137

5.6K 315 50
                                    

"Ben je klaar?" zei hij. Ik knikte, nam mijn strandtas en we liepen onze kamer uit. Na een kwartiertje kwamen we aan op het strand. "Niet hier" zei Youssef. "Waarom?" "Zie je niet hoe druk het hier is?" Ik zuchtte en we liepen verder. Pfff nog een anderhalve km lopen.

Na 10 minuten kwamen we aan op het wat rustige gedeelte. We namen 2 strandstoelen en gingen erop liggen. "Ik kom zo" zei Youssef en stond op. Hij liep het water in, maakte zijn haren nat en kwam er weer kk smooth uit. I can't, hij is zo mooi!

"Handek je ogen vallen eruit" zei hij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Handek je ogen vallen eruit" zei hij. "Hou je bek" zei ik en sloot mijn ogen. Hij begon te lachen en ging liggen.

"Ilham" "Wat" "Praat met me" "Ik weet dat je niet zonder mij kan, maar soms moet het" "Ik verveel me gewoon" "Ja ja geef gewoon toe" "Bon ta gueule, laat maar" zei hij.

"Ilham" "Wat?!" "Ok dan niet" Ik sloot mijn ogen weer. "Ik ga wel in me eentje naar de jacht" Ik keek hem meteen aan. "GOLDDIGGEERRR!" riep hij. Ik begon te lachen. "Hou je bek" zei ik en zonde verder. Geen minuut laat hij me deftig zonnen. Ik voelde zijn schaduw dicht bij mij en opende mijn ogen. "Ik ga he" zei hij. "Naar?" "De jacht" "Waarom lieg je?!" "Wollah kijk daar" Ik volgde zijn blik en er stond echt een jacht. "Die staat daar al van daarnet" zei ik. "Ewa die is voor ons bedoeld!" Ik fronste mijn blik. Ik geloof hem niet. Zo meteen maakt hij weer een domme grap. "Sta op!" Aan zijn blik zag ik dat het dus geen grapje was. Omg hij heeft een jacht gehuurd?

 Omg hij heeft een jacht gehuurd?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We liepen naar de jacht. Hij groette een man en we stapten op. "Omg Youssef is dit echt?" "Ziet dit eruit als een grap?" "Ewa met jou weet je nooit" zei ik en liep naar verder. De man ging weg en ik en Youssef bevonden ons alleen. "Ga jij rijden?" vroeg ik. Hij knikte. "Kan je dat wel?" "Hou je bek" Ik rolde met mijn ogen. Bipolair deze gast.

Hij schuurde de straat uit. Nee grapje, hij schuurde het water uit? Mohim idk, hij begon gewoon kk hard te rijden. Ik viel bijna omver. "RUSTIG YOUSSEF!" riep ik. Zelfs midden in de zee rijd hij wild a3ibadAllah.

Na een goeie 10 minuten stopte hij. We bevonden ons midden in de zee. "Prachtig" zei hij en ging tegen de leuning staan terwijl hij van het uitzicht genoot. Ik geef toe, het uitzicht is te mooi voor woorden. Ik trok mijn strandkleed uit, aangezien we ons toch midden in de zee bevonden en ging achter hem staan. Ik sloeg mijn armen om zijn middel en legde mijn hoofd tegen zijn rug aan.

Hij draaide zich om en likte zijn lippen. Ik begon te lachen. Hij nam mijn hoofd vast met zijn 2 handen en kuste me.

Youssef :

Ik bevind me midden in de zee samen met mijn vrouwtje. Wat moet ik nog meer vragen? Ze kwam achter me aanstaan en sloeg haar kleine armpjes om me heen. Ik draaide me om en zag dat ze haar strandkleedje had aangedaan. Damn. Ik likte mijn lippen. Ze begon te lachen, want we weten allebei wel wat ik hiermee bedoel. Ik nam haar hoofdje tussen mijn 2 handen en kuste haar vol verlangens.

Daarna gingen we op het dek liggen. Ze had haar hoofd op mijn borstkas gelegd en haar armen rond mij geslagen. Ik kan wel zeggen, dat dit de beste moment is van mijn leven.

Ilham :

20u00 :

Ik liep de badkamer uit en Youssef liep de badkamer in. Ik heb net mijn douche genomen, heerlijk. Heb zo genoten van vandaag, echt wauw. We gaan zo meteen uit eten, want we sterven van de honger.

Terwijl Youssef zich douchte, nam ik de tijd om me klaar te maken. Ik besloot om me helemaal mooi te maken voor mezelf en voor mijn mannetje natuurlijk. Ik maakte me op, stijlde mijn haren en trok een zwarte jurk aan die tot mijn knieën kwam.

Youssef kwam de badkamer uit, met alleen maar een handdoek rond zijn middel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Youssef kwam de badkamer uit, met alleen maar een handdoek rond zijn middel. Toen hij me zag, scande hij me helemaal. "Je draagt iets langs overheen" zei hij. "Pfff maar het is warm" "Bailles les couilles" (kan me geen klote schelen) "Vasy Youssef 1x, niemand kent ons hier" "Nee is nee" "Pleasee?" vroeg ik met een babyface. Hij zuchtte en kleedde zich aan. Dat neem ik aan als een ja. Ik gaf hem een paar kusjes en trok mijn witte stan smiths aan. Ik spoot nog een lekker geurtje en trok een paar selfie's.








Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu