TROUBLE (Episoda 73) - SEASON 2

5K 117 1
                                    

pjesme: 
One Direction – Through the dark
Taylor Swift – Red
Miley Cyrus – Get it Right

“On ne, nema šanse Elena..skidaj tu haljinu odmah sa sebe..” - Harryeva prijetnja odzvanja sa mojih leđa. Ovo je treći put u par minuta da mi je otkopčao haljinu sa leđa kada sam mu najavila da večeras idem kod Aarona I da ..hm pa lagala sam mu par stvari, neke detalje sam izostavila misleći da će ispasti bolje , pa sam nadodala da će tu biti I Grace I Alex.Ali nema šanse, on je tako odlučan što se tiče mene I Aarona.
“Ovo je samo zabava ..i želim se družiti sa mojim prijateljima..” - bunim se. Zahvaćam prstima haljinu I potežem je prema gore da mogu pronaći mjesto gdje se zakopčava. Kunem se da ću ga udariti, samo ako je još jednom otkopča.
“Sa Smithom? Kakvo je to druženje sa tim kurcem..” - Harry psuje, a njegova večerašnja ljubomora je u neku ruku slatka. Iako mi je par puta otkopčao haljinu I uneredio mi kosu, što me doduše iznerviralo. Ali gledati ga ovako šeprljavog I nesigurnog je jako slatko sa njegove strane. Promatram haljinu koju sam posudila od Grace I prstima je popravljam. Crvena haljina sa volanima , nije duga..taman...no kada mu pogled bježi sve do mojih noga I odmjerava me, već u glavi znam njegovo razmišljanje.
'ovo je prekratko da bi Aaron uživao'
Uh Styles..
“Ozbiljno Harry.Stvarno moraš stati sa tom glupom ljubomorom” - koliko god to bilo slatko večeras, ipak sam to izostavila pa nadodala. “Zanemarila sam svoje prijatelje I u zadnje vrijeme ne razgovaram sa njima...vrijeme je da se malo družimo..” - govorim mu. Harry se češka po bradi I promatra me. 
“Kakvo je to druženje sa Smithom? Pa on je dosadan lik...” - lupa vrhom prsta po noćnom ormariću I ovaj put meni bježi osmijeh na lice.
“Ni ne poznaješ ga kako treba..Aaron je dobar...”
“Ne pričaj mi o njemu..užasan je, kreten je ..i želi te oteti od mene..” 
Ogroman osmijeh mi bježi na lice. Okrećem se na ogledalo I pokušavam izravnati kosu koja mi pada sve do ramena. Pogled mi pada na vrhove koji su ispucali I planiram se ošišati, učiniti nešto sa svojom kosom..godinama je ista I dosadna.
“Zašto si ti uopće ljubomoran na njega..?” - pitam ga, a već vidim kako prevrće očima I ja se još više smiješim. Samo čekam da me ovdje kazni zbog mog bezobraznog osmijeha. Ali večeras ne mogu odoljeti ovom čudnom I slatkom Harryu..
“Pa...” - nesigurno mu ruka bježi po kosi , dok razmišlja. Eh Harry I razmišljanje... “Ne znam zašto sam ljubomoran, ružan je zar ne?” - pita.
“Aaron ružan? Baš je lijep ...i onako sexy što misliš?” - stavljam ruku na usta da sprječim još viši osmijeh. Grozna sam večeras. Ako ovako nastavim Harry će me zaključati I neće mi dati da izađem par dana iz ove sobe.
“Sexy..?” - gledam ga kako zbunjeno promatra moj odraz na ogledalu I onda se približava. Njegove duge I snažne ruke nalazi se preko mojeg struka I tjera me da se naslonim na njega.
“Kako možeš reći preda mnom da je Aaron sexy I lijep..?”
“Pa kad jest..”
“Elena...” - pogled mu je zaključan na mojem I promatram svaku ljubomornu crtu tog dečka na ogledalu. Ne prestaje sa svojom ljubomorom. A uopće nema razloga. Eh.
“Okej..priznajem da vrijeme provodi u teretani, ustvari većinu I da je ...” - prekida govor I nakon kratkog razmišljana ko iz topa govori “ ..ma on je kreten I mora se odmaknuti od tebe, inače ću ga...Elena moraš mu zabraniti da ti prilazi..” - odmiče ruke I automatski me okreće prema sebi. Ja se ne prestajem smijati... Hvata prstima moje lice I lijeno prelazi preko njega “Dignut ćeš tu šminku I obući neku staru poderanu majicu na sebe, kosu ćeš raščerupati..tako te neće željeti..”

“Prestani više...” - guram ga od sebe, a on me isti trenutak hvata njemu u zagrljaj... “Koliko još imaš do te zabave” - pita me, lijeno I tiho. Šaptaj mu je na mojem uhu I stvara milijun, sitnih elektriciteta..Ježim se od te hrapavosti koju njegov glas proizvodi.
“Trebao bi doći po mene za nekih pola sata..” - I ja šapćem. Ne znam zašto to radim, ali kada su njegove ruke na meni, kada osjećam ta snažna, isklesana prsa na meni..isti trenutak moj glas nestaje..
“Misliš da bi..mogli..mmm...” - njegove nerazumljive riječi ostaju na mojem uhu. A ruke polagano bježe preko mojih leđa I onda zastaju na samoj stražnjici. Disanje mu je ubrzano, a par pobjeglih loknica škaklja moj dio uha.
“Mogli što..?”
“Jedan brzinski..čisto da ostavim svoj miris na tebi..tako on nebi pokušao ništa..” svaki šaptaj budi svaki uspavan dio mene. Ledena Elena se negdje sakrila I stvarno je ponekad poželim natrag. Ta djevojka prije ove glupe I zaljubljene je znala što da učini u ovim situacijama. Sada ja, ova zaljubljena želi da on radi od mene što želi...Mrzim se zbog toga. Hoću je natrag.
“Ne volim to raditi na brzinu..”
“Budiš mi maštu El..mogao bi biti I spor ako želiš..znaš ulazak je ..brz ali izlazak..spor” - svaka njegova riječi zvuči kao lagano stenjanje. Uho mi je puno njegovog vrelog daha, a pojedina mjesta koja u ovom trenutku nebi trebala raditi..prokleto rade. Vlažim se od svake njegove riječi. Dovraga.
“Misliš da bi se vidjelo na mojem licu da sam imala ..sex..?” - pitam ga I sebi dajem šamar zbog tog glupastog pitanja. Što je meni? Prije nego što se malo jače nasmijao, rukama je doputovao sve do dijela mojih nogu.
“Umm..vidjelo bi se I mirisala bi na mene..tako bi taj kreten Smith znao kome pripadaš...”
“Pripadam..kome..?” - sad sam malo iznervirana, ali kontroliram se..prije nego što ovog čupavca odmaknem od sebe.
“Ti pripadaš meni..svaki dio tebe je moj..”
“Zar je to uopće moguće? Previše si umišljaš Styles..” - izazivam ga I mirišem u zraku Davis-Styles nevolje..to mi nedostaje. Iako dobro znam da najveća nevolja koju sam dobila u svojem životu stoji pored mene. I koliko god ponekad željela da nestane iz mojeg života...sada to najmanje želim.
“Jako dobro znaš da si moja..čak si mi to jučer I priznala zar ne.?”
“To si sanjao..”
“Moji snovi se ne vežu na takve stvari. Uglavnom su sa drugačijom tematikom..” - opet taj osmijeh. 
“Kakvom točno..?”
“Pa uglavnom te jebem u snovima..žestoko I sa sv...” Ali nije uspio odgovoriti do kraja I to je bio najveći potez do sada. Riječi I naši dodiri su ostali negdje sa strane kada smo oboje začuli teško lupanje ulaznih vrata I nečije duge, teške korake. Pomakla sam se od njega I zabrinuto ga pogledala. Ni njemu ništa nije jasno. Harry automatski rukom poseže za ključanicom , no prije nego što je uopće uspio otvoriti, oboje smo ugledali njegovu ljubičastu sestru kako ljuto I bijesno otvara vrata , on se isti trenutak izmaknuo..jer da nije ona vrata bi dobio točno po nosu. Možda je I zaslužio?
“Ti...si to učinio..zar ne?” - Gemma ga glasno pita I svoj prst stavlja točno na njegova ramena I gura ga sa mjesta. Harry ide prema natrag a ona ga napada. Ne znam što se dogodilo, ali sada sam jako znatiželjna. Njihova svađa je uvijek zanimljiva. Djeluje kao neka meksička sapunica..i jedva čekam sljedeću epizodu..koja se očito sada događa.
“Koji vrag sam sada napravio?” - pita.

Gemma ga automatski jače gura I Harry pada na krevet,a ona stoji poviše njega. Možda se I nebi trebala šaliti sa njihovom svađom, jer primjetivši njen pogled, shvatila sam da se očito dogodilo nešto ozbiljno.
“Prijetio si mu zar ne? Niall mi je rekao da si bio kod njega I da si mu zaprijetio...što je sa tobom Harry?”
Oh znači opet nešto između njenog dečka I Harrya. Što je opet taj čupavac napravio? Prekrižila sam ruke I odlučila da ću nastaviti gledati ovu njihovu svađu. Iako nije lijepo od mene, trebala bi im reći da prestanu, ali I ja sam znatiželjna.
“Zaslužio je..rekao sam mu da se makne od tebe inače ću ga ubiti, što sam krivo napravio?”
“Jesi ti normalan?” - sada Gemma vrišti. Moja profesorica iz engleskog je na rubu suza. Njen brat je zaista pokvaren..koliko god bila ja zaljubljena u njega. Ponekad nema granica. To mu je jedna od milijun mana koje ima.
“On nije dobar za tebe. Samo iskorištava I ne želim da iskoristi tebe. Lijepo sam mu rekao da se makne, da mu nije mjesto pored tebe I ..bio sam čak pristojan prema njemu..” - Harry se podiže sa kreveta I koracima bježi od Gemme. On bježi od nje? Oh izgleda da je pronašao dostojnog protivnika. Ponosna sam na njegovu sestru.
“Bio si pristojan prema njemu? Ti smatraš da je pristojno nekome dati šaku u lice..?”
“Pa tako ja pokazivam svoju pristojnost..znaš trudim se..” - automatski je slegnuo ramenima. I čini mi se da smo I Gemma I ja pomislile na to da tomu čupavcu održimo lekciju ili mu damo knjigu botona da je prouči.
On je čisti vrag. Ponekad mislim da sam potpisala ugovor sa samim vragom. 
“Ughh. “- Gemma je I više nego iznervirana, okreće se prema meni I par trenutaka me promatra, ali ništa ne govori. Njen pogled je čudan I ne mogu ga definirati. Harry je ležeran, rukama je zahvatio dio od prozora I naslonio se tako da je malo promatrao nju pa onda mene. Ne znam što se točno dogodilo između njih ali sada ne mogu razgovarati, jer će Aaron doći svaki trenutak po mene. No nisam sigurna da je uopće sigurno ostaviti njih dvoje same u ovom stanu. Gemma jest zaista ljuta, ali Harry je prema njoj trenutno jako bezobrazan I ima onaj svoj osmijeh koji govori 'pobijedio sam'

“Nemoj misliti da si uspio Harry, znaš? Jer I ja mogu biti takva kao I ti I nagovoriti Elenu da prekine sa tobom, što kažeš na to?” - Gemma prijeti. A Harry automatski podiže svoje leđa sa prozora.

Oh! 
“Da se nisi usudila Gemma. Uostalom Elena zna kakav sam I pričao sam joj o mojim stvarima..ona me shvaća” - izgovara to tako drugačije I sa nekom dozom straha. Srce me počinje boljeti. On tako treba moju pomoć, iako sam prije par mjeseci mislila da ni meni nitko ne može pomoći..sada dok slušam njegove riječi tako mu želim pomoći..iako ja nisam pravo rješenje za njegove probleme.
“Ne izazivaj me Harry...”
“Ne možeš mi prijetiti sa Elenom..znaš da sam slab na nju, ako već želiš onda nađi nešto drugo. Ali nemoj mi prijetiti sa El...” - Harry odgovara, a svoje oči automatski okreće na mene. Mogu prepoznati mali strah na njegovim očima, ali to je sve.
“U redu ako ćeš tako..ali nemoj misliti da si pobijedio, jer ću se ja I dalje nastaviti viđati sa Niallom, nisi ga prestrašio Harry..on me voli I sve će učiniti za mene..” Gemma mu odgovara, no promatrajući Harrya vidim da na njega ne utječe niti jedna njena riječ. Tako je tvrdoglav, stvarno ga nekad poželim iščerupati za tu kosu.
“On te voli..” - obje slušamo kako Harry prevrće svako slovo koje je izgovorio, a glas mu se mješa sa bezobraznim osmijehom. Doslovno joj se ruga zbog tih riječi.. “Taj jebeni Horan ne voli ni samog sebe, zašto si tako sigurna da voli tebe..?” - dere se. Više nema ni osmijeh..pomiče se prema njoj I promatra je. Za glavu je viši od Gemme I ona izvija svoj vrat prema gore da ga može pogledati točno u oči.
Koliko problema između njih dvoje..
“Kako se usuđuješ govoriti I ljubavi I voljenju Harry? Kad si ti taj koji nije volio ni svoju obitelj, što ti znaš o ljubavi?”
Ohh izgleda da ga je Gemma udarila u još nešto, što ga boli.
“Doznao sam značenje ljubavi Gemma..” - svoj pogled usmjerava na mene I shvaćam da priča o meni. Opet mi srce počinje kucati. Ne znam zašto se ne pomaknem I kažem im da prestanu. Ali imam neki osjećaj da ću sa svakom riječi koju izgovore oni dvoje..doznati nešto novo. Ne znam zašto to mislim..ali obitelj Styles je misteriozna obitelj I uvijek nešto novo doznam.
“Ti si jedan čisti idiot..ponekad požalim što si mi brat...” - Gemma ga je još jednom gurnula I izašla bijesna iz sobe, zalupivši jako vratima. 

Sad bi kao ja trebala preuzeti njenu ulogu I derati se na njega? Taman da izgovorim nešto što zvuči kao 'ima pravo, idiot si, pusti ih na miru...' nisam ništa izgovorila, odlučila sam se za varijantu šutnje..jer očito svaka riječi koju bi mu dala nebi utjecala na njega. On je tako siguran što se tiče njegove sestre I dečka.
“Trebala bi otići..” - pokazujem prstom na vrata, zgrabila sam crnu torbicu sa ormarića I prije nego što sam još jednom prošla rukom kroza kosu, duboko sam uzdahnula, shvativši kakav izraz lica nosi.
“Još se možeš predomisliti, ne želim te tamo sa njim..”
“Ali ja želim sebe I to je dovoljno, zar ne?” puhnula sam od živčanosti. Atmosfera u sobi se može rezati nožem. On je napet, ja još više..svađa između njega I sestre je nekako pokvarila naše odnose koji su se događali prije ovoga. Taj dečko je ponekad stvarno dobar..ali sada me užasno živcira. Nisam sigurna želim li ga uopće poljubiti za rastanak.
“Okej..onda se brzo vrati I ostat ću budan dok se ne vratiš...” - svojim dugim rukama zahvaća moje rame I sa par prsta radi kružne pokrete, na neki način me umiruje, ali previše sam napeta da me par njegovih dodira smirilo.
“Razmisli kako se ponašaš prema sestri. Ako si ovakav prema njoj..zamisli kakav bi bio prema meni za par dana, mjeseci...godina?”
“Shhh...ona neme veze sa nama dvoje. Ja sam kreten sa svima El..ali nisam sa tobom. Okej?” - njegov glas koji proizvodi, smiruje me.
“Nadam se da je tako...” - odgovorila sam. Harry laganim , lijenim pokretom naslanja svoj nos na moje čelo I onda nakon par sekundi osjećam njegove rumene usne kako me ljube na nježan način. Zatvorila sam oči, ponesena poljupcem. “Malo po malo ću ti dokazati da mogu jedino biti dobar sa tobom, djevojčice..”

Vidim na prilazu kraj same zgrade Bijeli Range Rover. Zatvorila sam vrata od same zgrade I nesigurno pogledala prema prozoru koji je davao pogled na cijeli parking. Kao što sam I pretpostavljala. Harry gleda sa samog prozora, prvo mu pogled pada na mene I onda prelazi na Aarona koji izlazi iz automobila. Još jače sam stisnula torbicu u ruci I usput držala fige, jer ne želim da Aaron napravi nešto što bi naljutilo Harrya. Kao što je neki zagrljaj ili poljubac u obraz..kada bi to vidio, sigurna sam da bi sišao isti trenutak I prebio Aarona.
“Nevoljo, izgledaš...dobro.?” - Aaron se smješi prema meni I dolazi mi u susret a ja pokušavam izbjeći bilo kakav kontakt koji bi se mogao dogoditi između nas dvoje. Opet usmjeravam pogled na prozor I vidim Harryevu sjenu na prozoru I dalje nas promatra. Sigurna sam mu da je lice bijesno, ali mora shvatiti da I I ja imam prijatelje I da ih ne mislim izostaviti iz života zbog njega. “I ti izgledaš..dobro..” zadirkivam ga, kada sam ga malo bolje pogledala. Izgleda ubitačno dobro, kao inače. Tek kada sam pogled usmjerila na njegovu crnu kožnu jaknu shvatila sam da mu to neodgovara. Ako je rekao da je to neka dobrotvorna zabava, zašto je onda obučen kao da ide na neku ilegalnu utrku? Okej sad sam malo sumnjičava. 

Grace P.OV. ( za one koji su željeli, one koji ne žele samo preskočite jer ovaj POV nema veze sa glavnom radnjom u ovoj priči )

Držim u ruci mali bijeli papir sa adresom onog podruma I naređivam vozaču taxija da me odvede ispred toga mjesta. Sam vozač mi je dao neki čudan pogled sigurno se zapitavši što jedna djevojka poput mene radi na takvom prljavom mjestu. Ni sama ne znam zašto uopće idem u taj podrum..no znam da ću tamo zateći Zayna I da ga u miru mogu pitati što želi od mene. Zašto je upisao taj fakultet I zašto cijelo vrijeme prijeti Noelu. Sigurna sam da nije ljubomora, jer nikada prema meni nije osjećao nešto..ali danima me užasno nervira I ne mogu ga gledati na fakultetu. Uzela sam maramicu iz prednjeg džepa I pomoću nje otvorila ta prljava metalna vrata koja su djelila vanjski dio I ovaj unutarnji u kojemu se nalazim. Hodnik je mračan I tih...jedino moje disanje slušam koje je isprekidano. Strah me. Znam da nisam normalna što ulazim ovdje, ali ovo je jedini način da završimo sve ono što sam mislila da je odavno završeno. Tek kada sam zakoračila svega par koraka začula sam ženski glas iz jedne od prostorija. Zvuči kao da se smije ili možda čak I vrišti? Moja znatiželja je još više proradila. Pratim glas I svjetlo koje dolazi iz jedne prostorije I sasvim tiho stavljam uho na vrata. Sad ništa ne čujem, onaj glas je nestao..sada je samo tišina..
“Zar ti nisi malo zalutala..?” - osjećam duboki , muški glas na mojoj kosi I shvaćam da sam uhvaćena. Glas pripada muškarcu, a miris cigarete daje mi do znanja tko je to .

Zayn.
“Trebamo razgovarati..” - tiho šapćem. Glas mi drhti, nije pametno stajati okrenuta mu leđima u ovom mraku. Ali tu sam gdje sam I nema mi izlaza.
“Ti bi sa mnom razgovarala? Ti znaš da ja nikad ne razgovaram, umm osim ako ne želiš..?” - dva prsta stavlja na moj vrat I laganim pokretima kruži. Gubim se.
“O ni ne pokušavaj. Samo mi kaži zašto si upisao fakultet, isti onaj na kojemu se ja nalazim..” - u sebi sam izbrojila do pet I onda dobila malo snage da se odmaknem od njega. Promatram te čokoladne oči iz daljine koje se spajaju sa ogromnim trepavicama koje ima. Ja I on moramo završiti sa ovim glupostima, ne želim ga u svojem životu.
“Nije valjda da misliš da sam ga upisao radi tebe..”? - pita. Ruke uvlači u džepove hlača I gleda me..
“Naravno da ne mislim. Ali u ovom Londonu ima milijun drugih fakulteta, zašto si uopće upisao moj?” - 
“Jer sam želio..zašto se ja uopće tebi opravdavam? Ako misliš da si ti razlog, onda se varaš Greta..”
Još I dalje sam Greta. Koja sam ja glupača što sam se pojavila ovdje uopće. Što sam mislila da je taj glupi Malik koji me iskoristio I kladio se na mene, upisao fakultet zbog mene? Stvarno sam naivna.
“Zašto si mi onda neki dan rekao da me želiš posuditi od Noela?” Čim sam to izgovorila, Zayn je isti trenutak prasnuo od smijeha I poželila sam dati šamar sebi zbog tog glupog pitanja. Zašto uvijek moram ispasti naivna ispred njega..već sam to jednom napravila. Zašto I dalje to radim, mislila sam da ću se opametiti zbog onog što se dogodilo sa nama dvoje, ali dok sam ovdje I dok razgovaram sa njim..tako sam naivna.
“Ti si takva šašavica. Samo sam se šalio sa tobom..ja imam nekoga I nemoj misliti da idem za tobom. Meni je ponekad dosadno I zezam ljude..ti si došla na red I to je sve..Sad bi trebala otići odavde jer nisam sam I ne želim probleme..”
On ima nekoga..? Mislim da je to sve što sam čula.
“I ja imam nekoga..” izgovaram I čupam se za kosu u sebi. Ljubomorna sam od njegovih riječi I ako nastavim I dalje da govorim I on će to shvatiti. Čim sam zakoračala par koraka sa onog mjesta, njegova ruka se našla na mojem struku. Oči mu rade svugdje po meni, sada ne čujem miris cigarete samo nekog opojnog parfema kojega je nosio.
“Radim na tome Grace. Još malo pa ni njega nećeš imati.Mrzim kad netko proba iza mene..” riječi mu padaju točno na moje usne. Gorim od želje da ih probam
“Gadiš mi se Malik, što uopće pokušavaš..što želiš dokazati od svega ovoga..?” - povisila sam glas, jer sam preumorna za šaptanje. Automatski stavlja ruku na moje usne I ušutkiva me. Ako sam čula ženski glas na ulazu, onda znači da je ta ovdje I da nas može čuti.
“Ovo.. “ Zayn tiho odgovara, miče ruku sa mojih usana I tada osjećam njegove usne točno na mojima. Okus cigarete I mentola se stvara točno u meni. Sada svoje ljubljenje povećava I tjera me da mu uzvratim poljubac. Imam osjećaj kao da ću se zapaliti. Duboko dišem, opijena svakim poljupcem kojega mi daje. Pokušavam ga gurnuti od sebe, ali on me I dalje ne prestaje ljubiti..
“To je sve što sam želio dokazati. Još umireš za mnom..” govori točno na vrh mojih usana. I ima pravo. Tako sam slaba na njega..

Elena P.O.V.

“Jesi siguran da idemo u pravom smjeru..?” - zbunjeno sam se okrenula par puta u autu I pogledala na prozor. Znam da se Aaron ovdje ne nalazi, da smo malo dalje od njegovog mjesta I da sam sada sasvim sigurna da smo prešli onaj kvart u kojemu živi. Gledam njegov profil I on ništa ne odgovara. Tih je I to me još više brine.
“Hej Aaron čuješ me. Jesi siguran da idemo u pravom smjeru? Čini mi se da smo prešli tvoju kuću?” - opet pitam, ali nigdje odgovora. I dalje me brine ta crna kožna jakna na njemu. Možda idemo na neku utrku..ali ne vjerujem da je to. Nisam obučena za nešto tako. Na sebi imam crvenu haljinu I štikle, to se uopće ne slaže sa nikakvom utrkom.
“Ne brini Elena, odvest ću te na sigurno mjesto I objasniti ti što se događa..” tiho odgovara a meni se širom otvaraju oči. O kakvom on sigurnom mjestu govori? Zar nismo trebali ići na zabavu njegovih roditelja.
“Strah me Aaron, kaži mi gdje idemo..” govorim. Aaron skreće u neku nepoznatu uličicu, smanjuje gas I parkira automobil. Okej sad me još više strah, taman da nešto kažem vidim kako Aaron otvara automobil I naređuje mi da izađem iz njega. Ajde Elena diši, on je samo tvoj prijatelj, poznajete se jako dugo I nikada ti nebi naudio. Valjda. Zbunjeno sam otvorila vrata I oprezno se podigla tako da sam održala ravnotežu na svojim štiklama. Proklet trenutak kada sam izabrala ovu obuću za ponijeti. Prsti mi se raspadaju od boli.

“Mislim da je vrijeme da mi kažeš gdje se nalazimo I zašto nismo na zabavi kod tvojih roditelja..?” - opet ja I opet nema odgovora. Proklet bio. Uzima moju ruku bez pitanja I tjera me da ga pratim. Pristala sam na to, shvativši da ako se budem protivila neću doznati ništa. Možda je ovo prvi korak ka mojim pitanjima. Aaron otključava neka mračna nepozna vrata I kada sam svoj pogled usmjerila na taj prostor, shvaćam da ovu zgradu nisam nikada vidjela I da djeluje jako mračno. Na par katova poviše stoji upaljeno svjetlo I to je jedino što daje svjetlost. Okej sad se još više ježim. Cijelo vrijeme sam ga pratila I držala ga za ruku kada smo ulazili. Nalazimo se par katova poviše I ja osjećam još veći strah. Ruka mi je oznojna I ne mogu zaustaviti svoj snažan krvotok. Aaron je užasno tih a ja sam previše nervozna I puknut ću ako ne ne doznam što radimo ovdje ili zašto me uopće doveo ovdje? Shvatila sam da je lagao I nisam ga ni pitala zašto. Zabava za roditelje je samo izlika da me negdje odvede I očito mu je uspjelo. Divno više ne mogu ni svojem najboljem prijatelju vjerovati.
“Napokon ste ovdje..” Glas. O Bože taj glas prepoznajem. Gledam prema smjeru gdje je daj glas došao I kočim se od još većeg straha. Sigurna sam da sam taj glas negdje čula I da ga prokleto dobro prepoznajem. “Elena bit ćeš ovdje sigurna, kunem ti se. Sad ćeš nas samo poslušati I to je sve što tražim od tebe.. okej?” - Aaron je napokon progovorio. Tiho mi šapće I vodi me prema nepoznatoj prostoriji. Ništa ga ne shvaćam.
“Što želiš od mene Aaron, molim te kaži mi užasno me strah I ..”
“Neću ti nauditi, nitko ti to neće napraviti. Ovdje smo da te zaštitimo to je sve..”
Zaštitimo? Tko to 'MI'?
“Od čega me želiš zašititi. Što uopće pokušavaš?”
Dovraga. No opet nije odgovorio, otvorio je vrata od neke prostorije I na samom ulazu sam se skamenila. Inspektor sa kojim sam razgovarala neki dan stoji naslonjen na prozor I gleda u nas dvoje. Isti onaj Inspektor kojemu sam rekla da ću pristati na onaj dogovor pa sam kasnije odustala od toga.shvativši da bi samo tako povrijedila Harrya. Što on radi ovdje ili kakve veze ima sa Aaronom?
Zaboravljam disati.
“Gospođice Davis, drago mi je da smo se opet susreli” - Inspektor sa dugim kaputom na sebi, se lagano smješi prema mojem smjeru. Ali to nije niti kakav ljubazan osmijeh, samo neki ironičan I stvarno želim obojicu zaključati u ovu sobu I pobjeći od njih. U što se ovaj Aaron upetljao sa Inspektorom? Ne mogu vjerovati da me moj prijatelj izdao. 
“Što se ovdje događa..Zahtjevam da mi netko od vas dvojice objasni..ovo?” - pogledala sam prema prostoriji koja je imala ogromnu plazmu I milijune papira sa svih strana. Podsjeća me na neku inspektorsku kancelariju, ali kad sam zakoračala unutra shvatila sam I da to jest kancelarija I da pripada samom Inspektoru. Ovdje se radi o Harryu , sada sam milijun posto sigurna u to.

“Samo vas želimo zaštiti od Gospodina Stylesa. Razgovarao sam sa Gospodinom Smithom I došli smo do rješenje da je najbolje da doznate neke stvari , čisto da znate sa kim imate posla. Nećemo vas povrijediti ni na koji način. Ovdje ste zaštićeni Gospođice Davis” - 
Od čega sam zaštićena? Oni misle da meni treba zaštita od Harrya..stvarno su glupi. “Vi ste sve krivo shvatili, meni ne treba zaštita. Ja I Harry smo u redu..trebam otiđi odavde..” - govorim im, taman da se okrenem I pobjegnem glavom bez obzira, Aaronova ruka me zaustavlja. Tako sam ljuta na njega I nisam sigurna da li ga uopće želim pogledati.
“Poslušaj ga Elena, on zna što govori..samo ga poslušaj..” Aaron tiho govori. Duboko sam uzdahnula I usmjerila svoj pogled na tog jebenog Inspektora koji mi je zagorčao život. Taman kad sam pomislila da sam sa onim telefonskim razgovorom rješila svaku brigu, stigla je nova nevolja. Ovaj puta još veća.
“Stvarno vas ne razumjem. Harry I ja smo okej..on mene neće povrijediti I jedino sa kim sam zaštićena je on. Sve krivo shvaćate..trebate prestati sa ovom vašom istragom ili čime već I raditi neki pametniji posao. Od mene neće doznati ništa, jer ništa ni ne znam...” Lažem, nisam toliko naivna da kažem što je Harry činio u svojoj prošlosti.
“Tu se varate Elena. Vi ste osoba koja zna mnogo toga..”
“Varate se. Rekla sam vam preko telefona da me ništa ne zanima, zar vam ja stvarno izgledam ko netko koga zanimaju takve stvari..”
Ohh izgledam I Aaron to zna, zato me je I doveo ovdje. Još netko koga ću izbaciti iz svojeg života. Ne trebaju mi ljudi poput njega.
“Dobro ste rekli da je tvrdoglava. Najbolje bi bilo da vas ostavim da u miru razgovare.Gospodine Smith molim vas da joj objasnite neke stvari, nadam se da će ih shvatiti..”- Inspektor mu odgovara, jedino što vidim jest kako odlazi od nas dvoje I ostavlja nas na miru. Sada ga u miru mogu pretući ovdje. Izdajica.
“Ti I ja smo završili. Slušaj me Aaron prije nego što počneš sa svojim glupostima. Okej je ako osjećaš nešto prema meni I pokušavaš izigrati neku dobricu I pokušati me zašititi. Ali ovo što radiš prelazi sve granice. Unajmiti Inspektora da istražuje nas dvoje ili tjerati mene da kažem neke stvari od kojih bi Harry završio u zatvoru..stvarno sam mislila da si pametan Aaron..ovo što radiš je čista glupost. Jesi svjestan da će sa ovim naše prijateljstvo završiti?” - mislim da sam ostala bez glasa od dernjave koju sam preuzela. Moram se malo umiriti.
“Elena sve krivo shvaćaš. Tvoj sam prijatelj I želim te obraniti od njega. On nije dobar za tebe, zar ti to ne vidiš..?”
“Zašto misliš da nije dobar za mene?”
“Jer nije. On nije dobar za nikoga. Taj jebeni Styles radi mnogo loših stvari Elena..i ako misliš da je ubojstvo koje ima za sobom nešto dobro u njegovom životu, onda ti nisi normalna..”
Ubit ću ga. I ja ću imati jedno ubojstvo iza sebe zvano Aaron Smith.
“Ljubomoran si..?” - pitam ga I automatski mi pogled završava na onoj crnoj plazmi koju sam vidjela na samom ulazu. Nekako mi ova stvar ne odgovara u ovom prostoru. Ali prešla sam preko toga. Ovaj razgovor kojega vodim sa Aaronom je važniji

