139

6K 372 141
                                    

Ilham :

"Het was lekker schat" zei Youssef en drukte een kusje op mijn wang. Dit is de eerste keer dat hij zoiets liefs zegt. Sowieso omdat Nis hier is. Ik glimlachte en stak zijn bord in de vaatwas. "Mohim ik ga douchen" zei hij en ging naar boven.

"Nis, ik geef je schone kleren en dan mag je douchen" Ze keek me dankbaar aan. "Kom" zei ik. "Maar Youssef is toch gaan douchen?" "We hebben 2 badkamers" "Oh" Ze volgde me naar boven. Ik gaf haar propere kleren en toonde haar de badkamer. "Neem je tijd" zei ik met een knipoog. Ze glimlachte en liep naar binnen. Ondertussen ging ik naar beneden. Ik ruimde de keuken op en ging voor de tv zitten.

Niet veel later kwam Youssef naar beneden. Hij had zijn grijze nike trainingspak aan. Hij ziet er altijd zo sexy uit in zijn trainingspakken. Hij kwam naast me zitten. "Vertel eens, wat is er met Nisrine gebeurd?" Ik vertelde hem snel het hele verhaal. Niet in details, want dat zou ze niet leuk vinden. Hij was in shok en begreep waarom ze hier een tijdje moest verblijven. "Dan ben je tenminste niet alleen, als ik werk" zei hij. "Precies"

Nisrine kwam niet veel later ook naar beneden. "Bedankt" zei ze. "Ewa safe is normaal, heb je nog honger ofso?" vroeg ik. Ze schudde haar hoofd. Ondertussen zocht Youssef een film op netflix. "Wacht ik ga eten halen" "Pfff altijd eten die dikzak" zei Youssef. "HOU JE BEK!" riep ik vanuit de keuken. "Aub praat met je vriendin" zei hij tegen Nisrine. Ze begon te lachen.

Ik kwam terug met 3 pakken chips, snoep en chocolade en ging op de grond zitten. "Eh zwerver" zei Youssef. "Youssef hou je bek" "Of anders?" "Hou gewoon je bek" "Agressieve dame" "Hou je bek" zei ik geïrriteerd. Mohim de film begon. Ik heb bijna alles zelf opgegeten. Nis en Youssef hebben in totaal gewoon 1 zak chips gegeten. Al de rest was eaten by me!

"Ilham ik ben moe" zei Nis. "Kom" Ik stond op en bracht haar naar de gastenkamer. "Dit word je kamer voor de komende weken" "Ilham ik weet niet hoe ik je moet bedanken" zei ze en knuffelde me. "Dat hoeft niet! Ik zie je net een zus" Ze glimlachte. "Ik jou ook"

Daarna ging ik naar mijn kamer. Youssef lag op bed. "Heb je de tv uitgedaan?" vroeg ik. "Nee ik heb hem laten spelen voor de jnoen" "A3oedoebillah!" "Staghfiroullah" Ik sprong op mijn bed en ging naast hem liggen. We spraken nog over ditjes en datjes tot we in slaap vielen.

04u26 :

Ik stond op en liep naar de badkamer. Ik gaf alles over wat ik de voorbije avond heb gegeten. Ik eet altijd te veel en dan heb ik spijt. De vorige keer voelde ik me ook al misselijk omdat ik paella had gegeten. Afouu waarom gunt mijn buik me die eten niet. Ik waste mijn mond en liep terug naar de kamer.

"Gaat het?" vroeg Youssef. Ik knikte en ging terug liggen in bed. Hij sloeg zijn grote, gespierde armen om me heen en ik viel weer in slaap.

09u17 :

Ik stond op. Nog steeds in Youssef zijn armen. Ik schudde hem wakker. "Moet je niet werken?" vroeg ik. "Jawel, maar ik wou er zeker van zijn dat het goed met je gaat" "Ja dankje schat, ga maar werken" Hij kuste mijn hoofd en stond op. Hij maakte zich klaar, nam afscheid en ging weg. Ik bleef nog eventjes in mijn bed liggen. Rond 10 uur besloot ik om mijn bed uit te kruipen. Ik sprong de douche in, deed mijn ochtendroutine en ging vervolgens naar beneden.

Ik zette het ontbijt klaar. Nisrine kwam naar beneden. "Goedemorgen!" zei ze en gaf me een kusje. "Gm!" zei ik. Ik zette alles op tafel en we namen plaats.

"Vandaag gaan we shoppen! Je hebt kleren nodig" zei ik. "Nee hoeft echt niet" "Het was geen vraag" Ze glimlachte verlegen. "Nisrine stop met verlegen zijn!" "Sorry, maar ik voel me als een last. Ik heb zoveel spijt" "Dat hoeft niet! Wat in het verleden is, blijft in het verleden. Je kan niet verder gaan in de toekomst als je je verleden erbij blijft halen" Ze knikte. "Je bent de beste!" "I knowww"

Erna maakten we ons klaar. Ik gaf haar wat kleren en maakte haar op. Ze zag er weer uit als de oude. "SLAAYY!" riep ik. Ze keek in de spiegel en glimlachte. Ik kleedde me ook aan : jeansbroek met een zwarte cropped sweater en mijn witte gucci schoenen die Youssef nog laatste voor me had gehaald. Ik stak mijn haren in een hoge staart, spoot mijn D&G parfum, deed mijn horloge om en we waren klaar voor vertrek. Ik nam mijn tas en autosleutels en we gingen het huis uit.

17:00 :

We kwamen thuis met zakken vol kleren. We ploften tegelijk neer in de zetel. "Was super gezellig" zei Nis. "Ja inderdaad, maar ik moet nog eten maken voor Youssef pff" "Ik help je wel" We liepen de keuken in en we begonnen aan het avondeten.

*Beltoon* Ik nam op. "Salam" "Alikoum Salam bolle alles goed" "Hmdlh met jou" "Ja hmdlh ben je thuis?" "Ja" "Ok ik kom af" "Nu?" "Nee morgen" "Grappig" "Mohim ben onderweg" "Goed" Ik legde af. "Wie was dat?" vroeg Nis. "Adnane" "Adnane? Wie is dat?" "Mijn broer" "Grappig" "Ohja je weet er helemaal niks van, maar ik heb een broer" "WAT?!" schreeuwde ze. *Ik vertelde haar het hele verhaal*

"Omg! Dat meen je niet!" Ik knikte. Ze knuffelde me. "Ik wist niet dat je dit allemaal had meegemaakt omg" zei ze. "Wat ik heb meegemaakt is niks vergeleken met jou, ik leef nu veilig en goed el hamdoulilah met mijn man" "Dat is waar" Mohim we maakten het avondeten klaar en spraken nog een beetje over de situatie.

Er werd aangebeld. "Ga jij opendoen" vroeg ik. Ze knikte en liep naar de deur. Niet veel later kwamen ze allebei de keuken in. Ik zag aan Nisrine haar blik dat ze verlegen was. Oelalalaa. Adnane kwam naar me toe en gaf me 2 kusjes. "Ewa waar is Youssef" vroeg hij. "Op het werk, hij komt zo"

Nisrine :

Ik ging opdoen nog steeds onder de shok dat Ilham een broer heeft. Ik deed open en goddamn. Ik was in shok. In shok dat het haar broer was en in shok van zijn schoonheid. Putain die familie zijn allemaal 1 per 1 knapperds. "Salam" zei ik verlegen. "Salam" zei hij en liep naar binnen. "Waar is Ilham?" vroeg hij. ZIJN STEM!! "In de keuken" "Ah" en we liepen naar de keuken. Hij groette Ilham en we gingen in de woonkamer zitten.

Ilham :

We gingen in de woonkamer zitten. Ik had heus wel door dat mijn broer de hele tijd subtiele blikken naar Nisrine gooide. Ze zag er trouwens goed uit. Ik heb jullie eigenlijk Nisrine nog nooit echt beschreven. Ze heeft bruin lang haar, hazelbruine ogen en is een beetje licht van kleur. Ze heeft een super schattig gezichtje en is dun.

Mohim we zaten dus in de woonkamer. Youssef kwam thuis aan en groette iedereen. "Het eten is klaar, dus kom allemaal aan tafel" zei ik. Ik en Nisrine legden alles op tafel, terwijl Adnane en Youssef druk bezig waren met praten.

20u30 :

Adnane ging weg, Youssef ging zich omkleden en Nis en ik ruimden de tafel af. "En wat vind je van mijn broer?" vroeg ik expres. "Mooie man mashallah" zei ze. Ik keek haar met wiebelende wenkbrauwen aan. "Gewoon een mooie man?" zei ik. Ze duwde me weg. "Nee Ilham probeer maar niet" "Haha zeg maar wat je wilt, je ogen spreken mee" Ze ging verlegen weg. Wie weet gebeurt er nog wat tussen die 2...



Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu