TROUBLE (Episode 12)

7.2K 236 5
                                    

Koji vrag sam napravila I kako ću se izvući iz ovoga, no čini mi se da je bilo jako kasno da nešto izmislim , jer je Liam stajao iza vrata I očekivao moj odgovor.

“Elena, jesi unutra?” - upitao me Liam, lupajući na vrata

No, nisam mogla ništa reći I da sam željela, Harry me snažno držao na njegovim prstima ne puštajući me. I dalje mi je držao ruku na ustima, promatrajući me sa ogromnom količinom ljutnje

“Zašto želiš bježati Elena?” - šapnuo mi je na uho, ispuštajući njegov vreo dah.

Kako je on uopće mislio da ću mu ja odgovoriti, držao je ruku na mojim ustima I nisam mogla ništa reći osim mrmljanja koje je bilo neshvatljivo. I usput je bio gol, jeli on zaboravio možda da je bio kao od majke rođen I da me grabio svakom sekundom sve više I više prema sebi, a neke stvari nisam željela slučajno dotaknuti ili osjetiti na mojim nogama.

Liam je opet snažno zalupao na vrata, čovjek je sigurno bio zabrinut a ja mu nisam odgovarala “Harry može doći svaki čas, bolje da što prije odeš” - obratio mi se I još jednom pokucao. Ovo definitivno nije trebao reći, Harry je u času stisnuo moju ruku I imala sam osjećaj kao da će mi ruka eksplodirati od pritiska.

“Iznenađenje, Harry je ovdje” - glasno se zaderao , obraćajući se Liamu koji je zašutao I jedino što je izgovorio bilo je tiho “Sranje” I začuli smo oboje kako lupa vratima I izlazi iz sobe. I jedno I drugo smo znali da je bio u problemima, baš kao I ja.

U trenutku kada je Liam izašao Harry me snažno gurnuo prema vratima, udarila sam rukama na vrata, sprječavajući udarac u glavu. On nije mario, hoće li me možda povrijediti ovim guranjem. Njegov izraz lica bio je užasavajuć, a meni je trebalo dobrih par minuta dok sam pokušavala nešto izgovoriti.

Uzeo je odjeću sa poda, te ju oblačio što je brže mogao. “Ne želim da učiniš nešto Liamu, jer je to bila moja ideja” - tiho sam mu rekla, gledajući u plafon jer je Harry još I dalje bio gol, no kada je navukao svoje bokserice pogledala sam ga opet.

“Zašto pobogu želiš otići odavde” - stavio je ruke na vrata, tako da sam se našla između njegovih ruku.

“Jer želim ići kući, imam svoj život, roditelje, prijatelje, fakultet” - nabrajala sam mu stvari zbog kojih sam željela otići odavde, no odlučla sam da jednostavno ne kažem dio u kojem sam lagala Liamu da me on vrijeđao I svašta mi činio. Možda je čak I bila istina, ali meni to nije smetalo I užasno mi je odgovarala ova blizina I snažne emocije kada bi se našla pored njega.

“Ne želim da odeš od mene Elena” - snažno je disao , kraj mojih usana I svakih par sekundi bi se sve više I više približavao. Zašto jednostavno nije učinio nešto? Zašto mi nije opalio šamar ili izašao potražiti Liama I potući se s njim. On je I dalje stajao kraj mene, promatrajući me, a njegov bijes iz sekunde u sekundu se smirivao. Kao da ga je nešto umirivalo, ali nisam mogla shvatiti što točno...

“Ja imam svoj život Harry, ne mogu ovdje provesti svoj cijeli život, ne volim kad sam zatvorena..ne...” - no prekinuo me stavljajući njegov prst na moju usnu I njegovim usnama mi je oblikovao riječ “shhhh” koja je jako dobro značila da moram ušutati.

Odmjerio je moje lice , na čas pogledao na usne I vratio pogled na moje oči, onako ležerno kako je najbolje znao.

“Želim da I ja budem u tvojem ž.......” - no zastao je, ne dovršivši svoju rečenicu. Osjetila sam kako me nešto steže u grlu, jer sam ustvari jako dobro znala nastavak njegove rečenice,no zašto mi je to govorio, ono što smo ja I on imali...ustvari? Ja I on ništa nismo imali, osim ove jebene privlačnosti koju sam osjećala prema njemu I borila sam se protiv osjećaja koji su iz sekunde u sekundu rasli. Imala sam osjećaj kao da ću eksplodirati od navale osjećaja, svaki put kada bi mi on bio blizu.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now