26

7.6K 392 94
                                    

Ilham :


Youssef schudde me wakker. "We zijn er" zei hij. Ik opende mijn ogen en zag voor me walibi staan in grote letters. Ik strekte me uit en trok mijn deur open. Ik zag Souf, Khalid en Imran onze kant al op komen. "Ewa" zeiden ze. Ik stapte af en gaf iedereen een box.

We kochten onze tickets en liepen naar binnen. Er stond een beer die ons naar hem toe riep, we liepen naar hem toe en trokken samen een foto met hem. #Squadgoals 

We gingen op de eerste attractie waar we zeker 20 minuten in de rij moesten staan wachten. "Niet eens zitplaatsen ofso taz" zei ik. Ik was nog steeds moe. "Tuurlijk ze gaan speciaal voor mevrouw Ilham zitplaatsen maken" zei Youssef. "Duh" zei ik en gooide mijn haren naar achteren.

Ik ging naast Youssef zitten in het wagon, achter ons zaten Nis en Mo en achter hen zaten Imran en Amel. We vertrokken en ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen. Je weet wel dat moment wanneer het zo naar boven gaat en je bijna naar beneden moet. Ik drukte mezelf naar achter en hield me stevig vast aan die ijzeren ding.

"Wesh ben je bang haha" vroeg Yous. "Ik heb hoogtevrees" zei ik. "En dat zeg je nu pas?" "Ja ik hou van die adrenaline maar nu he, nu wil ik eruit" "Haha kom kom" zei hij en trok me dichter naar zich toe. "YOUSEEEFFF!" riep ik toen we naar beneden gingen en stak mijn hoofd in zijn nek. Hij ging helemaal stuk en verstrak zijn greep rond mijn middel.

"WAAAAAAA!!" riep ik de hele rit. Wollah ga echt stuk om mezelf. Ik was de enige die zo hard riep. Youssef ging echt de hele tijd stuk om mij.

We stapten af. "WAAA HAHAHA WOLLAH IK KOM NIET MEER BIJ!" zei Youssef die nog steeds stuk ging om mij haha. Iedereen begon te lachen. "Deze chick beseft pas als ze 20 m in de lucht is dat ze hoogtevrees heeft" Ik begon te lachen. "Typisch Ilham praktijken" zei mo lachend.

We gingen naar de volgende attractie en de hele dag hebben we ons geamuseerd.

Amel :

Wejo wejo dames, als ik jullie zeg dat Ilham en Youssef 3ayek close zijn, dan zij ze dat ook echt. Ze zijn niet te scheiden, hij trekt haar de hele tijd in zijn armen, plaagt haar en bij elke attractie zitten ze samen. They cute aff!

Ik ben echt blij voor hen, eindelijk mag er wel iets gebeuren tussen die 2.

Ilham :

Na het eten, liepen we naar splash. Fakaaa mijn veters! Kk irritant. "Youssef" zei ik lief. "Watser" "Je weet dat ik van je hou toch" "Wat wil je" "Wil je please mijn veters doen?" Hij keek naar mijn schoenen. "Pleas?" "Voor een kusje" Ik begon te lachen. "Toch niet weer het zelfde verhaal" zei ik. "Jij kiest" Ik zuchtte en drukte snel een kusje op zijn wang. Gelukkig had niemand het gezien, iedereen was al door.

Hij bukte en deed mijn veters.

"Thank youu!" riep ik blij en we liepen naar de splash

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Thank youu!" riep ik blij en we liepen naar de splash. Aangekomen keek iedereen ons aan. "Waar waren jullie tortelduifjes" "Mijn veters kwamen los" zei ik. Amel keek me met wiebelende wenkbrauwen aan en ik begon te lachen.

Na een kwartiertje, stapten we het bootje in samen met mo, Nisrine, ik en Youssef. Nisrine zat als eerst, daarna mo, dan ik en achter mij zat Youssef als laatste. "Wollah ik mag niet nat worden, heb mijn haren gestijld!" riep ik. Girlsstrugles...

We waren helemaal boven. "Nog last van je hoogtevrees?" vroeg Youssef lachend. "Ja haha" Hij kwam dichterbij zitten en sloeg zijn beide armen om me heen. "Niet bang zijn" fluisterde hij in mijn oor. Ik duwde mezelf nog meer tegen hem en we gleden naar beneden.


"MIJN HAREN!" riep ik. Ze waren onderaan nat geworden. "Waarom maken meiden daar zo een taboe van?" "Omdat mijn haren nu gaan krullen" "Je bent ook mooi met je krullen" zei hij. "CHANTLINESSS WEEWEEE!" riep Mo. Ik lachte verlegen en verstopte mijn gezicht in mijn handen.

"ER IS DIKKE GECHANT TUSSEN ILHAM EN YOUSSEFFFF!" riep Mo voor heel walibi. "Stop el hmar" zei ik en duwde hem weg. "Het is iedereen opgevallen lieve schat" zei Amel. Ik voelde mezelf rood worden. "Eh Ilham, je bent even rood als die bord achter je" zei Imran. "Wollah meh jullie zijn grappig!" zei ik.

We kochten een ijsje en gingen zitten. "Eerlijk, is er nu iets tussen jullie of niet?" vroeg Mo die voor mij en Youssef kwam staan. Iedereen keek onze kant op. Ik schudde mijn hoofd. "We zijn gewoon goeie vrienden" zei ik. "Je kan niet liegen" zei Amel. Ik keek haar recht in de ogen aan. "Wollah meh er is iets tussen ons" zei ik. "Ze heeft wollah gezegd" "Ja en trouwens als er iets was, dan zijn het niet jullie zaken" zei ik. "Ohw dus je beweert nu dat er iets zou kunnen gebeuren" "Wie weet" zei ik lachend. Youssef zat er maar stilletjes bij.

19u30 :

Het was alweer tijd om naar huis te gaan. We liepen walibi uit en gingen naar de auto.

Amel :

Ik liep naar Mo. "Laat Ilham naast Youssef zitten" fluisterde ik in zijn oor. Hij knikte. We liepen naar de auto en stapten vanachter in.

"Mo ga jij niet vooraan zitten?" vroeg Ilham. "Nee heb hoogtevrees" zei hij. "Hahaha whuutt?" "Nee zit jij maar" "Zeker?" Hij knikte. Ik ging stuk. "Kifesh hoogtevrees? HAHAHAHAHA" zei ik. "Ja man moest toch iets zeggen" zei hij. Ik ga stuk om deze boy.

Ilham :

Youssef stapte in en we reden de parking uit, gevolgd door Khalid. Ik koppelde de radio met mijn gsm en zette enfumé op (omslag).

"Viens ma cherie on va s'enfumee!" zong ik. De hele auto zong mee en we hadden het gezellig tot we thuis aankwamen.

Youssef :

Ik legde iedereen thuis af. "Wollah Youssef, shokran voor alles" zei Ilham dankbaar. "Is graag gedaan" zei ik. Ze knuffelde me en als het aan mij lag, stond ik hier nog langer. "Spreek je later" zei ze en ging weg. Ik glimlachte en samen met haar zusje en vriendin, ging ze weg.

Ik nam afscheid van iedereen en liep naar huis samen met Souf. Hij woont net naast mij. Hij is een goeie vriend van mij, we zijn praktisch samen opgegroeid, zie hem net een broer.

"Ee bro" zei hij. "Ja" "Er is toch niks tussen jou en Ilham?" vroeg hij. "Nee hoezo?" Hij was eventjes stil en keek me daarna een beetje onzeker aan. "Ik vind haar al een tijdje leuk, maar ik durfde niks zeggen omdat ik dacht dat er iets was tussen jullie..." Ik ga niet liegen, op dat moment voelde ik een steek. "Nee er is niks tussen ons" zei ik. "Zou je het dan erg vinden als ik haar beter leer kennen?" vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. "Er is toch niks tussen ons dus doe maar" zei ik ook al wou ik het niet. Hij is praktisch een broer voor mij en ik ga geen ruzie maken met hem voor een meisje en dit is dan ook gelijk de perfecte gelegenheid om te zien of Ilham wel echt om mij geeft of niet...




Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu