119

6.5K 416 181
                                    

Volgende morgen :

Ik stond op om half 9 en liep naar de badkamer. Ik deed mijn dagelijkse ochtendroutine en liep terug naar mijn kamer. Ik kleedde me aan : Witte hemd, jeans broek en mijn zwarte loubous. Ik liet mijn haren los, maakte me snel op, spoot mijn favo geurtje en nam mijn tas.

Ik liep naar beneden en ontbeet samen met Amel. "Mohim ik ga ervandoor challasss!" riep ze. "Ciaoo" Ik ging voor de tv zitten en wachtte op Youssef die me zou komen ophalen.

09u20 :

Ik hoorde getoeter buiten. Ik stond op, trok mijn zwarte blazer aan, nam mijn tas en ging naar buiten. Ik liep naar de auto en stapte in. "Salam" "Salam" zei hij. Hij schuurde de straat uit en we reden in alle stilte naar Luik. Ik was nog moe, dus legde ik mijn hoofd op het raam en viel in slaap.

Youssef : 

Af en toe keek ik haar kant op. Ze sliep net een prinses. Kan niet wachten tot ik naast haar wakker zal worden. Hoe meer ik haar aanstaar, hoe meer ik besef dat ik met haar wil eindigen. Niemand zal haar ooit kunnen vervangen.

We kwamen aan. Ik schudde haar rustig wakker. Ze opende haar ogen en ging rechtop zitten. Ik parkeerde de auto en we stapten af. We liepen naar binnen. Ik zag een paar vrouwen me aanstaren en ook een paar mannen die Ilham aanstaarden. Ik trok haar dichterbij om ze te laten zien dat ze met MIJ is. Ze keek me raar aan, maar deed gelukkig niks.

Ilham :

5 uur lang hebben we in die vergaderzaal gezeten. Het was lang en vermoeiend, maar het ging over de toekomst van ons bedrijf wat dus heel erg belangrijk is. Om 16u00 was het afgelopen. Ik liep naar de kantine en kocht een broodje met ice tea en ging zitten.

Het was al bijna 17u00. Ik wil naar huis, ik ben echt moe. Ik liep de kantine uit. Youssef was nergens te bespeuren. Waar is die mongool nu weer.

"Excuseer, hebt u Youssef ergens gezien?" vroeg ik aan een dame die langsliep. "Youssef?" "Meneer Bensalmi" "Oh ja, hij ging die kant op als ik me niet vergis" zei ze. "Oke bedankt" zei ik vriendelijk. Ik ging naar de vergaderzaal en liep naar binnen zonder te kloppen. Ik zag dat hij het gezellig had met een andere dame. Ik ga niet rond de pot draaien, ik wou haar kk hard slaan. "Youssef ik wil naar huis" zei ik. "Ik kom zo" "Uh zie je niet dat we bezig zijn" zei ze."Zolang ik me herinner heb ik jou niks gevraagd?" "Je stoort ons" "Excuseer ik laat je wel verder de hoer uithangen" zei ik. "Pardon?" "Doei" zei ik met een glimlach en liep de zaal uit.

"Wat zei je?!" zei ze en volgde me. Ik negeerde en liep door. Ze trok me terug bij mijn schouder. "Eh maar jij wilt echt klappen he" zei ik en sloeg haar hand weg. Ze duwde me naar achter. Youssef kwam naar me toe en trok me weg. "Wollah ik ga haar de vloer laten eten!" zei ik boos. "Rustig" Hij nam me vast en trok me mee naar de auto.

We stapten in en hij reed weg. Ik staarde boos naar buiten. "Heeft iemand je ooit al gezegd dat je sexy bent als je boos bent" Ik keek hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. Hij glimlachte. Oh lord!

Halfuur later :

We kwamen aan in Brussel. Hij legde me thuis af. "Shokran" zei ik. Hij glimlachte en ik stapte af. Hij wachtte tot ik naar binnenliep en reed daarna weg.

Voor de rest van de avond gebeurde er niks speciaals, dus laten we overgaan naar de volgende dag.

~

Ik stond op, maakte me klaar voor werk en vertrok. 

Outfit : jeans broek met een basic wit shirtje. (ik rolde het niet naar boven) Ik trok mijn witte sneackers aan en deed een beetje mascara op.

Aangekomen op het werk moest ik nog een aantal dossiers in orde brengen, dus dat ging ik meteen doen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Aangekomen op het werk moest ik nog een aantal dossiers in orde brengen, dus dat ging ik meteen doen.

Ik had pauze, maar besloot om toch door te werken, aangezien ik bijna klaar was. Er werd op de deur geklopt. "Ja" zei ik. Youssef kwam naar binnen. Hij zag er zoals altijd goed uit. "Ik wil met je spreken" zei hij serieus. "Ik luister"

Hij kwam dichterbij staan en hield mijn hand vast. Ik voelde mijn hart sneller kloppen en keek weg. Hij hief mijn hoofd op en keek me diep in de ogen aan. "Ilham" zei hij schor. Ik keek hem gewoon aan.

"Het spijt me voor al de pijn en tranen die ik je heb bezorgd. Ook al toon ik het niet vaak, ik geef om je. Ik zweer op alles dat ik nu sah met je praat. Ik ben bereid om alles te doen voor jou, alles om je terug te krijgen. Met jou wil ik mijn leven delen, ik wil je als mijn vrouw, als moeder van mijn kinderen. Jij en alleen jij. Ik klink nu als een zemmel, maar schijt. Ik wil dat je weet dat ik van je hou, om je geef en dat voor de rest van mijn leven zal doen"

Ik had letterlijk tranen in mijn ogen. "Youssef" zei ik en knuffelde hem. Hij knuffelde me terug.

Hij hield mijn hoofd vast. "Ik ga volgende week je hand komen vragen" zei hij. Ik keek hem met grote ogen aan. Wow, heb ik dat nu goed gehoord of?

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu