TROUBLE (Episoda 68) - SEASON 2

5.3K 115 4
                                    

Osjećam parfem od Brooke svugdje po meni, iako je to nemoguće. Ali Liamovo lice I usne mirišu točno na onaj parfem kojeg sam mirisala po hodnicima fakulteta kada bi se susretala sa njom. Stavljam ruke na njegova prsta I guram ga od sebe. Ali on ne prestaje, njegove usne prolaze mojima, a ona jutarnja brada škaklja dio mojeg lica.
“Koji vrag radiš” - stavljam zube točno na njegovu donju usnicu I grizem ih, toliko da I ja osjetim okus metala u ustima.Psujem sve po spisku, po prvi put se čudim samoj sebi kakve prljave riječi dolaze iz mojih usta. Ali ovaj Payne uopće nije normalan čovjek. Par puta sam ga pokušavala odgurnuti I kad sam zadnji put stisla jače njegovu usnu, odmaknuo se , isti tren stavio prst na usne I pokušao sprječiti krvarenje.

“Da se više nisi nikada usudio...poljubiti me. Što se događa sa tobom, dovraga” - derem se na njega. A moj glas odjekiva kroz cijelu teretanu. Na trenutak gledam iznad njegovo ramena I shvaćam da nas nije nitko vidio. Harry se nije pojavio što je jako dobro, jer sam sigurna da bi Liama pretukao.
“...dobro je...” - Liam na kratko izgovara I duboko uzdahniva. Toliko o ispriki. Nisam je ni očekivala, ne znam ni zašto razmišljam da će se taj jebeni idiot usuditi ispričati se. Prokleto osjećam miris Brooke po sebi, gadi mi se činjenica da je prije svega par minuta imao sex sa njom I sada se usudio mene poljubiti.
Odvratno!
Prljavo!
“Dobro je? Poljubio si me I samo kažeš dobro je?” 
“..samo sam želio provjeriti da li osjećam nešto prema tebi..” Liam odgovara, a moja usta se otvaraju od šoka. Još mi I to treba. Dovoljno što cijelo vrijeme imam Harrya pored sebe, još mi treba da se I Liam počne zanimati za mene. Još jednom vraćam film u glavi kada sam bila sretna jer mi muškarci nisu prilazili.
“..na ovakav način? Budi siguran da će Harry doznati za ovo..ti si neprepoznatljiv Liam, koji jebeni vrag se događa sa tobom”? - opet psujem. Kada sam uopće naučila psovati.
“Jebe mi se za njega. Dovraga, zašto se svijet mora vrtiti oko tog kretena Stylesa? Znaš ono uopće nije ništa posebno, jebe mi se što će on reći” - Liam psuje sve po redu, dok svakih par trenutaka stavi prst na usne da sprječi krvarenje.
Koliko puta moram ponoviti u sebi što se dogodilo sa ovim Liamom.
“..i što sada uopće želiš? Ako si ljut na Harrya, ne trebaš mene ljubiti” - ne mogu prestati razmišljati o onom poljupcu kojeg mi je dao.
...”on nije razlog Elena” usmjerava svoj pogled točno na moje oči.
“budi pametan I objasni. Zahtjevam ispriku od tebe znaš? Ne možeš samo tako doći za mnom I poljubiti me na silu..” - objašnjavam a Liam se smije. Zašto se smije..kada ništa u ovoj situaciji nije za smijeh.
..”samo prestani I poslušaj me da ti objasnim” - maše rukom ispred mojih očiju, a ja prevrćem očima. Opet gledam preko njegovog ramena, ne želim da Brooke uleti I vidi nas..još bi mi to trebalo.
“Čekam ispriku Liam” - naglašavam I lupkam nogom od pod. Nervozna sam, planiram oprati usne iza ovog 'razgovora'. Imam neki tupi osjećaj kao da me Brooke ljubila..iako nisam imala ništa na svojim usnama, niti kakav sjaj ili ruž. Ovaj put osjećam sjaj jagode na usnama. Moguće da je nastao od Brooke.
U troje? Zašto uopće razmišljaš o tome Elena?
“...imao sam nekih problema proteklih dana, izvan sebe sam, previše pijem..konzumiram stvarno svašta..i tome si razlog ti” - Liam mrtav hladan izgovara. Molim? Ja sam razlog tomu što se on ponaša kao totalna budala?
“Ja?”
“Da ti Elena..mislio sam....očito sam pogrešno mislio” - izgovara bedastoće, a ja pokušavam razumjeti njegov glas koji je nerazuman. Nekako uopće ne želim razgovarati sa njim, jer znam da je imao sex sa drugom prije svega par minuta.
..”možeš mi to malo bolje objasniti?” - tupkanje nogu se povećava. Samo čekam da se pokaže moje pravo lice I da zgrabim neku stvar u ovoj prostoriji I bacim je na njega. Još mi se nije ispričao jer me poljubio.
“..mislio sam da se zanimam za tebe, da mi se sviđaš I želio sam nekako svoje sumnje potvrditi. Poljubio sam te ali sam očito shvatio da u ovom poljupcu nije bilo ono što sam mislio da ima” izgovara I nekako pomalo sramežljivo spušta pogled na beton ispod naših nogu. Ovo bi me kao trebalo povrijediti? Sigurno ovakve riječi na neki način povrijeđuju..ali ja I dalje stojim mrtva hladna ispred njega.
..”normalno da nema ništa, što si mislio da će biti? Smatrala sam te dobrim prijateljem I osobom koja je jedino dobra od vas trojice...očito sam bila u krivu” - ovaj put sam ja podigla glas I shvatila da se trebam stišati. Ona Brooke je ogromna tračerica I stvarno me nebi čudilo da stoji negdje I prisluškuje naš razgovor. Pokušavam se progurati pored njega I taman da to napravim, opet osjećam snagu njegove ruke na mojoj.
..”čekaj Elena..nećemo ovako završiti”
Oh kako ćemo drugačije završiti Payne? Možda da me opet poljubiš....
“ti si kriv što ovo ovako završava. Idući put razmisli kakav ćeš potez napraviti, u redu?! – mičem ruku iz njegove I još ga snažnije guram od sebe. Čovjek sa kojim sam se u neku ruku slagala..postao je netko koga ne želim vidjeti. Nisam sigurna da li ću ovo reći Harryu..ustvari kada bolje razmislim nema šanse da on za ovo sazna.
“..znaš Elena..nebi se trebala brinuti što će reći Harry za ovo..siguran sam da je on poljubio mnogo djevojaka I da upravo to radi..” - slušam njegov glas iza svojih leđa I okrećem se.
Isto kao da mi je pročitao misli.

“Što znaš Liam?” - pitam ga. Upravo mi je rekao da se Harry u ovom trenutku ljubi sa nekom...koliko god mi u glavi bilo ono pismo I njegove riječi da mu vjerujem. Ali tko može vjerovati Harryu Stylesu koji me je dosada mnogo puta iznevjerio svojim lažima.
“..iako sam mislio da će se promjeniti uz tebe..shvatio sam da njega nitko ne može promjeniti”
Te riječi mi udaraju cijelo tijelo..svatko misli da se Harry ne može promjeniti, koliko god želio..što god se dogodi između nas..ono lijepo na neki naš način. To netko pokvari..Možda je vrijeme da stisnem tog čupavog Stylesa I počnem ovaj put ja naređivati sa njim. No znam da koliko god to lijepo zvučalo, to je nemoguće..on nije osoba koja sluša I to je najveći problem kod nas dvoje.

Pošto je Gemma otišla par dana iz stana dala mi je na čuvanje njen stan. Totalno je teško uklopiti se ovdje, koliko god moji roditelji bili grozni roditelji...uvijek bi mi nedostajala moja soba jer bi se tamo jedino mogla opustiti. Otkad sam upoznala Harrya spavam u raznoraznim krevetima..počevši od onog njegovog kreveta u podrumu pa sve do one zajedničke kuće njega I bivše. Kad malo bolje razmislim, bolje da sam doznala preko Brooke tko je ta Anastasia...ovako znam da sam izgubila jedini kontakt sa tom osobom zbog koje se Harry ponaša ovako.
Svoj san koji upravo imam mi kvari dodirivanje mojeg dijela struka, te se spušta sve do ruba mojih gaćica. Pomičem se stražnjicom I klizim tijelom pod plahtama, dok pomalo stenjem od dodira koje uopće ne mogu prepoznati. Par puta sam se pomakla I osjetila nečiju tvrdoću točno na mojoj stražnjici. Dodir je topao a prsti prolaze po mojim nogama te me na neki način škakljaju. Sigurno je ovo još jedan san u kojem se pojavljuje Harry..
..”ajde spavalice budi se..” - slušam hrapavi glas koji mi para uši. Zar se I u snu mogu probuditi?
...pusti....daj mi malo sna..” - odgovaram. Njegovi prstiju ne prestaju, čas se zavlače ispod mojih svilenih gaćica I osjećam ih na svojoj stražnjici. Stenjem od same topline njegovih dlanova koji šetaju po mojim butinama,stražnjici I rubu samih gaćica..
“El, volim slušati tvoje stenjanje ali moraš se probuditi da razgovaramo..”
Pomičem se još par centimetara prema čvrstom, mišićavom tijelu I osjećam njegovu erekciju točno na sredini moje stražnjie. Koliko god se prije bunila zbog toga, sad mi ovo godi I mrzim sebe zbog toga.
“umorna sam”
“ozbiljno?ako se ne probudiš bit ću zločest I guza će te boljeti..”smije se a ja u svojim snovima prevrćem očima. U zadnje vrijeme to često radim, vjerojatno jer me svatko nervira. Uvijek su me svi nervirali, baš kao I ovaj čupavac koji se nalazi u mojim snovima..ili gdje je već?! Totalno me izluđuje I toga se najviše bojim. Ne smijem dopustiti da mi se onaj san ostvari.
“neka boli, samo me pusti” - mrmljam.
..znaš da mi treba svega jedan potez I da ćeš požaliti zbog tih riječi” tako je blizu meni. Stavlja svoju jednu nogu preko mojih I osjećam težinu na mojim bedrima. Tako je topao na dodir.
“Harry spavam..samo me pusti na miru” - pomakla sam rukom njegovu nogu sa mojih I okrenula se na trbuh, stavivši glavu u jastuk. Umorna sam I njegove riječi me neće natjerati da otvorim oči I razgovaram. O čemu uopće trebamo razgovarati?

Što ako je doznao da me Liam poljubio...ma ne sigurno bi se drugačije ponašao. Zvuči nekako mirno.

Tišina! Baš kad sam pretpostavljala da je napokon otišao I shvatio da se neću probuditi. Prvo što sam osjetila je njegov blagi miris u nosnicama I onda težinu točno na mojim leđima. On je kao neka pijavica, koje se ne možeš rješiti I da hoćeš. Stvarno želim vrištati.
“mogu ti ponuditi mnogo toga sa leđa,ali te trebam budnu” - opet čujem njegov smijeh. I udaram ga laktom u ramena. Pomičem se, bar pokušavam ali presnažan je da bi se uopće trudila pomaknuti.
“Ti stvarno ne shvaćaš da mi se spava I da mi nije do razgovora..stvarno sam preumorna Harry, shvati me” - zvučim kao neka mačka od tona kojeg proizvodim. To je čisti dokaz da sam umorna. Koliko puta to moram ponoviti. Ovaj put nije ništa odgovorio..ali njegov odgovor pronašla sam točno na sredini svojeg dupeta, kada sam ispod samih gaćica osjetila cijeli njegov dlan.
..”mislim da znam način na koji ću te razbuditi” - govori, a ja stenjem u svojem snu..opet od njegove ruke. Sa dva prsta klizi mojom stražnjicom I zastaje točno na dijelu gdje sam I previše osjetljiva za ovakve dodire. Automatski mi noge počinju drhtati, dok Harry zavlači oba dva prsta u mene I shvaćam da je imao pravo kada je rekao da ću se razbuditi. Otvaram svoje oči isti tren, a njegov prst radi u meni.
Prokleto dobar osjećaj.
“..molim te prestani, razgovarat ćemo” Čupavac pobijeđuje po ko zna koji put.
..jebote ti si vlažna I dok spavaš” - trlja dlanom od moju stražnjicu I ja se automatski pomičem od samih njegovih dodira. Rukama stežem jastuk pokraj moje glave, dok Harry obrađuje posao točno na mojoj stražnjici. Uzdišem od ta dva prsta, koji mi tjeraju da zvučim kao gladna mačka. Loša usporedba mojih tonaliteta koje ispuštam.
“Harry podigni se..” - naređujem. Prije nego što se podigao sa mene, izvukao je ruku iz mojih gaćica I sa zubima okrznuo moj vrat. Navlačim plahtu preko sebe, dok mi opet pogled bježi na budilicu na ormariću. Prerano je uopće za neki razgovor, okrenula sam glavu prema Harryu I primjetila kako ispravlja svoju crvenu košulju koju je jutros nosio I totalno se čudim njegovom novom stilu. Taj dečko je otkad ga poznajem stalno u crnom..danas je nekako posebno raspoložen? E pa ja nisam..
“Obuci se pa ćemo razgovarati u kuhinji...ili” - češka se po glavi, dok nastavlja “možeš slobodno doći I gola..volio bi lizati nešto sa tebe” zadirkiva me u trenutku kada bacam jastuk na njega. Jutros me nervira sve na njemu. Mrzim to što izgleda kao da je upravo došao sa modne piste I doslovno sam ljubomorna na njegovu kosu koja je uvijek tako uredna I sjajna. Nije fer!
Navukla sam nešto odjeće od Gemme na sebe I taman da zakopčam jaknu do kraja ugledala sam Harrya kako maže džem na tost I stavlja ga na moj tanjur. Jutarnja kava mi miriše u nosnicama I onda se sjećam da ju on ne zna napraviti. Jedina stvar koja mu ne ide je pravljenje kave..

“Ajde sjedni El..pripremio sam doručak” 
Pogled mi bježi na lošu kavu na mojoj strani stola. Mislim da sam mu zaboravila reći da se okani pravljenja kave.
“znaš da praviš lošu kavu” - sjedam mamurna za stol iako nemam razloga da se tako ponašam. Samo nisam naspavama, to je jedini razlog.
..”ali zato jebem kako treba” nasmijao se u trenutku kada sam pljunula kavu iz usta natrag u šalicu. Ali ovaj put nije bio razlog loša kava nego njegov jutarnji rječnik. Kako mu se da ujutro ovako prljavo razgovarati.
“Pojedi nešto..imaš tu džem namazan” - tjera me da jedem. Uzimam topli tost u ruke I grizem komadić. Harry me prati kako jedem I ja se na trenutak osjećam nekako posramljeno,dok me gleda.
“ I o čemu trebamo razgovarati?” - govorim punih usta a on se smije. Zašto je jutros ovako posebno raspoložen. Pogled mi bježi po njegovom licu I zastaje na tim rupicama koje mi poklanja..dok zadovoljno promatra moje jedenje ovog tosta.
“prvo pojedi”
Kolutam očima. Zagrizla sam još jedan komadić I bacila ostatak na tanjur. Uzimam šalicu sa vrelom kavom I ispijam gutljaj. Ne obazirem se ovaj put na činjenicu da je ova kava odvratna. Tko ga je naučio praviti kavu.
“znaš mogu te naučiti kako da napraviš normalnu kavu, ovo je loše Harry” - stavljam šalicu na stol I usmjeravam pogled na njega.
“..ja tebe mogu naučiti svačemu ako želiš. “
Jutarnje zadirkivanje, moram se naviknuti na ovo.
“Da li se ovaj razgovor odnosi na onu poruku koju si mi ostavio jučer” - pitam ga. Svaki put kada namjeravam nešto upitati o njegovoj prošlosti I toj bivšoj u meni ključa od nervoze. 
“..djelomično” - naslanja se na rub stolice
“i”?
“...nećemo se vidjeti par dana El” 
HA?
HA?
Okej zašto se osjećam povrijeđeno od njegovih riječi? Zar nebi trebala osjećati ….sreću? Zar nisam željela da ode od mene I više se nikada ne vrati. Dovraga, ovo je čudan osjećaj. Naslonila sam se na stolicu I rukama zahvatila trbuh. Osjećam mučninu, to nije dobar znak.
“zašto?”
Zašto pitam zašto?? Glupačo!
“putujem izvan Londona I neće me biti par dana” - glas mu je tako drugačiji I nekako se osjećam kao da laže? Zašto imam neki osjećaj da laže.
“u redu..preživjet ću” - mrtva hladna izgovaram, iako umirem u sebi. Ubija me činjenica da ga neću vidjeti par dana..ovo je jedan od razloga zašto se moram maknuti od njega, događa se nešto sa mnom I sa osjećajima koji su poludjeli proteklih dana. Što ako mi bude nedostajao? Kakav je to osjećaj....
“jesi sigurna?”
“mogu živjeti bez tebe Styles” - podižem se sa stolice I okrećem mu leđa. Duboko sam uzdahnula, prije nego što je ogroman par ruka došetao točno preko mojeg struka. Automatski sam se naslonila na njegova prsta I dozvolila sebi da malo uživam u tom jutarnjem mirisu kojeg je imao.
..”ali ja ne mogu živjeti bez tebe..ni sekunde.što da radim?” - izgovara to tako blago, da me tjera da se okrenem prema njemu I čvrsto ga zagrlim. Da mu napokon kažem da se ne miče odavde, jer ću umrijeti ako se ne pojavi. Ne mogu vjerovati da sam došla do toga da će mi Harry nedostajati.
“preživjet ćeš”
“kako?”
“lijepo”
“ozbiljno Elena. Trebat ćeš mi dati nešto svoje dok me nema par dana”
Što on želi...opet moje gaćice? Zar ih već nema...
“nemam ti ništa za dati. A I uostalom gdje uopće ideš I zašto?” Tek kada sam izgovorila, shvatila sam da zvučim očajno. Bravo Elena, evo ti petica za brzi jezik.
“..moram obaviti neki posao”
wow puno mi je rekao.
“sam?”
I opet ja. Glupačo...što me briga da li će biti sam? Molim se u sebi da kaže da ide sam.
“da bit ću sam.”
Pa povedi me sa sobom Styles. 
“I znači to je bilo tako važno da me probudiš iz kreveta, zar mi ovo nisi mogao javiti nekom porukom ili nešto?” - opet prevrćem očima, iako znam da me ne može vidjeti. Stoji iza mojih leđa I još me uporno drži preko struka.
“..mogao sam. Ali želio sam te vidjeti El. I dati ti nešto” - automatski me okrenuo rukama prema njemu, tako da sam se našla oči u oči sa njim. Promatram tu nestašne loknice u njegovoj kosi, I pogled mi traži njegov. Danas su njegove oči trunku drugačije, kao da su na svjetlosti promjenile boju. Sviđa mi se njegova boja oči. Harry poseže rukom u zadnji džep I vadi dva komada papira koji su na prvu zgužvani, ali ih ispravlja I okreće prema meni.

'HALESTORM – LIVE – ulaznica za koncert' 

Čitam što piše na jednom od papira I shvaćam da su to ustvari neke ulaznice za koncert. Drži ih u ruci I ponosno maše sa njima.
“..ovo mi je inače omiljeni bend..pa sam mislio da izađemo skupa, znaš nešto kao..spoj možda?”
SPOJ? Harry me zove na spoj.
“Da li me to upravo zoveš na spoj?” - pitam ga. Harry Styles me opet zove na spoj..i opet se pitam što ćemo on I ja raditi na tom spoju. Ali ne mogu odbiti ovaj bend, prokleto su dobri I imaju jako dobre pjesme. U glavi razmišljam o razlozima koje bi izmislila da ne idem sa njim, ali opet dominira Halestorm. Treba mi malo snažne glazbe, da se dobro isplešem I zaboravim na sve probleme između nas. Čak je došao I novi problem Liamov poljubac..samo treba da Harry za to čuje. I tako imamo malo više problema između nas.
“...može biti prijateljski izlazak?”
Bleh više mi se sviđao spoj.
“..u redu, kad je to uopće?” - pitam ga. Uzela sam jednu ulaznicu iz njegovih ruku I pročitala datum. Po mojem računanju to je točno za 5 dana. Moguće da Harrya neću vidjeti dugih 5 dana...oh!
“čim se ja vratim, dobit ćeš neke moje upute. Ovo nam je idealna prilika da budemo skupa I zabavimo se..iako nebi trebao ovo raditi, bit će gužva I nitko nas neće primjetiti..” boli me srce od njegovih riječi. Shvaćam da se trebamo skrivati, a da je koncert ustvari idealno rješenje gdje nas nitko neće ometati. Masa ljudi, zadimljeni prostor I gužva..
“okej..onda pristajem...” - spuštam ulaznicu na stol I podižem pogled prema Harryu. U trenutku kada sam ga pogledala uhvatio je nježno moju bradu I usmjerio je prema njemu.
“..svidjet će ti se El, potrudit ću se da nam bude lijepo. Da se ne svađamo I da počnemo normalno funkcionirati, to nam je potrebno..u redu?” - glas mu je miran I ozbiljan. Teško je pohvatati sve njegove promjene raspoloženja. Ali uvijek mi se sviđao ovaj ozbiljni Harry.

Promatram Harrya kako uzima svoju jaknu sa stolice, ostavlja mi poljubac u čelo I na trenutak me promatra. Nikada nisam mislila da će njegov odlazak utjecati na mene. Neću vidjeti tog čupavog dečka dobrih 5 dana...što ću uopće raditi ovdje bez njega? Moji roditelji se za mene mrtvi, sa prijateljicama se baš ni ne čujem, na fakultet ne odlazim...Harry je ustvari bio jedina osoba sa kojom sam razgovarala . Koliko god bilo svađa između nas, uvijek bi mi na neki svoj način pomogao. Pratim njegov korak kako silazi niz stepenice I u meni šapće ona moja radoznalost koja zadnjih par dana spava. Tihim korakom se šuljam istim tim stepenicama kojima ide on I pratim njegov korak. Uvijek sam bila dobra u skrivanju, valjda ću I sad. Harry otvara vrata od zgrade I promatram ga preko stakla kako odlazi. Prvo sam mislila da će ući u svoj automobil, ali to nije napravio. Izašla sam iz zgrade I promatrala ga. Prelazi preko druge strane ceste, navlači kapu od jakne na sebe I tek tada mogu primjetiti crni dugi automobil prema kojemu ide. Pomakla sam se svega par koraka od same zgrade te shvatila da je kiša počela polagano padati. Na trenutak sam pogledala prema nebu I vratila pogled na Harrya I taj crni automobil u kojega Harry upravo sjeda. Gledam na trenutak ženu crne kose I ledim se. 

Upravo joj Harry daje poljubac točno u usne I odlaze odavde.

Harry ju je poljubio? Rekao mi je da ide sam na to 'putovanje' ?..... Uopće ni ne shvaćam da pada kiša po meni I da sam skoro cijela mokra. Mogu primjetiti kako počinje sijevati I stvara se ogromna svjetlost na drugu stranu ceste. Totalno sam skamenjena, u glavi mi stoji onaj poljubac kojega je upravo dao toj ženi u automobilu. Što ako je to ona njegova bivša..Anastasia? Dovraga, koja sam ja glupača. Normalno da je ona, ona je uvijek....svugdje je sa njim.
“Djevojko možda bi se trebali maknuti sa kiše” - slušam nepoznati glas iza svojih leđa I automatski se okrećem. Ispred mene stoji visoki , stariji muškarac sa šeširom na glavi I dugim kaputom. Podsjeća me na tajnog agenta 007, ali previše sam šokirana za moje glupe misli tako da odmahnujem rukom. Nije me briga što pada kiša po meni, što sam mokra do kože. Brine me taj automobil, ona I taj jebeni poljubac kojeg sam vidjela.
….”djevojko ozbiljno vam govorim, prehladit će te se” - opet taj čovjek. Stvarno sam ga željela poslati u onu stvar, ali sam odustala I od toga. Kosa mi je sljepljena od vrat a iz odjeće mi se cijedi voda, ustvari mnogo vode.
..nije mi važno” - opet se okrećem prema tajnom agentu 007. Isti taj čovjek mi prilazi sa kišobranom I stavlja ga poviše moje glave. Kao da će mi to pomoći..naginje se pokraj mene I slušam kako šapće.
“Elena Isabelle Davis, zar ne?” 
U redu nadam se da ne haluciniram? Sada sam totalno u šoku, ali isto mogu shvatiti da je onaj nepoznati čovjek izgovorio moje puno ime I prezime.
“kako znate moje ime?”
“Ja sam Inspektor Thomas, pratim gospodina Styles I vas neko vrijeme. Moram razgovarati sa vama..jako je bitno”
Inspektor? Nadam se da haluciniram, ili da je ovo još jedan u nizu san. Izludit ću sa svim ovim misterijama okolo sebe.
“...o čemu trebate razgovarati sa mnom?”
Čovjek podiže šešir sa glave I usmjerava svoj tajanstveni pogled na mene . Uopće ne znam zašto sam još I dalje ovdje I razgovaram sa njim..stvarno se trebam maknuti.
“Pratim neko vrijeme gospodina Stylesa, taj dečko ima iza sebe burnu prošlost, I jedno ubojstvo iza sebe. Trebam vašu pomoć Gospođice Davis...dobit će te ogromnu svotu novaca ako mi pomognete da nabavim dovoljno dokaza da strpam gospodina Stylesa u zatvor.”

Ajde Elena sad se probudi! Strpala sam ruke u svoju mokru jaknu, dok sam osjećala drhtanje kroz cijelo tijelo. Uopće ne mogu normalno razmišljati, cijelo vrijeme imam u glavi sliku tog prokletog poljupca I činjenica da sam opet izigrana.
“..ja neću napraviti ništa. Razgovarate sa pogrešnom osobom” - I napokon kada sam se odlučila pomaknuti, osjećam njegovu ruku na svojem ramenu.
..”što ako vam kažem da ste izigrani? Prevareni? Možda da znam što Styles skriva u onoj sobi koja vas zanima? Gospođice Davis vi ste jedina osoba koja utječe na njega...pomoću vas ga možemo strpati u zatvor. Ajde učinite uslugu zakonu I pomozite nam”

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now