110

6.1K 400 80
                                    

9:00 :

Ik stond op en liep naar de badkamer. Ik nam een snelle douche, kleedde me aan, maakte me klaar en ging het huis uit. Ja ja, ik moet weer beginnen werken. Ik stapte mijn auto in en reed richting mijn werk.

Youssef :

Ik stond op, liep naar de badkamer en nam een snelle douche. Ik kleedde me aan, maakte me klaar en ging het huis uit. Ja ja, ik moet weer aan het werk. Ik stapte mijn auto in en reed richting mijn werk. Ik heb een autobedrijf kunnen opstarten, met hulp van meneer Dusheau in Frankrijk. Vandaag heb ik belangrijke vergadering die ik zeker niet mag missen.

Ilham :

Ik ging naar mijn bureau. "Ah Ilham je hebt besloten om toch nog te komen" "Ja was eventjes op ziekteverlof" "Oh gaat het wel?" "Ja hoor nu wel" zei ik met een glimlach een liep mijn bureau in. Ik heb mooi 3 weken niet gewerkt, maar nu heb ik wel superveel werk, mohim maakt niet uit.

Er werd op mijn deur geklopt. "Ja" zei ik. De deur werd geopend en ik zag de directeur voor me staan. Ik stond op. "Dag meneer" zei ik en gaf hem een hand. "Dag Ilham, ik hoop dat u al bent genezen?" "Ja lief dat u het vraagt" "Mooi, ik kom melden dat je om 17 uur een vergadering hebt in verband met het nieuwe autobedrijf" zei hij en gaf me een document. "Oh ja ja" zei ik en nam het aan. "U moet daar ten laatste om 17 uur zijn" "Waar precies?" "Rue ******" "Oke komt in orde" "Veel succes nog" zei hij vriendelijk en ging weg.

16u30 :

Ik deed mijn bureau op slot en ging naar beneden. Ik stapte mijn auto in en reed naar het adres. Ik stres wel een beetje want ik ben de enigste van ons bedrijf, maar komt wel goed.

Ik kwam aan, ik parkeerde de auto en stapte af. Ik liep naar binnen en zag overal medewerkers. Ik liep rechtstreeks naar de lift en ging naar boven.

-4de verdieping- stond er. Ik liep naar buiten en zocht waar ik moest zijn. "Ilham?" Ik draaide me om en zag Yanis.

Joke ik zag Youssef. "Ah Youssef" zei ik. "Wat doe je hier?" vroeg hij. "Ik heb een vergadering" Hij keek me versteld aan. "Volg me" Ik volgde hem naar een grote vergaderzaal. "Is het hier dat ik moet zijn? Maar waar zijn alle andere?" "Die komen zo" "Wat doe jij hier eigenlijk?" vroeg ik. "Dit is mijn bedrijf?" "Wat??!" Hij glimlachte. Omg ik leg nu pas de link. Die soiree van in Frankrijk, hij zei nog dat het hem was gelukt.

Effe doorspoelen :

De vergadering is goed gaan. Waarschijnlijk gaat ons bedrijf in de toekomst samenwerken met de zijne. Dus ik word misschien collega van Youssef of eerder gezegd, misschien word hij mijn 'baas' lol.

Ik nam mijn documenten en verliet de vergaderzaal zoals alle anderen. "Ilham!" Ik draaide me om. "Ja" Youssef kwam naar me toe. "Mag ik je nummer" Ik begon te lachen. "Sorry ik geef mijn nummer niet aan vreemden" Hij keek me weer met zijn gefronste blik. "Oke, maar gewoon puur zakelijk" zei ik. "Ja ja geef nou maar" zei hij en haalde zijn gsm uit.

Hij liep met me mee tot mijn auto en zei dat ik voorzichtig moest doen. Ik stapte mijn auto in en reed naar huis.

Thuis aangekomen, herkende ik Adnane zijn stem. Ik was die gast helemaal vergeten. Het is wel effe wennen om een man in huis te hebben, maar ja. Ik liep de woonkamer in en groette mijn moeder en broer. "Hoe was je dag schat?" vroeg mijn ma. "Goed, had een vergadering die hmdlh goed is gegaan" "Ewa el hamdoulilah, heb nog wat lasagne voor je overgelaten in de oven" "Shokran"

~

"Mohim ik ga slapen, slaapwel" zei ik en liep naar boven. Ik trok mijn pyjama aan en ging in mijn bedje liggen. Oh heerlijk, ik kan hier zo van genieten. Ik bekeek mijn snaps en dergelijke en deed daarna mijn licht uit om te slapen.

*Tring tring* Mijn gsm ging af. Ik draaide me om en nam mijn gsm. Onbekende nummer. Sowieso Youssef. Ik nam op. "Wat is er" "Alikoum salam ja alles gaat goed met mij bedankt om te vragen" zei hij. "Grapjas" "Maak ik je wakker?" "Ja" "Oh sorry schat" Ik rolde met mijn ogen. "Wat wil je dan" zei ik. "Ik wou je stem horen" "Ahw oke heb je gehoord, doei" "Haha niet zo snel dame, of je morgen iets te doen hebt" "Ik moet werken" "Tot hoe laat" "Elke keer is het verschillend" "Hmmm oke" "Mohim slaapwel ik ben moe" zei ik. "Slaapwel" Ik legde af en ging weer in slaappositie liggen. Om eerlijk te zijn, doet het me wel goed om zijn smooth stem eventjes te horen.


Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu