TROUBLE (Episode 21)

6.6K 187 4
                                    

Harry P.O.V

“Jebemti Elena” - snažno sam opsovao, pokušavajući odvezati glupe marame sa mojih ruku, ali neuspješno. Kvragu ta me djevojka po drugi put prevarila.......”Zaaaaayn” - snažno sam ga dozvao, no jedino što sam dobio je svoj glas koji je odzvanjao niz ove stare zidove.
Krv mi je pulsirala I imao sam osjećaj kao da ću eksplodirati svaki trenutak...netko mi treba ov............... no moje misli prekinulo je snažno otvaranje vrata.

“Šta je ovo?” - Zayn je u trenutku zatvorio svoje oči, zbunjeno me upitajući “Napokon, odveži me idiote, što čekaš” - snažno sam se zaderao na njega.
Zayn je hodao unaprijed, držeći čvrsto oči zatvorene I ne otvarajući ih “Zar sam morao to vidjeti” - rekao je I u tom trenutku sam shvatio na što je mislio....svoj pogled sam usmjerio na ogromnu nabočinu na hlačama I bilo mi je sve jasno. “Kao da ovo već nisi vidio” - zagrizao sam snažno svoje usnice, sprječavajući ovu bol koju sam osjećao.
“Kod mene, ali definitivno nisam to želio vidjeti kod drugog muškarca” - zažmirio je, dok mi je skidao jednu po jednu maramu. Nakon par trenutaka bio sam slobodan. “Sad ću imati noćne more od ovog” - usmjerio je svoj pogled na prazan zid ne pokušavajući me ni pogledati.
Odlučio sam ga ignorirati.
“Što misliš hladni tuš ili ruke?” - upitao sam ga.
Želio sam sprječiti ovu bol što prije, I nisam znao kako “Elena” - u isti tren mi je odgovorio.
Snažno sam lupnuo u zid, kada sam se sjetio što mi je uradila.
“Ozbiljno te pitam” - rekao sam mu.
I tada je Zayn napokon svoj pogled usmjerio na mene “Uhmm pošto nema Elena...” - zastao je, ispuštajući svoj osmijeh “Onda ti preporučujem ruke...vjeruj mi čuda čine” - glasno se nasmijao...
Taman da uđem u kupaonicu, zaustavio me njegov glas.
“Prijatelju, prodao sam te za broj od Grace” - rekao mi je I u tom trenutku sam se okrenuo prema njemu, zbunjeno ga pogledavši.
“Ha?” - ništa mi nije bilo jasno.
“Mogao si je uhvatiti, ali imali smo dogovor” - prošao je jezikom po usnama, te me opet pogledao. Želio sam da što prije završi sa njegovim govorom, jer ovo dolje nije moglo čekati.
“Dogovor?” - upitao sam ga.
“Dap...ponudila mi je broj od Grace, da pričekam da pobjegne I da te onda odvežem” - u isti čas mi je rekao.
Ljuto sam ga pogledao. “Baš ti hvala bivši prijatelju” - rekao sam mu.
Nakon čega se glasno nasmijao, njemu je ovo sve bilo smješno.
“Znaš uvijek se možeš predomisliti. Imam prijateljica pa ih mogu pozvati da obave taj posao do kraja” - rekao mi je.
Taman da odem u kupaonicu I da ja završim svoj posao do kraja, Zayn je upalio svoj zvučnik na mobitel I u tom trenutku sam se okrenuo prema njemu.
“Sad ćeš vidjeti kako se osvajaju djevojke” - namignuo mi je naslovnivši ruku na zid I očekujući da se netko javi.
“Ljepotice” - Zayn je šarmerski rekao kada se netko javio na mobitel, pretpostavljam da je zvao Grace.
“Tko je to?” - začuli smo stari muški glas na mobitelu. Zayn je zbunjeno pogledao u mojem smjeru, ništa mu nije bilo jasno kao ni meni.
“Zar ovo nije broj od Grace?” - upitao ga je.
“Dobili ste Josepha Davisa” - odgovorio je taj stari glas preko mobitela.....Definitivno ga je Elena prevarila, glasno sam se nasmijao pokušavajući prekriti svoj osmijeh da se ne čuje, ali neuspješno. Elena je uspjela prevariti dva muškarca u samo nekoliko trenutaka. Ta je djevojka samo takva nevolja. Bar trenutaka promatrao sam ozbiljno Zaynovo lice I snažno zatvorio vratima od kupaonice...završavajući posao do kraja!

Elena P.O.V

U trenutku kada sam pokucala na Aaronova vrata sjetila sam se da sam skoro polugola I da može shvatiti kao da sam došla da spavam s njim. Predivno. No bilo je kasno kada je otvorio vrata I ugledao me na njegovim vratima.
“Nevoljo...kasniš” - nasmješio se.
Uzvratila sam mu osmijeh, još više potezajući svoju kožnu jaknu koju sam nosila, bar pokušavajući sakriti sve one izložene dijelove, ali neuspješno.
“Čekala sam taxi” - rekla sam mu, kada sam ušla I pogledala ga. Imala sam neki osjećaj kao da mu je pogled bio svugdje po meni, samo ne na mojim očima...stavio je ruku na zid I odmjeravao me. Kvragu njegov pogled po meni, činio me prljavom...zašto se ovako nisam osjećala kada bi me Harry promatrao, to mi se ustvari sviđalo...ali ovo....
“Hej Aaron..moje oči su gore” - pokazala sam rukama na moje oči, obrativši mu se. Lijeno me odmjerio još jednom I svoj pogled napokon usmjerio na moje oči.
“Totalno mi je čudno vidjeti te u tome” - rekao mi je
Snažno sam uzdahnula, prateći njegov korak. Totalno sam ignorirala njegove riječi, možda je izgledalo kao da sam se ovako obukla radi njega, ali bio je u totalnom krivu. Jednostavno se nisam stigla promjeniti.....

“Ti biraš” - rekao mi je, dajući mi dvd-eove sa različitim filmovima.. Uzela sam ih, tražeći neki odgovarajući, no Aaron je imao samo romantična sranja, no kada sam došla do kraja, našla sam jedan od svojih omiljenih.
“Lara Croft” - izgovorila sam na glas, nasmješivi se Angelini Jolie koja me gleda sa naslovnice sa dva pištolja, jednostavno sam obožavala Laru Croft 
“Znao sam da ćeš taj birati” - Aaron mi se obratio I uzeo mi dvd-e iz ruku. “Obožavam taj film” - rekla sam mu te sjela na fotelju, skupa sa njim. Aaron je uvalio cd-e I uzeo daljinski. Uzela sam kokice sa stolića, čekajući početak filma.
No moj pogled pobjegao je na obiteljsku sliku koja je stajala kraj televizora, iz ove daljine mogla sam prepoznati Annu, istu onu djevojku koja je bila sa Harryem. “Zašto si u lošim odnosima sa sestrom?” - tiho sam ga upitala.
Sasvim lijeno je svoj pogled sa televizora usmjerio na mene I pogledao me “Duga priča” - uzdahnuo je.
Upravo je počinjala prva scena na filmu, no koliko god voljela taj film ipak sam se odlučila za “dugu priču” o njegovoj sestri.
“Imamo cijelu večer” - stavila sam par kokica u usta, te shvatila da je Aaron mogao ovo “cijelu večer” shvatiti kao da ću ovdje prenoći, Ne ne to nikako!
“Znaš onog novog studenta?” - upitao me.
Isti čas sam znala na koga je mislio no odlučila sam za varijantu, kada glumim I nemam pojma o kome je mislio. “Ne znam” - rekla sam mu, lagajući.
“Znaš onaj kreten, što vas je profesor izbacio skupa?” - upitao me.
I tada sam klimnula glavom da znam “Bili su u vezi, dosta dugo. I ona se zaljubila u njega, jako a on ju je samo iskorištavao. Ponašao se grozno prema njoj” - tiho je uzdahnuo.
“Iskorištavao?” - upitala sam ga.
“Željela je živjeti s njim..čak je I zatrudnila, ali on nije želio njeno dijete, kao ni moji roditelji. Jednostavno je jedan dan otišla I više se nikada ovdje nije vratila” - tiho je I pomalo tužno rekao.
Jesam ja to upravo čula da je ona zatrudnila I da je Harry možda otac?! Ili je trebao biti, oke jednostavno mi ništa nije bil jasno.
“Jeli rodila dijete?” - upitala sam ga.
“Na kraju se doznalo da ga on nije htio prihvatiti...ljudi pričaju da je pobacila” mahnuo je ramenima.
Totalno zbunjeno sam pogledala prema tv-eu. Shvaćajući da je Harry imao jednu totalno mračnu prošlost, prvo njegovi roditelji, pa ta veza sa Annom, uopće me ne čudi zašto je taj lik tako mračan.
“Žao mi je” - tiho sam mu rekla.
Aaron je mahnuo ramenima “Mrzim tog lika...mojoj sestri je uništio život “ - svoj pogled je usmjerio na film.
U trenutku ni kokice nisam više mogla jesti, kao ni gledati film. Zašto sam uopće ovo pitala? Definitivno je vrijedilo da što manje znaš bolje se osjećaš. Koliko god mrzila Harrya, možda mi ga je čak I malo bilo žao........
“Možda to I nije istina, možda si krivo čuo?” - upitala sam ga.
Neke stvari mi nisu bile jasne, jer se jako dobro sjećam da je on nju želio I kada sam bila s njima u onom podrumu I da je ona skoro spavala s njim. ….. ova Aaronova priča činila se nelogična.
“Zašto te toliko to zanima?” - upitao me......”Samo gledaj film I uživaj” - nasmješio se prema meni.

….idući dan...

Prijateljska večer sa Aaronom je protekla sasvim u redu, kao što sam I planirala prijateljska večer uz film I to je bilo dovoljno. Svoj pogled sam usmjerila na Grace koja je stala naslonjena na zid na hodniku I očekivala predavanje....
“Gdje je moja haljina?” - upitala me. “Dobro jutro I tebi” - zakolutala sam očima prema njoj, nije se ni pozdravila sa mnom, odmah je spomenula haljinu.
No njene oči su pobjegle na nešto iza mog ramena “Jutros je posebno ljut” - tiho je rekla ...Zbunjeno sam se okrenula, ugledavši Harrya kako u svojem dugom crnom kaputu ide prema nama užurbano.
Jedino što sam u tom trenutku znala je bijeg,....bez iti malo razmišljanja uletjela sam u wc-e , ulazeći u jedan od slobodnih I zaključavajući vrata, no začula sam snažno otvaranje vrata I njegov poznati korak.
“Vidio sam te kad si ušla.....” - začula sam njegov promukao glas. “Elena izlazi “ - naredio mi je. No I dalje sam šutala.....nakon onog što mi je rekao sinoć, totalno sam se bojala I pogledati ga
“Neću” - u isti tren sam rekla.
Tada je snažno udario vratima “Čekat ću ovdje do noći ako treba” - odlučno mi je rekao.
Naslonila sam se na zid, slušajući njegovo pojačano disanje koje je dolazio sa druge strane vrata “Harry, imam predavanje...pust me na miru” - uzdahnula sam, govoreći mu.
“Onda otvori vrata” - opet mi je rekao.
“Nema šanse....” - rekla sam mu. “Sjećaš se što sam ti sinoć rekao?” - upitao me.
I tada mi je prošlo kroz glavu njegova prijetnja. Što ako je želio ono učiniti...nema šanse, to bi izgledalo kao silovanje I mogla bi ga prijaviti.
“Od svih mogućih djevojaka na ovom jebenom fakultetu, u jebenom gradu...zašto tratiš vrijeme na mene?” - glasno sam ga upitala.
No ništa mi nije odgovorio “Ako mi odgovoriš, otvorit ću vrata I izaći” - odlučno sam mu rekla....
“Lažeš” - isti tren mi je odgovorio.
Zakolutala sam očima “Obećajem” - tiho sam rekla.
Imala sam namjeru otvoriti vrata, samo ako mi kaže.....”Ti to ne shvaćaš Elena...i da ti kažem.....” - tiho je rekao, bar mu se ton glasa smirio, što je bilo dobro za početak.
“I ne želim shvatiti” - otključala sam vrata I snažno ga gurnula, pokušavajući pobjeći...ali samo sa jednom rukom , isti tren sam se našla na zidu I on do mene...
“Vezala si me I napalila............” - ispustio je vreli dah na moje usne, ljuto me pogledavši 
“Vrijeme je da ja tebe kaznim...djevojčice” - svom svojom snagom me pribio na zid I koliko se god mogla maknuti od njega, bio je toliko snažan da ga nisam mogla ni odgurnuti
“Samo se usudi” - svoj pogled sam usmjerila na njegove oči, koje su gledale moje usne “Ali ja ću svoj posao odraditi do kraja” - tiho je rekao.
“Harry, pusti me odavde.ODMAH” - unijela sam mu se u facu, no umjesto da me pusti, njegova ruka pronašla se na mojoj majici, tražeći moj goli trbuh. U trenutku sam osjetila njegovu hladnu ruku kako prolazi preko mojeg trbuha.
Spustio je glavu na moje uho, disajući “Pružit ću ti najbolji oralni sex ikad” - njegov vreli dah ispustio je na moje uho...u trenutku sam mislila da ću se pretvoriti u vatru I da ….....no misli mi je prekinuo kada je vrhom svojeg jezika prešao preko mojeg vrha uha, I tada sam se izgubila u mislima, moj razum je bio isključen a moje srce je lupalo sto na sat.
“Kakav jebeni oralni sex?” - upitala sam ga.
No jedino što sam dobila od njega je osmijeh , zbog kojeg sam osjetila trnce kroz cijelo tijelo. “Ti si tako neiskusna djevojčica...” - zastao je, nasmješivši se.
Ogroman nalet mučnine, osjetila bi svaki put kada bi me pribio na zid “Ono me jučer boljelo....ali danas će tebe” - osjetila sam njegove prste kako se zavlače ispod mojih hlača I koliko se god pokušavala oduprijeti nisam mogla.
“Što namjeravaš raditi?” - upitala sam ga.
Svoje usne stavio je na moj obraz “Svašta” - tiho je izgovorio.

Taman kad je namjeravao staviti njegove prste niže, netko je otvorio vrata I prekinuo nas. “Aaron” - izgovorila sam na glas njegovo ime kada sam ga ugledala kako zbunjeno gleda u nas dvoje. Ovo uopće nije bilo dobro.
“Ostavi je na miru” - Aaron ga je snažno gurnuo na zid, I taman kad je želio uhvatiti mene za ruku. Harry me zgrabio prema sebi “Odlazi odavde Smith” - naredio mu je.
“Ona je moja prijateljica a ti …....” -Aaron je zastao . “Ti Styles, znaš jako dobro što se događalo sa mojom sestrom I s tobom...ostavi Elenu na miru” - glasno mu je rekao, prijeteći mu.
“Što se događalo?!” - Harry ga je upitao .”Ljudi izmišljaju Smith...ja nisam bio grozan prema tvojoj sestri, to ti I ona može reći” - Harry ga je snažno gurnuo na vrata.

Promatrala sam obojicu, shvaćajući da oni imaju toliko nesuglasica I da sam ja upravo postala jedna od njih
“izgubila je dijete zbog tebe kretenu” - Aaron mu se obratio. Harry ga je uhvatio za košulju, bijesno ga odmjeravajući.
“Ona nikad nije ni bila trudna Smith, lagala vas je” - tiho je rekao.
“Lažeš kretenu...ti si je uništio” -Aaron se snažno zaderao na Harrya.
U trenutku kada je Harry podigao svoju šaku prema Aaronu s namjerom da ga udari...napravila sam prvi korak te stala između njih, gurajući Harrya od Aarona
“Prekini” - zaderala sam se na njega. No njegov ljuti pogled držao je na Aaronu , nije me mogao ni pogledati.
“Nazovi sestru I pitaj je” - Harry mu se odlučno obratio, I tada je snažno otvorio vrata I izašao iz wc-a.
Snažno sam uzdahnula kada sam se okrenula prema Aaronu koji je ovaj put izgledao odsutno I zamišljeno, vjerojatno je razmišljao o posljednjim Harryevim riječima. “Idemo na predavanje Aaron” - rekla sa mu I taman da otvorim ključanicu , vratio me je natrag prema sebi “Što radiš s njim Elena?” - ozbiljno me upitao.
Pretpostavljala sam da će ovo pitati..no kao I inače reći ću neku laž kao što sam uvijek radila “Gnjavi Aaron, ali znam ja s njim” - rekla sam mu. Ustvari ovaj put čak I nisam lagala, Harry me gnjavio od samog početka.
“Nemoj imati ništa s njim, on je opasan” - snažno je uzdahnuo I odmaknuo se od vrata odlazeći skupa samnom na predavanje. Jako sam dobro znala da je bio opasan.......

Mrzila sam jer je bio na svakom predavanju kao I ja..kada sam ušla skupa sa Aaronom na predavanje, Harry je opet imao zanimljivih tema za razgovor sa Brooke, ali ovaj put joj je stavio ruku preko nje, nešto joj šapćajući na uho I nakon toga su oboje prasli od smijeha. Zar su oni dvoje uopće imali tema za razgovor? O čemu je imao pričati sa njom? 
Zakolutala sam očima prema njima, no oboje su me ignorirali tako da I nisu vidjeli, taman da Aaron sjedne na jedno od mjesta...”Sjedi sa mnom gore” - rekla sam mu I uhvatila ga za ruku. E ovaj put dobila sam Harryevu pozornost kada je svoj pogled usmjerio na naše ruke . Brooke mu je nešto pričala, no on ju je ignorirao te se digao sa svog mjesta I tada sam začula kako je pomaknuo svoj stol prema meni I sjeo iza mene.
I opet ista priča.
“On ti ne može dati ono što želiš (Aaron)” - tiho mi je šapnuo na uho....svaki put bi kroz mene prošla neka lagana struja kada bi osjetila njegov vreo dah. Zašto je ovaj lik imao ovako vreo dah I zašto je utjecao na mene?!
Zakolutala sam očima, odlučujući da ću ga ignorirati pa možda prestane.
“On ti ne može raditi ono što ja mogu” - nastavio je.
Opet sam zakolutala očima...nastavljajući sa ignoriranjem. Ali svaki put kada bi mi nešto šapnuo, osjetila bi još veći nalet vrućine kroz mene.
“Samo ja mogu utjecati na tebe I raditi ti toliko prljavih stvari...” - ovaj put je snažno uzdahnuo dok je govorio...par ljudi je pogledalo u našem smjeru kada su čuli Harryev uzdah.
Nastavljam sa ignoriranjem......
“Preklinjala bi me na koljenima da ti nastavim raditi sve ono što želim” - nastavio je.
Oke dosta.
Snažno sam se okrenula prema njemu “Brooke želi da joj to radiš” - snažno sam progutala, pogledavši na nju koja nas je malo čudna gledala.
“Ali on želi tebe , ne nju” - nasmijao se kada je svoj pogled usmjerio na njegove hlače. Odvratno upravo je govorio u ime njegovog (….)
“Ne želim ni tebe ni njega” - glasno sam mu rekla, pogledavši na njegove hlače. No Harry se snažno nasmijao, uhvativši se za međunožje “Važno da on tebe želi” - glasno se nasmijao.


Ležala sam na krevetu , pokušavajući zaspati ali neuspješno. Zašto u zadnje vrijeme toliko razmišljam o Harryu? Svaki put kad mi on dođe u misli, sjetim se da odlazim odavde I da ga više neću nikada vi.....no misli mi je prekinulo nečije lupanje, bar je tako zvučalo. Potražila sam u mraku svjetlo na noćnom ormariću I tada.....
“Harry” - nečujno sam šapnula, ugledavši ga kako kuca na moj prozor. Kvragu kako se mogao popeti ovdje. Nema šanse...ovo je još jedan od onih snova koje sanjam s njim I sad ću se probuditi..? Par puta sam uštipnula samu sebe, zatvarajući oči I opet ih otvarajući no I dalje je stajao na prozoru I svakih par trenutaka pokucao na prozor.
“Moji roditelji spavaju u sobi do mene” - tiho sam mu rekla, podigavši se sa kreveta, otvarajući prozor...no Harry je u samo par trenutaka stavio noge na prozor I ušao u moju sobu. “Jesu ti debeli zidovi?” - upitao me.
Sagnula sam se preko prozora da mogu vidjeti kako se uopće popeo, no ništa nisam mogla vidjeti...Taman da se okrenem prema njemu, osjetila sam njegovu ruku na mojoj stražnjici, kako prolazi masirajući je.
Ispravila sam se I dalje sam bila okrenuta leđima “Jesu debeli zidovi?” - opet me upitao.
“Zašto?” - upitala sam ga.
“Jer ne želim da tvoji roditelji čuju kada budeš vrištala” - nasmješio se u moj vrat, kada sam se okrenula prema njemu. “Što radiš ovdje?” - ozbiljno sam ga upitala.
“Kazna, sjećaš se?” - tiho me upitao, stavljajući ruke preko mojeg struka. Istina da me uhvatio u stupicu I da ovaj put nisam mogla ništa učiniti,jer su moji roditelji bili u sobi do mene I mogli su nas čuti kako ga pokušavam izbaciti. Ovaj put me ulovio..
“To bi bilo silovanje” - tiho sam mu rekla.
Kroz njegovo lice prošao je neki ne definirani osmijeh, kada me primaknuo prema sebi “Ali ti ovo želiš, djevojčice” - pomaknuo je kosu sa mojeg vrata, spuštajući usne na moj vrat “Znaš I sama koliko te želim …..jebati” (fuj to Hazz XD) - njegove proste riječi prohujale su kroz moje tijelo kao neka struja, od ovih riječi jedan dio mojeg mozga bi se zaledio I uopće ne bi mogla normalno funkcionirati.
“Naravno da ne želim” - odlučno sam mu rekla, no Harry me nije slušao..njegov jezik neumorno je šetao mojom stranom vrata. Zašto je ušao u moju sobu, u kuću mojih roditelja I ja sad ništa ne mogu poduzeti jer bi oni sve čuli....
“Misliš da bi tvoj otac imao nešto protiv, kada bi mu malo kćer....” - zastao je, kada se zakašljao I tada sam ga snažno odgurnula od sebe, ali njegovo guranje dovelo je do tog, kada je usput nespretno gurnuo lampu sa stola koja se u trenutku našla na podu, glasan zvuk lampe prohujao je kroz cijelu sobu. Sranje.
“Jebemu” - snažno sam opsovala, zaboravivši da me roditelji mogu čuti “Za ovo si sama kriva” - oblizao je svoje usnice, kada me snažno gurnuo na krevet te se u isti čas popeo na mene.
Njegova ruka pronašla je put do mojeg trbuha, zavlačeći ruku sve niže I niže. “Nemoj H-Harry” - zamucala sam , zatvorivši svoje oči kada je ruke uvukao u moje gaćice, dolazeći do onog što je želio.
“Opusti se Elena” - tiho je rekao, kada sam glasno zastenjala. Njegove ruke masirale su moju (….) I nisu se zaustavljale.
“Harry” - još jače sam zastenjala, zaboravljajući da su roditelji blizu mene I da mogu čuti što trenutno radim u sobi....ali ovo je bilo jebeno dobro I imao me, bila sam uhvaćena u zamku I nitko mi nije mogao pomoći.
“Moji roditelji.....” - zastala sam, dok mi je tijelom prolazio užitak “Mogu nas čuti” - još jače sam uzdahnula na njegov vrat.
“Siguran sam da su ovo I oni radili...” - nasmješio se “Sada ja to radim njihovoj kćeri” - nadodao je. 

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now