“Jebe mi se za to trenutno. Ne radim ovo zbog nikakve ljubomore. Ovo radim zbog našeg prijateljstva. Radim zbog toga jer si mi bitna I ne želim da te taj gad kojega uopće ne poznaješ povrijedi. Ovdje je mnogo toga u igri Elena. Ne smiješ mu vjerovati. To je sve što tražim od tebe...” - slušam njegove teške korake kako mi se približuju ali ja se automatski odmičem od njega. Ne želim da mi priđe.
“On je možda kreten Aaron..zaista jest kreten I ponaša se stvarno užasno, ali je dobar prema meni. To mi je jedino bitno..ovo drugo će se po malo rješiti..ali ono što ja I on djelimo je jače..od svega..”
Zaljubljena Elena Davis izlazi na površinu. Vrati mi onu glupaču Elenu. Ona djevojka je znala što radi..ova je totalno sjebana. Valjda je ljubav takva..samo joj pratim korak.
“Jebeš to Elena. Gdje je nestala ona nevolja od tebe, ona buntovnica koja nije vjerovala ni svojim roditeljima. Ona djevojka bi napravila pravu stvar..”
Kao da mi čita misli! I ja se to danima pitam..Očito je isparila iz ovog okrutnog svijeta. Jedino dobro što sam imala u sebi je ta hladnokrvnost...a sada osjećam samo toplinu. Mrzim to!
Isti trenutak sam prevrnula očima jer nemam pravu riječ koju bi izgovorila. On nema pojma koliko želim tu djevojku natrag. Ali je nestala I sada sam samo jedna glupa cmizdravica.
“Ovo što radiš je glupo..nadam se da ćeš shvatiti..” - prelazim preko svega. Na tren sam usmjerila pogled preko prozora I jedino što sam uspjela vidjeti je mrkla noć vani. Ni ne znam gdje se nalazim niti kako bi mogla pobjeći odavde. Ako pobjegnem u još većim sam nevoljama.London je možda lijep grad po danu, ali po noći je stravičan I svakakvih budala ima po noći. Još bi mi trebalo da me netko siluje.
“Okej..dokazat ću ti neke stvari. Sad ćeš sjesti točno na to mjestu..tu” - naređuje mi prstom. Usmjeravam pogled na smeđu stolicu, dok on grabi daljinski sa stola. Tek kada je upalio crvenu tipku na daljinskom ona plazma koja mi je cijelo vrijeme bila sumnjiva u ovoj hladnoj prostoriji , upalila se. 
“Što pokušavaš..?” - pitam.
“Dokazat ću ti neke stvari Elena. Ovo što budeš gledala I slušala neće biti lijepo.Ali prvo ćeš pogledati nasamo jedan snimak..ja ga nisam želio gledati jer..” - zaostao je, kada je sa trunkom neke tuge usmjerio pogled na mene pa nastavio “U tom videu ste ti I Harry...prije par mjeseci čini mi se da mi je tako Inspektor rekao I po njegovim riječima ste prvi put spavali skupa..taj video je snimljen zbog nečega I još nismo doznali zbog čega je uopće snimljen.Ali ako ga ti budeš pogledala možda nam daš neku novu informaciju..”
Svaka Aaronova riječ stavi novu suzu u moje oči. FLASHBACK koji mi se vrti u glavi, onaj dan u onom podrumu kada smo Harry I ja spavali skupa...to je snimljeno? Zašto bi to Harry snimio, tada sam imala svoje prvo seksualno iskustvo, tada sam izgubila nevinost sa njim u onom krevetu. Kakav bi to bolesnik snimio? O Isuse. Koji vrag se ovdje događa...
“Vidim da si u šoku, I ja sam bio Elena kada sam doznao. Žao mi je što se to tebi dogodilo. Ovakva stvar se dogodila I mojoj sestri koja je u dubokoj depresiji otkad su prekinuli. Stalno odlazi na liječenje I totalno je opsjednuta njim. Taj Styles radi mnogo loših stvari Elena...samo ti želim reći da ova snimka nije sve...otkrili smo mnogo detalja I mnogo slika na kojima si ti. Jesi spremna da otkriješ sa kojim bolesnikom imaš posla..?”

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now