TROUBLE (Episoda 84) - SEASON 2

5.2K 117 1
                                    

Sklupčana pored Harrya na samim pločicama, rukom na njegovom trbuhu i svojim usnama pored njegovih šapćem tih 7 slova nečujno i gutam knedlu izbrisane hladnokrvne Elene Davis. Službeno je više nema..ova se otopila skroz i nakon par mjeseci navlačenja-povlačenja sa tom nevoljom zvanom Styles sve je došlo na svoje mjesto. Ne baš sve. Ali sigurna sam da ga neću napustiti..hm zasad?!
"Ponovi to El. Volim kada ih izgovoriš na glas" šapće mi, iako mu suze i dalje padaju niz oči i on ih onako 'muški' pokušava sakriti. Ali nema zašto. Sve sam vidjela, nije plakao prvi put ispred mene. Nema se čega sramiti. Usmjeravam pogled na njega i opet tiho izgovaram "Volim te" lagano se smiješim i nastavljam "I nemoj me tjerati da ih više izgovaram. Zvuče čudno na glas.."
Harry ljubi moje čelo, dok mu bježi osmijeh na lice i ja napokon mogu odahnuti.Iako moji savjeti uopće nisu pomogli..jer ja to jednostavno ne znam davati, bar su ga dvije glupe riječi razveselile. 
"To je zato jer ih ne izgovaraš često..znaš da bi trebala. Lijepo zvuče ljubavi"
Upravo mi je rekao ljubavi?! Hrapavi,britanski naglasak izgovara šaptom 'ljubavi' i shvaćam da je upravo našao slabu točku na meni..ali da je ne smije doznati. Isuse K..ova riječ tako dobro zvuči iz njegovih usta. Jebeno dobro!
Ljubavi!
Ljubavi!
Ljubavi! Harry Styles i riječi 'ljubav' Hoću da mi opet ponovi tu riječ. Ne mogu vjerovati da Elena Davis hoće čuti opet tu riječ od koje mi se prije doslovno povraćalo, inače ogroman neromantičar od mene...očito je i moja skrivena(dobro skrivena) romantična strana proradila u trenutku kada je izgovorio 'ljubavi' Moram prestati razmišljati o toj riječi. Odmah!
"Tiha si.."
Tek kada je Harry ponovno progovorio, shvatila sam da predugo šutim.."Razmišljam da odemo iz ove kupaonice, odmah i odemo spavati. Kasno je" govorim mu i pokušavam prikriti da me dobio sa riječi 'ljubavi'. Harry prolazi rukom preko moje kose..i dugo ostajemo u samoj tišini i gledamo isti onaj tuš u kojemu se on tuširao.
"Lakše mi je sad.Imam neki čudan osjećaj kao da sam bacio onaj teret iz sebe i ..jednostavno mi je lakše" čujem neki hrabri glas od njega, što mi daje trunku nade. "Trebaš prestati razmišljati o tome Harry. Imao si svoj razlog. Znam da je to..grozno što si napravio, ubiti nekoga je grozno..ali tvoj otac je to sve zaslužio. Trebao bi biti ponosan jer si spasio svoju sestru i majku od njega." Očito da je i ona moja skrivena strana nekog 'psihića' proradila, napokon da sam rekla nešto pametno. Popravljam se. Harry naslanja svoje usne na moje čelo i tiho izgovara "Ti nemaš pojma koliko utječeš na mene. Koliko svaka tvoja riječ utječe na mene. Što si mi to napravila Elena Isabelle Davis. Postao sam jebeni slabić zbog tebe djevojčice"
"Okej..sad dosta romantike" lupam ga rukom po trbuhu i podižem se, bar pokušavam "Diži dupe Styles i mičimo se odavde" Harry hvata moju ruku u trenutku kada se trebam podiži i opet me vraća na pod "Lijepo mi je ovako..nemoj ovo kvariti" tiho šapće. I ja shvaćam da mi nema pomoći, nego da moram ostati u ovoj istoj poziciji..dok njemu ne dosadi.
Iduće jutro, iskrala sam se iz Harryevog kreveta, iako je bilo jako rano i inače nisam bila jutarnji tip, ali trebala sam otići kući po svoju odjeću. Ovdje kod njega nisam imala ništa osim svojeg mobitela i torbice u kojoj sam držala ključ od kuće. Čim sam izašla iz taxi-a primjetila sam da očev automobil nije doma. Znači da sam sama i da mi nitko neće držati prodike gdje sam, što radim i ono najvažnije sa kim radim to 'nešto' . Spremila sam u torbu ono što mi je bilo potrebno. Čisto donje rublje, par majica i hlača..te tenisice. Zgrabila sam iz kupaonice higijenske potrepštine i tek kada sam ušla natrag u taxi i uputila se prema podrumu, sjetila sam se da nisam uzela četkicu sa zube. Što znači samo jednu stvar..moram koristiti Harryevu.
