TROUBLE (Episoda 64) - SEASON 2

5.3K 124 4
                                    

Harry P.O.V's

Pogled mi je zaključan na njenim očima a misli su joj negdje daleko. Ne želim je natjerivati da ih opet ponovi, koliko god želio. Ne želim da nam te dvije riječi koje su joj u trenutku vjerojatno zanosa izletjele pokvare cijeli ovaj vikend. Znam samo da sam ih čuo, da ih je izgovorila I to je sasvim dovoljno od nje.

Ona me voli? Ona moja djevojčica koju sam tako zavolio me voli?

“babe jesi dobro?” - pitam je.

Trgnula se na moje riječi, prije nego što je duboko zajecala. Pošto I vino djeluje na nju..siguran sam da djeluje..maloprije smo popili malo previše. 

“Ovaj..umm..u redu sam” - tiho je izgovorila.

Lagano sam ju uhvatio za leđa I svom svojom težinom je spustio na krevet. Opet sam se pronašao poviše nje..dok je cijelo vrijeme izbjegavala moj pogled. Oznojna kosa joj pada na sve strane, a duboko disanje preuzelo je drhtanje usnica. Ono maloprije joj je definitivno izletjelo I opet koliko god želio da ponovi te riječi..onaj dio mene se ne želi svađati sa njom. Prokleto sam još u njoj I osjećam svu njenu toplinu oko mene.

“Ajde El, nastavit ćemo ako želiš?” - upitao sam.

“U redu” - izgovorila je. Uhvatila me rukama oko leđa I natjerala me da preuzmem svu težinu na njoj. Pogledao sam ju prije nego što sam počeo pomicati kukove, I opet I opet...još mi više glava pada prema njenim usnama, dok njene usne se otvaraju svaki put malo više kako pomaknem se u njoj.

Tako je topla oko mene, vlažna..i znam da za tu vlažnost ja imam zaslugu. Volim način na koji se vlaži svaki put kad ju dodirnem, poljubim. Moja neiskusna djevojčica dolazi do faze kada postaje jako dobra u ovim stvarima. Iako je bila dobra I prvi put. Sasvim nježno joj dodirivam usne I ostavljam brzi poljubac, nakon čega ispuštam vlažan uzdah iz usta. Volim je jebati, volim način na koji izgovara moje ime dok sam u njoj. Volim sve u vezi nje I znam da to nikada neće shvatiti.

“...tako sam blizu..babe moraš svršiti...” - izgovaram. Pomičem još jače kukove, njena vlažnost mi pomaže da što brže radim u njoj. Stiska noge oko mene I daje mi do znanja da me želi u njoj, baš onoliko koliko ja želim biti u njoj.

“Ne” - usne joj drhte, dok ju tjeram da svrši. Tako sam blizu vrhunca I želim da ona svrši ovaj put za mene.

“babe znam da ti se sviđa ovo, ali sam tako blizu I moram svr...molim te svrši prije mene” - otvaram usta sasvim dovoljno da glasno stenjanje preuzimam dubokim disanjem. Tako je uska, svaki put imam neki čudan, lud osjećaj da ću je povrijediti. Njeno stiskanje nogu počinje popuštati..Osjećam kako joj noge drhte, dok čvrsto zaranja nokte u moja leđa. Promatram kako dolazi do vrhunca I ispušta glasan uzdah, izgovarajući moje ime.

“dobra cura” - podržavam. je.

Još više pomičem kukovima I tjeram je da prati ritam “Babe pomozi mi, daj mi da svršim za tebe..” - podigao sam se svega par centimetara poviše nje, te promatram kako stiska oči I usne kako moj ritam ubrzava I usporava. Obožava ovo raditi sa mnom, koliko to god negirala voli. Osjećam erupciju kroz donji dio tijela, noge mi drhte dok svu tekućinu izbacivam u taj jebeni kondom kojega nikad nisam volio. Oznojan sam pao na na njeno rame I odmarao.

“jesi dobro?”

Klimnula je glavom, prije nego što je zatvorila oči.

Niti ne znam koliko smo točno ležali ovako jedno na drugom. Njene ruke su bile oko mojih leđa, kao da mi je davala neki znak da se ne mičem od nje. I nisam se micao, doslovno sam još u njoj iako se ne pomičem. Godi mi njena toplina, disanje I miris. Tako miriše na meni, obilježio sam je sa svojim parfemom, čak joj I kosa miriše na moj parfem. Koliko god tajni bilo između nas dvoje, znam da je moja..i da sam jedini muškarac u njenom životu.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now