TROUBLE (Episoda 85) - SEASON 2

4.7K 116 1
                                    

Izraz lica bez trunke emocije, hladnoća..mnogo hladnoće prevladava na Harryevom licu. Ne znam trenutno o čemu razmišlja I nekako me strah njegove reakcije. Riječi koje sam pročitala preko njegovog ramena na tom papiru ostavile su me bez teksta I trenutno mrzim tu riječ 'dušo'

Kad će ta žena shvatiti da Harry ima samo 21 godinu I da mu može biti majka?

“Pa..dobra ponuda, zar ne?” Louis se prvi javlja I rekla bi da kvari tišinu između nas. Harry ništa ne odgovara a ja stojim iza njega I uopće se ne pomičem, iako bi trebala. 

“Reći ćeš joj da ovog nema ništa, kaži joj da ću pronaći drugačiji način da doznam I ...jednostavno “ pritisak kojega vrši glasom, zaleđuje me. I Louis I ja očekujemo nastavak njegove rečenice no jedino što dobivamo jest to da je Harry upravo iskidao isti onaj papir I napravio smeće ispod noga.

Papir se pretvorio u tisuće malih sitnih papirića..

“Jednostavno Ne. Ne želim sa tom ženom ništa. Dobila je od mene..mnogo toga. Više nisam takav balavac da preko ovakvih stvari iskorištava da dođe do mene”

Harry je sazrio. Njegova promjena znatno je vidljiva. Ali I dalje me strah..znam da ga sa ovakvim stvarima vraćam u prošlost. Ja sam ta zbog koje bi opet trebao 'poslovati sa Anastasiom.Ne želim da napravi nešto takvo..ne želim da se njegova sadašnjost pretvori u prošlost.

“Ti si budala. Nikada lakše nebi došao do istine. Jebeno znaš da je ona ta koja će spasiti tu Pepeljugu iza tebe..što pokušavaš”

Sad sam Pepeljuga? Opet koračam naprijed da mu pokažem kakvu ruku ima Pepeljuga ali Harry me opet zaustavlja. Zašto mi jednostavno ne dopusti da ga udarim.

“Otići ćeš odavde isti trenutak. Rješit ću to sam, ne trebam njenu pomoć” sada Harry ide naprijed prema Louisu koji se očito zabavlja sa trenutnim stanjem.

“Jebote. To je najgora odluka koju si donio u životu” Louis se smije.

Pa..što bi I očekivala od Tomlinsona? Njegov je život čista zabava.

“To mi je najbolja odluka u životu ustvari” Harry odgovara I ja se na trenutak ponosim njegovim odgovorom.

“Najbolja? Pa upravo ta odluka može donijeti mnogo nevolja” Louis se počinje malo glasnije smijati iako uopće nema nekog razloga za smijeh. Ali opet kažem, od njega se ne može ništa drugo očekivati neko izrugivanje.

“Anastasia igra po svojim pravilima..na kraju ne bi ništa otkrila. Uvijek to radi. Pokušava me dobiti sa svojim bolesnim igricama. Ali ovaj put joj to neće uspjeti” 

Harry ima pravo! Sigurna sam da je ovo neka njen plan da ga vrati natrag. Kada će ta žena sazrjeti? Može joj sin biti. Sigurna sam.

“Njoj uvijek uspije Styles.Oduvijek si joj bio najdraži od svih nas..to moraš priznati”

Najdraži? Bolesnica..

“Jebote samo odi odavde Tomlinson. Ne želim te vidjeti, ni tebe ni nju” tako je hladan njegov glas. Ovo pismo je promjenilo njegovo raspoloženje totalno. A baš nam je lijepo bilo..bar malo.

“U redu. Idem. Ali razmisli. Ona je tamo već par dana I očekuje te. Trebaš doći” sada se Louis odmaknuo sa mjesta, nakon čega sam uzdahnula vidjevši kako bez pozdrava napokon odlazi od nas. Napetost se smanjila..

Samo Harry I ja ..stojimo u tišini a on se uopće ne okreće prema meni I zbog toga se osjećam prazno.Onaj Harry kojega poznajem jako dobro, sada bi se okrenuo, zagrlio me I šapnuo mi da će sve biti okej, ali ovaj trenutno udaljen par metara od mene ne govori niti jednu riječ.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now