Još je bilo rano kada sam se vratila natrag i čim sam otvorila vrata hladne sobe..zatekla sam Harrya kako sjedi na krevetu sa mobitelom u ruci. Cilja me pogledom i shvaćam jednu stvar. Ljut je. Zašto? Pa nisam ništa napravila...
"Zašto mi to radiš Elena?" pita me, i dalje vrti onaj mobitel u ruci i samo čekam kada će pasti na pod da se razbije. Ali ne, baca ga natrag na krevet i gleda me ljuto.
"Što ti radim?" bacam torbu sa odjećom na pod 
"Probudio sam se. Nisam te pronašao pored sebe. Zvao sam te na mobitel. Ne javljaš se. Mislio sam da si otišla od mene"
Ohh..on je mislio da sam ja otišla od njega. Zato je ovakav. Osim što je nenormalno sladak ujutro, ovako rasčerupan..on je bio zabrinut. Tek sada to mogu primjetiti. Bilo ga je strah.
"Krivo si shvatio Harry. Išla sam po odjeću i neke stvari koje su mi potrebne..ovdje nemam ništa" branim se. Tek sada je on primjetio moju torbu sa odjećom na podu pored mene i primjećujem kako je duboko uzdahnuo..shvativši sve.
"Trebala si mi javiti El..užasno sam se osjećao. Nemoj mi to opet napraviti..doživjet ću srčani" - stavlja ruku na srce i ja umirem od smijeha "Ti si takav luđak" - nastavljam se smijati. Znam da mi treba jutarnja kava. A pošto je Harry inače pravi užasnu, odustala sam od namjere da ga potjeram da mi napravi kavu..napravit ću je sama. Prije toga, ušla sam u kupaonicu i pogledom tražila četkicu za zube.
"Hej Harry..imaš četkicu za zube? Zaboravila sam ponijeti svoju" provirila sam iz kupaonice i primjetila kako Harry upravo skida svoje bokserice sa sebe i navlači druge. U krivom trenutku očito. Zanemarila sam da je gol, on nije ni primjetio da sam vidjela njegovu stražnjicu.
"Imaš u drugoj polici. pokraj ..." nije do kraja izgovorio ja se derem "Imaš samo neku rozu. Da li je ..ovo nije tvoja zar ne?" držim kričavo rozu četkicu za zube u ruci i čudim se boji. Pa nije valjda da koristi rozu četkicu za zube. Ajoj!
"Aha. to je moja"
"Roza?" opet provirujem i primjećujem kako oblači na sebe modru trenirku od dresa, takve iste hlače i navlači crnu kapu na glavu. Gdje se on ovo sprema.
"Da . Nije bila niti jedna na polici u trgovini..pa sam bio primoren da kupim rozu"
Ženskica, zar ne?!
"Ti si takva ženskica Harry. Jesi to primjetio" - govorim punih usta. Trljam zube njegovom četkicom..opet dijelim slinu sa njim. Ne mogu ga se rješiti nikako.
"Što si to rekla" - provirio je u trenutku kada sam ispljunula pastu iz usta i isprala vodom. "Kažem da mi se sviđa boja tvoje četkice" - namignula sam mu i vratila je na mjesto. Smije se na vratima, čuo je on dobro što sam rekla "I bolje ti je. Sad skidaj odjeću sa sebe i obuci nešto laganije..ideš trčati sa mnom"
Što? 
Trčati? Nadam se da se šali..jer mi je kondicija ravna nuli. 
"Ma ti se šališ zar ne? Kakvo trčanje?" izašla sam iz kupaonice brzinom munje. Na satu je svega 9:30 hoću popit kavu, ustvari litru kave da se razbudim. Ovo je prerano za mene. 
"Jutarnje trčanje..napravit ćemo par krugova oko kvarta. Ajde navlači nešto na sebe i dolazi" još me jednom pogledao i uopće mi nije dao da se pobunim. Ostavio me šokiranu u sobu i zatvorio vrata iza sebe. Ma kakvo jebeno trčanje...Nevoljko sam izvukla hlače iz torbe i neku široku majicu, te navukla bijele tenisice. Pošto nisam imala ništa dugo..zgrabila sam Harryevu preširoku jaknu iz ormara i obukla je. Ni ne vidim se u njoj..povukla sam rukave prema gore. zakopčala je i izašla iz sobe. Čekao me naslonjen na drugoj strani zida i prasnuo od smijeha.
