12

7.9K 401 87
                                    

Amel :

School was gedaan en ik liep naar buiten. Ik zag de jongens op me wachten en samen liepen we naar de metrostation. Ik liep zoals gewoonlijk achter ze en luisterde naar alleen van lil kleine. Ik scande de jongens zowat, je weet wel. Kontje checkte, stijl checken. Ze hadden eigenlijk allemaal trainingspakken aan. Dat vind ik het best! Trainingspakken for life.

We zaten in de metro. Ik zat rechtover Youssef die met Khalid en Soufiane aan het lachen en praten was. Ik staarde hem aan. Hij heeft echt een mooie lach. Hij heeft normaal bruine ogen, maar idk zijn gezicht maakt het speciaal. Zijn krulletjes vind ik het leukst en hij is mooi lang. Damn, Ilham moet van geluk spreken. Ik zag veel meisjes naar hem staren. Hij is echt knap mashallah.

Ik kwam thuis aan en belde 300 x achter elkaar aan. Want ja, ik pest mijn zus nou eenmaal graag. "A DIKSAK RUSTIG" hoorde ik haar roepen. Told ya, ik pest haar graag.

Ze deed de deur open en ik liep naar binnen. "Wejoooo kapot proper hierzo" zei ik en gooide mijn tas op de bank. "Je hebt zelf de strijk gedaan" zei ik. Ilham knikte trots. "Safe ik bel Youssef nu meteen en zeg dat hij je hand mag komen vragen" Ilham keek me aan met een dodelijke blik en sprong op mij. "Nu kan ik je doodmaken" zei ze en ging op me zitten terwijl ze me sloeg haha.

"Mohim hoe was school" zei ze en ging zitten alsof ze helemaal niks had gedaan. "Kapot leuk! Er was wahd gevecht en toen kwam Beyonce optreden in de kantine en erna kregen we allemaal vrij" "Tfoe hmara, bijna geloofde ik je" "Aaa was niks speciaals, sinds wanneer is school speciaal, maar kijk ik was dus naar Youssef aan het kijken en... "NEEEEE IK WIL HET NIET HOREN!" onderbrak ze me. Ik begon te lachen. "Waarom vind je het zo erg als ik over hem praat" "Omdat je gewoon wil dat ik zeg dat ik hem leuk vind " "Maar dat is ook zoo! Wollah ilham, je beseft het gewoon niet omdat het je eerste keer is" Ze zuchtte en leunde naar achter. "Wollah Amel, als ik je nu zeg, dat ik hem niet leuk vind, geloof je me dan?" Ik keek haar lang aan. "Kijk zie je! Dat haat ik dus, waarom geloof je me niet? Ik heb toegegeven dat ik hem knap vind, dat betekend toch niet dat ik hem leuk vind?" "Nee, maar dit is de eerste keer dat je het toegeeft dus ga ik er van uit van wel?" "Ik geef eerlijk toe, dat ik een oogje op hem heb en NIET DAT IK HEM LEUK VIND!"

YOEYOEYOEY mijn zus heeft eindelijk toegegeven dat ze een oogje op hem heeft. Maar ik geloof haar wel als ze zegt dat ze hem nog niet leuk vind. Mohim ze heeft de eerste stap al gezegd. Safe, nu kan ik eindelijk beginnen aan mijn plannetje, ze gaat hem leuk vinden, verliefd worden en dan beginnen aan een relatie en dan komen er ilham babytje en Youssef babytjes en word ik tante ALALALAA I LOVE IT!

Ilham :

Wallah me zusje maakt me gek. Het onderwerp van de laatste dagen is alleen maar Youssef, Youssef en Youssef. Ze willen niet begrijpen dat ik hem niet leuk vind. Voor 1 x dat ik iemand knap vind, verpest ze het helemaal. Ik kan er gewoon niet tegen als mensen forceren snapje.

Mohim genoeg over Youssef, ik heb honger. Samen met Amel besloten we om het avond eten klaar te maken zodat als me ma thuiskomt, we meteen kunnen eten. We zette wat muziek op en gingen helemaal loesoe in de keuken.



Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu