TROUBLE (Episode 18)

6.6K 210 19
                                    

Možda jednostavno da promjenim temu ili iskočim iz ovog auta I pobjegnem od njega?! Dovraga ….zašto mu ja trebam?! Zašto misli da u meni ima nešto zbog čega se on osjeća dobro?! Previše pitanja....vratila sam pogled na cestu, primjećivajući dugi mračni put do mojeg kvarta gdje sam živjela.

“Uhm...” - ispustila sam neki pomalo čudan uzdah , koji mi je pobjegao iz usta

ŽELIM ŠTO PRIJE DOĆI KUĆI I POBJEĆI OD NJEGA!

Harry je ispustio neki ne definirani osmijeh, kada me na brzinu pogledao “Trebao bi ti slikati to lice, kakvo sad imaš” - pomalo glasno se nasmijao, govoreći mi.

Zbunjeno sam pogledala na njegov profil, odmjeravajući njegove ruke kako upravljaju volanom, dok je vozio.

“Daj Elena” - opet se nasmijao “Zajebavam te” - opet se glasno nasmijao.

“Za...zajebavaš” - zamuckala sam , pokušavajući sklopiti do kraja tu riječ koju sam izgovorila.

Onaj govor kojeg je imao prije par trenutaka je bio samo zezancija?! 

“Planiram uzeti sate glume na fakultetu..malo sam vježbao sa tobom” - opet se brzom okrenuo prema meni, te mi namignuo.

Gluma?! Definitivno ništa nisam shvaćala....” Znači ono što si maloprije govorio bila je samo gluma?!” - upitala sam ga, postavljajući retoričko pitanje ali sam očekivala odgovor.

“Dap, misliš da bi bio sexy kao glumac?” - sasvim ležerno me upitao.

No naš razgovor , prekinuo je zvuk mojeg mobitela iz džepa. 

“Znam Aaron, oprosti” - rekla sam mu na mobitel, kada sam se javila. Svoj pogled sam prebacila na Harrya , koji je na samo Aaronovo ime dao veći gas, definitivno mu je ovo smetalo..

“Policija mi je zapljenila auto” - snažno je uzdahnuo preko mobitela. “Žao mi je , morala sam pobjeći jer bi me uhvatili” - tiho sam mu rekla preko mobitela, osjećajući pomalo grižnju savjesti, njegov auto su zapljenili zbog toga jer je meni htio ugoditi I ostvariti mi san kojeg sam dugo željela. Zašto bi sve pokvarila što bi dotakla?!

“Shvaćam Elena” - ozbiljno je rekao. “Mogu li što učiniti za tebe?” - upitala sam ga. U ovim trenucima sam bila očajna I osjećala sam ogromnu grižnju savjesti.

“Duguješ mi onaj izlazak, jesi slobodna sutra večer”- odjednom je rekao I tada sam se sjetila da sam pristala na to. Iako nije baš bilo u redu od njega da mu vraćem tako što trebam izaći s njim, ali on mi je bio prijatelj....to je bio prijateljski izlazak ništa bitno.

“Da, naravno” - pogledala sam Harryu, koji je prisluškivao naš razgovor, iako je glumio da uopće ne sluša, ovaj put gluma mu je loše išla...

“Gdje me vodiš?” - upitala sam ga.

Nakon čega je snažno Harryev auto zakočio , uhvatila sam se rukama za sic, kada mi je mobitel ispao iz ruke.

“Koji vrag”? - upitala sam ga. Stajali smo na sred ceste I Harry nije želio , dalje voziti . Izašao je iz auta I snažno zalupio vratima. Uzela sam mobitel sa poda ,no nažalost se ugasio, moj razgovor je upravo propao sa Aaronom. Okrenula sam se oko sebe, gledajući gdje je Harry ali ga nisam mogla vidjeti. Jedino što sam mogla vidjeti je njegova sjena koja se izvila na stražnji dio od auta . Otvorila sam vrata izlazeći I približavajući mu se.

“Zašto smo stali, Harry?” - upitala sam ga.

Strpao je svoje ruke u džepove, gledajući mjesec koji je večeras bio pun, no I dalje ništa nije odgovarao.

“Želio sam malo izaći na zrak” - napokon je progovorio I dalje gledajući taj puni mjesec. “Na sred ceste” - tiho sam mu se približila, govoreći mu.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now