"Izgledaš ko čombo u tome" smije se. Bezobraznik, upravo me nazvao čombom! Osvećuje mi se zbog svih onih zadirkivanja.
"Baš ti hvala. Nisi ni ti loš" - još sam jednom za svaki slučaj navukla rukave prema gore..i moja kondicija ravna nuli je bila spremna za jutarnje trčanje. Već sam bila mrtva kada samo napravili jedan krug. Harry je imao kondiciju..sigurna sam da se još nije počeo ni umarati, kada sam ja mrtva umorna stala pored parka i uhvatila se za glavu. Nemam zraka i hoću vode. Srce mi kuca, krv mi juri ušima. Kao što sam rekla ..nemam kondicije za ovo sranje.
"Elena napravili smo svega jedan krug i ti si stala.." vidim kako se vraća natrag i trčkara. Ma prestani trčkarat i od samog gledanja se umorim.
"Lako je tebi. Trčiš svaki dan..ja sam trčala zadnji put u srednjoj školi. na tjelesnom"
"Hoćeš da se onda vratimo?" češka se po kapi koju nosi na glavi. 
"Ja imam bolju ideju. Ti nastavi, ja idem natrag popit kavu i otići ću kod Grace. Moramo razgovarati" - govorim mu svoje planove i već vidim po njemu da mu se to nikako ne sviđa. Duboko sam uzdahnula i dalje mi srce lupa i nikako da se smiri. Prokleto jutarnje trčanje. Nije ovo za mene.
"Nećeš ići nigdje sama El. Znaš da se trebaš čuvati..ovako samo.." prekidam ga i govorim "Uzet ću tvoj Range Rover i parkirat se odmah ispred njene kuće. Neće mi ništa biti" sad sam pogledala ispod oka izraz njegovog lica. Trunku je smireniji. Valjda. Kod njega se nikad ništa ne zna.
"To je tvoj Range Rover. Sjećaš se da sam ga poklonio tebi"
Da. To je moj RR kojega sam jednom razbila i on ga je popravio i opet mi ga vratio u vlasništvo. Zašto to radi? Sigurna sam da nisam zaslužila auto koje je platio mnogo funti. "U redu ,moj je..idem sa Mojim autom , jeli to okej?" - prevrćem očima i još onako zadihana pokušavam doći k sebi. I opet isto 'prokleto trčanje' . 
"To je već bolje.." lagano se smiješi..ali znam da je zabrinut. Ma kvragu nisam mala djevojčica, znam se brinuti za sebe. Taman da se okrenem.osjećam Harryevu ruku na mojem zglobu. Okreće me prema sebi
"Nešto sam zaboravio.." - tiho govori i već se njegove usne nalaze na mojima. "Mmm ovo je već bolje" - ostavlja mi jedan duži poljubac, vrhom gornje usnice okrzniva moju donju i svojim dugim palcem prolazi preko mojih natečenih usana. Gdje ja ono trebam ići? Aha kod Grace..
Kao što sam mu i obećala. Uzela sam Range Rover, parkirala se točno ispred kvarta gdje živi Grace i oprezno izašla iz auta. Pogledala sam okolo sebe za svaki slučaj i nisam se mogla načuditi u što sam se uvalila..ili u što ću se tek uvaliti. Pošto je bilo rano, a Grace je bila kao i ja spavalica. Njena mama mi je otvorila vrata te sam se ušuljala u njenu sobu. Huh ali bila sma bezobrazna kao i inače. To šuljanje se pretvorilo u potezanje zastora i uvlačenje ogromne svjetlosti u sobi.
"Koji vrag. Zatvaraj to" Grace se buni iz kreveta i stavlja ruke preko oči da sprječi svjetlost. Ali danas je čak u Londonu sunce..tako da je ona svjetlost iz vani još više ogromna. "Rekla si da moraš razgovarati sa mnom. Diži se spavalice" uzimam jedan jastuk sa njenog kreveta i gađam ga sa njim. Ona se ljuti!
"Ako sam ti rekla da razgovaramo, nisam rekla da dolaziš ovako rano"
"Ajde Grace. Prestani. otvaraj oči i pričaj mi što je bilo" sjela sam na krevet pored nje i pokušala je nekako izgurati sa kreveta. Kad ja ne spavam, neće ni ona. Podigla se sa kreveta i pogledala me. I ujutro je bila predivna. Šarmantna, slatka, šeprtljava moja prijateljica koja je bila ogromna razlika meni. Ni dan danas ne znam zašto se ona druži sa mnom. Osim što sam preloša prijateljica..usput sam i ogromna nevolja. Ona nikada nije bila takva. 
"Pa..ne znam odakle da počnem" češka se po kosi.
"Od početka možda?" prevrnula je očima na moje riječi.
"Ukratko. Dijelili smo mnogo sline. On nije prestajao, ja ga nisam mogla odgurnuti. Uletio je Noel. Izderao se na mene i zaprijetio mi da će se prestat pretvarat da mi je dečko. Uglavnom dogodila se svađa i ja sam opet pala na Zayna" grubo je stavila glavu natrag na jastuk i puhnula. Ali i ja skupa sa njom. Zapamtila sam jedino da su dijelili mnogo sline. Zašto sam to zapamtila? Nije da me nešto zanimaju detalji ljubljenja sa Zaynom.
"Dokad ćeš tako sa njim. Dovraga Grace, moraš odlučit. Shvatit da on nije dobar za tebe. I točka. Ideš dalje..bez Zayna" 
"Kaži to mojem srcu. Poludi kad je u njegovoj blizini" i da napomenem osim što je ogromna suprotnost meni..moja prijateljica vjeruje u ljubav i sva ta sranja. Romantika joj je na prvom mjestu.
"Isto to vrijedi i za tebe..Hm Harry?" Grace se podigla sa jastuka i nekako me sumnjičavo pogledala. Glumim da nemam pojma o čemu točno misli, pa kratko govorim "Nismo došli ovdje pričati o meni ,, nego o tebi..u redu?" zaprijetila sam joj. Klimnula je glavom..i bolje jer mi se ne priča kako volim dečka koji je ubio svojeg oca. Oh Elena!
"Što da radim onda Elena. Ne mogu protiv njega. Pojavi se na krivim mjestima, u krivo vrijeme. Šapne mi par sitnica i već sam njegova. Ona oklada..mah totalno zaboravim na onu okladu kada je tu pored mene" glas joj prelazi iz očaja u ogromnu tugu. I kako da ja nešto pametno kažem? Kvragu nikada mi nije išlo savjetovanje..
"Zašto ne počneš razmišljati o Noelu. On je kul dečko..i dobar je, jedan od rjetkih na fakultetu koji je zaista dobar. Trebala bi mu dati šansu" jedva da sam izgovorila do kraja ona je samo mahnula rukom. Ma grr!
"Kao i ti Aaronu"
"Prestani pričati o meni Grace.Otići ću odavde.." sad sam ljuta, taman da se podignem zaustavlja me rukom i ja sjedam natrag na krevet. "Oprosti Elena. Nervozna sam i mislim da će mi biti lakše ako pričamo o tebi. Neću više. Samo mi pomozi" glas joj je moljakav. Kako da joj pomognem, ne mogu pomoći ni sebi. Kada bi joj rekla što se događa sa mnom..pozvala bi policiju isti trenutak.
"Jedino rješenje je da ga ignoriraš. Pretvaraš se da ne postoji i rješeno"
"Ne mogu. Tu je uvijek.čak je upisao i fakultet, ide na ista predavanja sa mnom. Nemoguć je"
Dovraga! Ima pravo..onaj glupan je upisao fakultet i sada je na svakom predavanju. Još je počeo i učit..ne znam što trenutno smišlja, ali čim je to Zayn ne mogu smisliti ništa normalno ni dobro. Samo je muči. "Ignorirat ćeš ga Grace..malo po malo, prestat će se truditi kada shvati da ti ne pričaš sa njim, da ga ne gledaš i ta sranja. Sad me prestani nervirat i idemo se provozati" znam samo da sam se podigla sa kreveta i cijeli prekrivač makla sa nje. Vrisnula je i potražila natrag rukom pokrivač da se može pokriti. Trenutno je u donjem rublju.
"Napomeni mi zašto se ja ono družim sa tobom?" Grace mrmlja i podiže se sa kreveta, a ja joj u smijehu dobacujem "Jer sam kul i voliš moje društvo" Složila se sa mojim riječima.

Društvo sa Grace bilo mi je potrebno, da se malo odmaknem od svih onih problema i ne razmišljam o ničemu. Pokupile smo Alex i turistički obišle centar Londona. Sladoled, par fotki i mnogo smijeha..ustvari druženje sa mojim prijateljica je čisti lijek. Ne razmišljaš o ničemu..ne razmišljaš o tim muškarcima koji ti stvarno mogu zadati glavobolju..samo mi tri i mnogo uživancije. 
To i nije potrajalo mnogo, čim sam dolazila u susret sa autom da ga parkiram ispred podruma i dogovorim se sa Harryem što ćemo jesti za ručak..dobila sam ogromno,užasno iznenađenje. Zbog kojeg sam jako zalupila vratima samog Range Rovera kada sam izlazila. Znam samo da mi je bilo u glavi:
Tko je ona? I zašto onako plazi po Harryu?!
"Mo, drago mi je" - visoka, crvenokosa djevojka sa previsokim nogama za moj ukus, pozdravlja me i drži ruku u zraku..dajući mi do znanja da se rukujem sa njom.
Okej rekla je da se zove Mo?
Mo?
Mo?
Kako dalje..? Harry se zakašljao i pokazao mi očima da joj dam ruku i ja onako nevoljko, ljuto, pomalo grezo dajem joj ruku i gledam je točno u oči. Glupača je prije par sekundi plazila po Harryu? I pobogu tko je ona i zašto uopće dolazi ovdje..i zašto priča sa njim? 
"Ja sam Elena" napokon joj dajem ruku i ona se osmjehniva. Filmski osmijeh od kojega mi se povraća. Nisam ljubomorna jer izgleda kao iz Hollywood-a, ljubomorna sam na činjenicu da je malo previše blizu njemu, da ga okrzniva ramenom i da se on uopće ne buni. Niti malo, čak kretenu to i odgovara.
"Ah da ti si Elena..pa čula sa mnogo stvari o tebi" opet taj osmijeh. Stvarno ću joj ga isčupati.
"E pa ja nisam o tebi ništa čula Mo" naglašavam njeno ime, ne znam zašto, ali presmješno mi je. Od čega je uopće nastalo to ime od dvije riječi? Krava Mo? Sjećam se jednog crtića kojega sam gledala kao curica.kladim se da se tako zvala krava u njemu.
"Trebalo bi nam par dana razgovora, ovako je premalo vremena da doznaš nešto o meni" crvenokosa Mo se okreće prema Harryu i namigniva mu. A on kao i svaki muškarac.. ne može odoljeti toj šarmantnoj Mo! Pa nije da me nešto i zanimaš Mo! Zašto stalno spominjen njeno ime? Namjeravam je pitati od čega je nastalo..ali sam mašem rukom u sebi, neću je to pitati.
"Pa..bilo mi je drago Harry. Poželjela sam te, nisam te vidjela odavno i ..čujemo se onda?" priča sa njim a ja sam..pa kao da ni ne postojim ovdje trenutno. I što bi ja sad trebala?
"Da, obavezno..i meni je drago Mona" šarmantno joj se osmjehnuje i napokon znam kako se zove.
"Joj nemoj me tako zvati. Znaš da mrzim kada me zovu punim imenom" njezini vrhovi prsti klize po njegovom ramenu i namjerno mu gužva rukav. Zašto ovo radi? Ako je ovo način da ga šarmira..onda je stvarno malo glup način.
"Ne mogu vjerovati da su ti dali ime Mona Lisa" Harry govori u smijehu i u tom trenutku ja umirem od smijeha. Oboje gledaju u mene, dok se ja pomalo sarkastično smijem. Roditelji su joj dali ime Mona Lisa? Smiri se Elena...
Crvenokosa Mona Lisa samo prevrće očima na moje riječi. Ljubi Harrya u obraz..on joj prolazi rukama preko leđa i osmjehnuje joj se. Povratit ću. Pozdravlja nas i odlazi. Harry i ja gledamo za njom..iako je u Londonu hladno, veljača je uvijek bila hladna..naša draga Mo je malo previše gola za ovako doba godine.
"Dobra je , a?" Harry se lagano smiješi dok gleda prema njoj i maše joj u trenutku kada ulazi u auto. Upravo je preda mnom rekao da je dobra..i opet se pitam 'što bi ja sad trebala' Ugurala sam ruke u džepove i pomalo ljuto se okrenula prema njemu. Zanemarujem činjenicu da sam ljubomorna, da je Harry malo previše puta odmjerio u mojoj blizini. Na kratko govorim "Gladna sam..hoćemo jesti?" Trebalo mu je stvarno malo previše dok se nije okrenuo prema meni . Ima onaj zeznuti osmijeh na licu. Ne znam što trenutno te njegove misli planiraju..ili kakvih prljavih misli imaju o Mo..ne želim ih znati.
"El nisi mi odgovorila, kakva ti je Mo?" govori mi iza leđa i ja se samo guram pored njega. Ne pada mi na pamet da pričam sa njim o njoj..
Harry je naručio lazanje..osjetila sam vrućinu pod vrećicom kada sam ih vadila na stol. Dva tanjura koja sam žestoko bacila na stol i pribor za jelo.. Trenutno me ne zanima ništa osim hrane. Grubo hvatam komadić u usta u jedem ga, dok Harry u tišini sjeda nasuprot mene. I on jede..valjda. Ne mogu ga ni pogledati u oči.
"Primjetio sam El..smješna si tako ljubomorna" napokon progovara i ja se skoro davim onim komadićem mesa od lazanje. Primjetio je? Nisam ni sumnjala..
"Ne znam o čemu pričaš. Jedi. Dobar tek" a u sebi mislim ' možeš se skoro i zadaviti sa tim, nebi mi bilo žao' Loš tek? Ha?
Smije se! Mrzim tog čupavca trenutno, jako! Par minuta tišine dok jedemo, odgovora mi..pokušavam izbjeći temu slavne Mo, ali Harry očito ne želi. "Zašto ne priznaš da si ljubomorna. Primjetio sam ti na licu..kako je gledaš. Možda kad bi.." nije ni izgovorio do kraja, ja od ogromne radoznalosti pitam.
"Tko je ona?"
Ovo je valjda cijelo vrijeme i čekao. Pobjedonosno se naslonio na stolicu i pokazao najveći osmijeh na svijetu. Očito me voli gledati ovako ljubomornu.
"Stara prijateljica" - kratko odgovara. Uzima vodu sa stola i pije u trenutku kada govorim "Koju si također jebao?" znam samo da se zagrcnuo vodom i skoro je ispljunuo. Kašlje i stavlja ruku preko usta. Moje pitanje ga je iznenadilo.
"Isuse Kriste..koja si ti prljavica El" - zeza me. Ma kako se usuđuje me zezati. Umrijet ću ovdje na stolici zbog Mo
"Pa, jesi li ili nisi?" izravno pitam.
"Jednom. Davno..bili smo oboje pijani i dogodilo se" E tu sam te čekala. Sa njim se uvijek dogodi, to je tako.
"I ona je bila djevica.Pa si je okusio. Jer ipak prvi put je najbolje, ha?"
"Pa nije bilo tako. Bila mi je prijateljica iz srednje..sa prijateljicama sam imao drugačija pravila"
Oh imao je i pravila? Prevrćem očima. Srećom pa sam pojela do kraja lazanju, inače bi sada ostala bez teka.
"Jako zanimljivo..možemo sad prestati pričati. Ne želim više razgovarati o njoj" još sam izravnija. Mo me trenutno nervira najviše na svijetu. Harry jezikom oblizuje usnicu..hvata rub moje stolice i primiče ga prema sebi i mene skupa sa stolicom. Stavlja noge preko stolice i neda mi da se pomaknem. Previše smo blizu. Naginje se prema meni i onako na poznati šaljivi način govori
"Ako priznaš da si ljubomorna, možda ti i kažem nešto što bi ti olakšalo situaciju"
Da li ovo on mene drži u nekoj zamci? Sranje! Ogromno sranje..
"Nisam ljubomorna.Pa nemam razloga, zar ne?" smijem se.Koji vrag sam ja ovo upravo rekla.Prvo kažem da nisam ljubomorna i onda od njega zahtjevam da mi kaže da nema razloga. Ja sam čista ljudska propast.
"Pa..što ti misliš?" smiješi se. Još i dalje se pitam kako se može smješiti.
"Dobro izgleda, ustvari malo previše dobro. Lijepa je, previše zgodna..majka priroda ju je očito voljela kada joj je dala..sve ono.." nabrajam stvari koje sam primjetila na njoj. Ljubomorna sam na svaki dio nje..očekujem njegov odgovor no samo dobivam
"I i što sa tim?" Harry pita.
"Izgleda dobro Harry. Šarmirala te, a tebi se to sviđalo. Nisam ni postojala tamo pored vas..nisi me ni primjetio pored nje"
Da li ja ovo napokon priznajem kakva sam očajna glupača? Opet si dajem pljusku u sebi..ustvari ne jednu..nego pet!
"Nisam te ni primjetio pored nje?" sad je nekako zgrožen mojim odgovorm. Ja bi trebala biti.
"Upravo tako..bila je cijela na tebi a ti se uopće nisi odm.." stavlja mi prst na usne, zbog kojega automatski snažno gutam. Ne daje mi da izgovorim do kraja.
"Da li ti mene to zajebavaš Elena? Kako možeš reći da te nisam ni primjetio? U mislima si mi 24 sata, jedino o čemu sam razmišljao dok sam bio sa njom i pričao jest što ti radiš i da li si sigurna. Nemam pojma o čemu mi je ona govorila..ja sam samo klimao glavom i razmišljao o tebi. Što kažeš na to?"
Što kažem na to?
"Pa..tako mi je izgledalo. Bila je svugdje po tebi..grozno sam se osjećala" - jesam li ja ovo napokon priznala istinu? Očito da jesam. Harry podiže stražnjicu svega par centimetara, toliko da čujem neko šuškanje. Vadi iz zadnjeg džepa zgužvani bijeli omot..izgleda kao neka kuverta. Baca ga na stol i na kratko izgovara "Otvori i pročitaj"
"Što?" gledam u zgužvani papir kojega je bacio na stol.
"Samo pročitaj.."
Puhnula sam, uzela kuvertu u ruke i otvorila je . U njoj je papir..nešto kao pozivnica, kruto je. Prsti mi klize po krutom papiru kojega otvaram i iznenađujem se toliko da se želim početi smijati od olakšanja. Slavna Mo se udaje? Gledam na trenutak u njega, koji se u tom trenutku naslanja na stolicu i ispija vodu iz čaše.
"Djevojka na koju si mnogo ljubomorna..se udaje i donijela mi je pozivnicu. Ideš sa mnom na njeno vjenčanje..obećao sam joj da ćeš i ti doći sa mnom"
Vjenčanje? Pozivnica? Trebam ići sa njim na vjenčanje..koja sam ja glupača, bezveze sam se nervirala i bila ljubomorna. Što je najgore od svega, on je vidio moju ljubomoru i uživao je u tome. Gad. Stavljam papir natrag na stol i mičem Harryeve noge sa stolice..planiram pokupiti suđe sa stola i oprati ga. Ustvari to radim da izbjegnem daljnu temu moje glupe ljubomore. Sada mogu očekivati da će me zezati. Stavljam neoprano suđe u sudoper i puštam toplu vodu da ide po njemu. Želim da se otvori rupa i da propadnem u nju..stvarno mi je sad neugodno. Osjećam Harryevu blizinu iza svojih leđa i njegove usne točno ispod mojeg uha. Prvo ostavlja neki opuštajuć poljubac pa na kratko šapće
"Još mi se više sviđaš tako ljubomorna. Ali zaista nemaš razloga. Mjesecima nikoga ne primjećujem otkad sam te upoznao..niti želim nikoga primjetiti kada pored sebe imam sve. Znaš da si ti moje sve"
"Ali bar moraš priznati da si je odmjeravao..i to par puta"
"Pa? Izgleda dobro, to si i ti primjetila. Ne trebamo se lagati" - šapće. Naslanjam dlanove na sudoper i pokušavam doseći vodu da je ugasim..a Harry svojim palcem prolazi preko mojeg vrata i miče mi kosu sa strane. Zatvaram oči, pokušavam prodisati..ali tako je nemoguće. "Ali bolje izgledaš ti..tebe volim nju ne, u tebe sam zaljubljen u nju nisam. Tu je ogromna razlika" objašnjava mi, zbog čega se osjećam mrvicu bolje, mrvicu lakše..koliko god to bilo nemoguće. Ne mogu vjerovati kako nam je neka ženska koju sam prvi put ugledala, pokvarila odnos..iako nam je odnos uvijek li-la ovih par dana smo se bar malo popravili. Ne svađamo se tako često.
"Harry.."
"Shh..nećemo se više raspravljati o njoj.Dopusti mi da te odvedem u krevet i pokažem ti koliko te primjećujem..na sve načine"
Uzdahnuo je, skupa sa mnom. Sada su mu usne još niže na mojem vratu, pokušava prstima pomaknuti moju majicu i opet svojim vrelim, mokrim usnama prolazi preko mojeg vrata. Daje mi da uživam.
"Ili možemo ovdje? Pokazat ću ti koliko mi značiš, koliko te volim, jebe mi se za nju, za sve djevojke na ovom svijetu. Samo si mi ti bitna..nitko drugi. Želim da ti to uđe u tu lijepu glavicu, u redu El?" još više šapće, svaki put kada usnama okrzne moj vrat. Usnice su mu natečene..a moje umiru za njegovim poljupcem. Klimam glavom i Harry mi daje prostora da se okrenem prema njemu. Već su mi usne na njegovima, ruka u kosi..on me pritiska prema sebi, toliko da imam osjećaj da će mi izbiti sav zrak iz pluća. Njegov jezik radi u mojim ustima i onda me hvata za struk i podiže..sjedam na kuhinjsku dasku, noge stiskam oko njega..i ne prestajemo se ljubiti. Isto kao da se natječemo tko će više izdržati. Harry prolazi preko mojih usana, brade, spušta se na vrat i ljubi svaku mrvicu mene..ne preskače niti jedno mjesto.
"Ne možemo ovdje Harry..netko će nas vidjeti" govorim u pauzi, dok mi daje dovoljno vremena i meni i njemu da dođemo do zraka. Tako sam vlažna dolje, tako ga želim..nikada do sad nisam ga željela ovakvom snagom. Što mi je to napravio.
"Neće nas nitko vidjeti. Zayn i Liam slabo dolaze u zadnje vrijeme"
To sam i ja primjetila.
"Ali"
"Opusti se El. Sami smo tu" šapće. Sada prstima prelazi preko mojih leđa, iako na sebi imam majicu..ali isto kao da je nemam. Njegove gole prste mogu osjetiti na svojim leđima. Zubima okrznivam njegovo uho i slušam kako duboko reži prije nego što mi povlači majicu prema gore. Sad se još više tijelom nabija na moje,toliko da me uzima sebi u naručje, podiže sa kuhinjske daske i naslanja me na zid. Počinje se trljati između mojih nogu njegovim međunožjem. I oboje stenjemo u isti glas.
"Tako me pališ..samo ti možeš ovako djelovati na mene..samo ti...samo ti djevojčice" podižem glavu prema gore a on prolazi svojim natečenim usnama svugdje po mojem vratu. Zahvaćam prstima njegove hlače i pokušavam ih otpučiti. Nestrpljiva sam.. baš kao i on. Ali naše radnje u sekundi se raspadaju. Oboje u isti trenutak čujemo kašalj..i Harry me spušta sa samog zida. Niti jedno od nas ne može normalno razmišljati,disati..ništa..
"Očito nešto prekidam" Louis stoji naslonjen na sama vrata od kuhinje i uživa u našim akcijama. Očito je vidio mnogo toga...ali prekinuo nas je kada je shvatio da idemo do kraja. I bolje da je to napravio.
"Što radiš ovdje Tomlinson? Rekao sam ti da ne dolaziš u ovaj podrum, više nikad" Harry prijeti. Ja namještam majicu i popravljam kosu toliko da si dam vremena da dođem k sebi. Opet se osjećam osramoćeno. ovaj idiot Tomlinson vidio je mnogo toga. Dobro je što mi nije Harry skinuo majicu ili hlače..
"Ne budi tako zločest prema meni Styles. Sjećaš se da sam ja jedini koji može pomoći toj Trnoružici iza tebe"
Ma ako mu ja dam Trnoružicu. Pokušavam se progurati pored Harrya da udarim ovog idiota, ali Harry me zaustavlja u zadnji trenutak i tiho šapće "Ignoriraj ga" Kako da ga ignoriram kada je svjetski idiot.
"U redu..što si doznao?" Harry pita sada mnogo ozbiljnije,a Louis se zabavlja. Isto kao da se nalazi na nekom partyu i zabavlja se, upravo mu je takav osmijeh. Poludit ću. Nervira me činjenica da je on jedini koji može pomoći da pronađemo tog starca.koji opet želi mene.
"Ovo ti je lagano. Nikada lakše nećeš doći do istine" vadi omotnicu bar djeluje kao omotnica. Vrti je sa prstima i baca prema Harryu. Harry je spretno lovi i sada pomalo zbunjeno gleda prvo u njega pa u omotnicu.
"Koji kurac je ovo?" psuje.
"Otvori" Louis odgovara. Harry nervozno i zbunjeno otvara omotnicu i iz nje vadi neki papir. Djeluje kao pismo..čak mogu primjetiti nešto napisano plavom kemijskom , rukopis je previše sitan i iz ove daljine ne mogu pročitati što piše. Iako umirem od radoznalosti kao i uvijek.
'Čekam te na istom mjestu. Naša kuća. Znaš da sam ja jedina koja ti može pomoći dušo. Anastasia'

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now