TROUBLE (Episoda 96) - SEASON 2

3.7K 101 9
                                    

"Ajde ljubavi, budi se" prsti lagano dodiruju moj vrh trbuha a ja pospano otvaram oči i gledam Harrya kako leži na mojoj strani kreveta i pokušava me probuditi. Uvijek to radi, zna da mrzim jutra i taj glupi fakultet.

"5 minuta Harry, molim te! Sinoć sam ostala budna do kasno" opet zatvaram oči i hvatam svojoj rukom njegovu i mičem je sa svog trbuha ali on je opet vraćana moj trbuh. Sada podiže moj bijelu donju majicu prema gore..pa šapće "Babe moraš! Prošli put si zbog mene izbačena sa predavanja! Ako ostaneš još 5 minuta u krevetu, tih 5 minuta pretvorit će se u sat vremena vođenja ljubavi sa mnom" smije se onako pohlepno, vragolasto pa ja otvaram oči i brže-bolje se podižem sa kreveta. Prošli put smo to radili i zakasnila sam čak na ispit iz politike.

"Bolje da idem"

"Čekaj.."njegova ruka me isti trenutak vratila na trbuh. Jednom rukom pomiče par pramenova moje kose a drugu stavlja na moj trbuh pa lagano počinje kružiti po njemu..

"Još nismo razgovarali o onoj temi. Uporno je izbjegavaš djevojčice"

Presjeklo me nešto u trbuhu. Nešto poput boli rekla bi!

"Premladi smo Harry za takve odluke! Ne želim imati dijete u ovim godinama..ne želim ga imati nikad"

Nije mu se svidio moj odgovor. To se da primjetiti po licu.

"Daj El. Nisi fer. Toliko dugo smo skupa! Zar ne želiš nešto dijeliti sa mnom u budućnosti?" pita me. Izraz lica mu je i dalje isti.

"Ja mrzim djecu Harry. Svaku vrstu djece. Koliko ti to puta moram ponavljati" podižem glavu sa jastuka pa laktovima se povlačim prema gore da mogu nasloniti glavu na zid.

Harry se smije!

"Zar postoje vrste djece?"

Prekrižujem ruke pa ga na trenutak gledam i govorim onako ljuto "Da"

Još jače se nasmijao. Moja teorija o vrsti djece..je pomalo glupa. Ali jednostavno je tako. Mrzim djecu. Čak ih i ne zovem djecom. Nego derištima.

"Znaš da su djeca jedina nevina stvorenja koja postoje na ovom svijetu?"

Sad se ja smijem.

"Ne znam baš dokad budu nevini. U ovo vrijeme gube nevinost jako rano"

"Hej! Ne mislim na tu vrstu nevinosti" stavlja ruku na usta i počinje mi se smijati. Ja ispadam naivna zbog mojih odgovora koji ne liče na ništa dobro..nego na čiste gluposti.

"Nego na koju?" podižem jednu obrvu prema gore i pitam.

"Okej..kad smo već kod takve vrste nevinosti. Ja našoj djevojčici ne bih dao da izgubi svoju nevinost do 40-e godine. Zabranio bi joj svakog dečka koji bi joj se upucavao"

Sada ja stavljam ruku na usta pa se počinjem još glasnije smijati. I onda sam ja mislila da su moje rečenice koje izgovorim glupe.

"Vidiš to je dobra ideja! Mogao bi ti odgajati to dijete..ja bi išla na kave i shopping a ti bi je odgajao. Čak bi joj pričao o mjesečnici i učio je kako da stavi tampon dolje"

Lagano prikupljam bodove u sebi. Nevolje su počele odmah sa jutra. Uvijek ga pobijeđujem u ovim stvarima. Sada će mu lagano nestati ideja iz glave da on i ja imamo dijete.

"Da li bi i njoj trebao kupovati tampone kao i mami?"

Oboje se smijemo a ja uzimam jastuk ispod leđa i gađam ga sa njim. "Da. Trebao bi joj kupovati i tampone. Znaš po meni koje bi joj najviše odgovarale"

"Plave, zar ne"?

Ja klimam glavom. Harry lagano naslanja svoje usne na moje i u polusmijehu gleda točno u moje oči.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now