugi glas stiže, a ja opet otvaram oči. Večeras očito nema spavanja.

“Ti si idiot Harry, kako....ma zaboravi I izlazi odavde”- Gemma uzvraće bijesnim tonom, a ja napokon shvaćam da drugi glas pripada Harryu. Koji vrag uopće ovdje radi...tako kasno? Zadnji put smo se vidjeli popodne, kada mi je objasnio što značilo ono 'TH' na papiriću. Obećala sam mu da ću razmisliti da li mu opet mogu početi vjerovati na neki svoj čudni način..ali tako je teško opet vjerovati čovjeku koji me previše puta dosad razočarao. Valjda su muškarci takvi bili?! Kako god neću ih nikada ni shvatiti..

“Daj pusti me da prenoćim ovdje..” - Harry uzvraća, ton mu je trunku smireniji, što znači da se na neki način 'uliziva' Gemmi da popusti u njegovim zahtjevima.

“O ne..nema šanse. Samo izađi, kasno je I ja ujutro....imam posla” - ona odgovara. Shvaćam da Harry još nema pojma da je Gemma nekim čudnim slučajem započela raditi na mojem fakultetu I predavati mi. Što je ustvari totalno čudno, ali još nisam imala prilike da je upitam kako je uopće došla na moj faks.

“Daj Gems..samo večeras, otić ću u tvoju sobu I obećajem da ću biti dobar” - već u glavi mogu prepoznati ono Harryevo 'dobro' lice puno tuge. On namjerava otići u njenu sobu..jer sam ja tu. 

“Prvo je posjeti” - Gemma ne prestaje. Podigla sam se sa kreveta I odlučila da ću bar pokušati ušutkati njih dvoje, ali same riječi koje su izašle iz Harryevih usta totalno su me dotukle. Navukla sam neke Gemmine papuče I doslovno se zaledila.

“Ne želim majku više vidjeti nikad u životu. Ona je za mene mrtva Gemma...što uopće sad želiš da je posjetim nakon ….o nema šanse. Više nisam takav jebeni naivac . Ako želiš ti je posjeti slobodno, za mene je mrtva” -slušam kako udara po nečem tvrdom I shvaćam da moram ući što prije tamo, dok se ne dogodi mnogo loših stvari.

Zašto Harry ne želi vidjeti svoju majku? To je valjda još jedno pitanje koje imam za postaviti, ali teško da ću ikada dobiti odgovor.

“Skoro svaki dan sam tamo sa njom..ona te treba Harry, očajna je I tužna. Želi razgovarati sa sinom”

“Jebe mi se” - Harry uzvraće

Upravo sam se pojavila na vratima. Oboje su u tom trenutku pogledali u mojem smjeru, shvaćam da je kasno u noć I da bi kao trebala spavati, ali od njihove buke I svađe to je nemoguće. Harry je cijeli u crnini I totalno se uklopio sa noći. Drži čvrsto ključeve u ruci I vrti ih. Baš da pokušam nešto izgovoriti .Gemma je usmjerila svoj pogled na mene I dala mi neki znak očima koji ja normalno nisam shvatila. Nikad mi to nije išlo.

“U pravom trenutku Elena. Sad izvoli I natjeraj ga da posjeti svoju majku” - Gemma je napravila par koraka prema meni , ali I dalje nešto radi sa očima I ja ništa ne shvaćam. Natežem svoje oči prema njoj I pokušavam je shvatiti..ali uopće mi ne ide. Odustajem od ove igre.

“Zašto misliš da bi me Elena mogla natjerati? Jebeno sam siguran da to neću napraviti” Harry uzvraće, sad je I više nego iznerviran. Svađu između brata I sestre nikada nisam shvaćala, jer sam cijeli život jedinica..tako da ni njihove pokrete, ton I poglede ne mogu shvatiti koliko god željela.

“Jebi se Styles” - Gemma mu mrtva hladna uzvraće, dok Harry bijesno udara vratima od stana I izlazi..

“I ti” - Harry uzvraće, nakon čega Gemma automatski prevrće očima. Pomalo su smješni, ali shvaćam da nije pravi trenutak za osmijeh.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now