146

5.4K 364 90
                                    

2 weken later :

Ik ben terug thuis el hamdoulilah. Ik heb wel een litteken op mijn buik die ik elke keer moet verzorgen, maar de dokter zei dat het geleidelijk aan zou verdwijnen.

Mijn moeder komt nu elke dag op bezoek om eten te brengen en om na te gaan of alles wel goed gaat met me. Wat hou ik toch van haar 💕

Amel en mo zijn super gelukkig samen. Ze stuurt me vaak videos en fotos van hun samen en ze zijn gewoon goals 😍

Nisrine en Adnane hebben een relatie. Wat ik hun dus totaal gun, maar Adnane weet nog niks van het verleden van Nisrine. Ze durft het hem niet te vertellen, want ze wil hem niet kwijt geraken, maar de waarheid komt altijd aan het licht.

Tussen mij en Youssef gaat het ook super ❤️. Hij is heel voorzichtig en lief met me, ook al heeft hij het er soms moeilijk mee.

Soit voor de rest gebeurd er niks speciaals. Ik breng mijn dagen door op mijn bed, voor de tv. Mijn moeder brengt me elke dag gezond eten 😒 wat mis ik die pizza's en frieten toch 👅

Nisrine :

Jullie weten het misschien al, maar ik ben dus samen met Adnane. Hoe ik me bij hem voel? Onbeschrijfelijk. Ik denk dat ik voor het eerst echt verliefd verliefd ben. Nog nooit heb ik zoveel van een man gehouden en nog nooit heb ik me zo goed gevoeld bij iemand.

Maar hoe goed ik me ook voel bij hem, 1 ding staat in de weg en dat is mijn verleden. Hoe moet ik hem dit allemaal uitleggen? Hoe moet ik hem vertellen dat zijn vriendin al ontmaagd is? En het belangrijkste, zou hij me daarna wel willen? Zou hij wel met een ontmaagde vrouw een toekomst willen startten?  Het is allemaal zo moeilijk, die schuld gevoel vreet me op. Maar hij moet de waarheid weten, op een dag komt toch alles aan het licht

En die dag is vandaag...

Ik stond op en het is eerste waaraan ik dacht was Adnane. Vandaag heb ik hem uitgenodigd om te komen eten bij mij. Dus het word een gezellig date bij mij thuis, maar of het wel echt gezellig gaat worden, dat weet ik niet zo zeker...

Het eerste wat ik deed was mijn appartement opkuisen natuurlijk. 3 uur heb ik daar aan bezig gezeten.

Vervolgens heb ik me beziggehouden met het avondeten, dessert, etc...

Daarna sprong ik de douche in en nam een heerlijke warme lange douchen die me helemaal op zen modus zette.

Ik wikkelde een handdoek me heen en liep naar mijn kamer. Ik deed mijn haar en lichaamsverzorging terwijl ik naar Rim'k ~ rose noir luisterde.

Ik droogde mijn haren en stijlde ze. Ik maakte me lichtjes op en kleedde me aan.

19u10 :

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

19u10 :

Er werd aangebeld. Ik ging opendoen. Hij stond er met een bosbloemen in zijn handen. Ik nam ze over en gaf hem een kus.

We gingen zitten. "Ik heb honger dus beter heb je iets lekkers gemaakt" zei hij. "Ja ja" zei ik en legde het eten op tafel. "Hmmm lasagne" zei hij en viel meteen aan.

Tijdens het eten, gebeurde er niks speciaal, buiten dat we aten 🙄
Na het eten gingen we voor de tv zitten. 💭
Nisrine je moet het hem nu vertellen! Maar ik durf niet! Jawel doe het! Stel hij wil me daarna niet meer! De waarheid komt toch ooit naar boven, dus beter nu! Pfff ik moet het doen, maar durf echt niet!
💭
"Adnane" "ja" zei hij hij met zijn blik gericht op de tv. Mijn hart klopte in mijn keel. "Nee niks laat maar" Hij keek me aan. "Zeg" Ik glimlachte nerveus. "Ik moet je wat vertellen" "Ik luister" Ik nam de afstandsbediening en zette de tv uit.

"Weet je nog dat je tegen me vroeg, waarom ik niet zoveel praat over mijn ouders?" Hij knikte. "Dat is omdat ik geen contact meer met ze heb" "hoezo niet?" "Ze hebben me uit huis gezet" "waarom?!" Ik zweeg en voelde de tranen opkomen. Hij trok me in zijn armen. "Niet huilen schat sowieso hebben ze er spijt van" Ik schudde mijn hoofd en ging rechtop zitten. "Nee Adnane weet je waarom? Omdat het allemaal mijn schuld is, ik ben een slechte dochter" zei ik en begon te huilen. "Nisrine ik snap het niet, wat is er??" "Ik...ik ben... ontmaagd"
























"Ontmaagd??!" herhaalde hij. Ik barste in tranen uit. "Aub Adnane ik wil je niet kwijt geraken, je weet niet hoe moeilijk het voor me is geweest de laatste tijd" Hij stond woedend op en liep naar buiten...

Ik heb het verpest. Mijn enigste geluk, ben ik ook al kwijtgeraakt 😔😭 Ik ga moeten accepteren dat ik de ogen van anderen, alleen maar een hoer ben.

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu