120

6.3K 396 86
                                    

"Echt?" vroeg ik ongeloofwaardig. "Ja, zo zie je dat ik echt serieus met je ben" Ik glimlachte. "En wollah nog eens sorry voor alles" zei hij."Maakt niet uit, wat in het verleden is, blijft in het verleden en inshallah beginnen we samen ons toekomst" Hij glimlachte en gaf me een kus op mijn hoofd.

"Mohim ik moet weer aan het werk" zei hij. "Is goed" Hij knipoogde en ging weg. Ik liet mezelf vallen op de stoel. Ik ben officieel de gelukkigste vrouw van de wereld. Youssef gaat gewoon mijn hand komen vragen!!! Ik ben zo gelukkig, dit is het beste wat me ooit is overkomen.

Ik besloot om effe pauze te nemen en wat te gaan eten. Ik kon me toch niet meer concentreren, aangezien ik de hele tijd dacht aan Youssef en aan wat hij  zei. Een brede glimlach had plaats gevonden op mijn lippen, die niemand meer kon afhalen.

Ik kwam Nawal tegen in de kantine. "Yoo bolle nu pas kom je" zei ze. "Ja had het druk" zei ik. "Is er iets? Je bent zo blij" "Nee nee het is gewoon mooi weer" zei ik vrolijk. "Uhm al de hele week ma bon" Ik glimlachte en kocht een broodje.

Ik ging zitten en zij rechtover mij. "Ben je zeker dat alles goed gaat?" vroeg ze. Ik knikte. "Feshkel" "Laat me happy zijn" zei ik. "Ik laat je, is gewoon creepy" "Vind je?" Ze knikte. "Jij bent creepy" "Als jij het zegt" zei ze. Ik begon te lachen.

Youssef kwam de kantine ingelopen, hij sprak met een paar medewerkers en kwam vervolgens bij ons. "Dag dames" zei hij. "Hey" zei Nawal. Ik staarde hem gewoon aan en glimlachte. "Mag ik een hapje?" vroeg hij. Ik gaf hem mijn broodje en hij nam een hap, mohim als we dit een hap kunnen noemen, de helft van mijn broodje was al op.

"Noem je dit een hap?" zei ik boos. Hij glimlachte, drukte een snelle kus op mijn wangen en ging weg. "Je bent even rood als je plateau" zei Nawal. Ik verborg mijn hoofd tussen mijn handen. "Meid ben je zeker dat er niks aan de hand is?" Ik begon te lachen. Moet ik het haar vertellen of niet? Ik ben niet die type die meteen alles aan iedereen verteld en snel mensen vertrouwd, maar zij is mijn vriendin.

"Beloof je me dat je het aan niemand zegt?" zei ik. Ze rolde met haar ogen. "Wesh denk je we zijn nog 10 jaar" "Nee maar zeg wollah" "Wollah!" "Oke naar niemand he!" "ZEG!!" "Youssef wil volgende week mijn hand komen vragen" "NEEEE???!" "Ja wollah, dat is wat hij zei" "OMGGG IK BEN ZO BLIJ VOOR JE BITCH!" riep ze en knuffelde me dood. Ik begon te lachen. Ik ben zo blij dat zij ook blij is voor mij. Like mijn dag kan niet meer stuk.

Erna spraken we nog over het huwelijk en of ik wel klaar was om te trouwen en blabla en toen ging ik weer aan het werk.

16u00 :

Ik had gedaan voor vandaag. Ik stapte mijn auto in en belde Amel. "Yooo" "Salam waar ben je?" vroeg ik. "Ik wacht op de bus" "Perfect ik kom je halen, gaan we wat eten" "Omg held!" zei ze. "10 minuutjes en ik ben er" zei ik. "Goed i'm waiting" Ik legde af en ging richting haar school.

10 minuten later kwam ik aan. Ik zag haar dikke hoofd aan de overkant. Ik toeterde en ze stak over. Ze stapte in en gaf me 2 kusjes. "Waar wil je eten?" vroeg ik. "Hmmm ik heb wel zin in een tacos" "Hmmm ja ik ook!" zei ik en reed er naartoe.

18u35 :

"Je bent wel hayek blij vandaag he" zei Amel. Ik begon te lachen. Blijkbaar is het iedereen al opgevallen. Ewa ja, ik ben echt gelukkig vandaag. Voor 1 keer krijg ik eens goed nieuws. "Ja Amel ik heb wahd gekke nieuws, je gaat me niet geloven" zei ik. "Zeg! Je maakt me nieuwsgierig" "Raad" "Nee daar ben ik slecht in" "Oke oke" zei ik en keek haar aan. "ZEG A HMARA!!" "Youssef komt mijn hand volgende week vragen inshallah" "WAT?" Ik knikte. "OMGGG??? DAT MEEN JE NIET" "Jawel" "OMGG ILHAM IK BEN ZOOO BLIJ VOOR JE OMGG!" begon ze te roepen. Iedereen keek ons aan. "Ssshhttt rustig!" zei ik.

Mohim erna gingen we naar huis. Ik vertelde het nog niet aan mijn ma, dat doe ik morgen wel ofso. Ik liep rechtstreeks naar mijn kamer en haalde mijn gebeden in. Daarna ging ik voor de tv zitten met Amel en kwam Adnane een snelle bezoekje brengen.

In de avond belde Youssef mij en vroeg of alles goed ging. Natuurlijk gaat alles goed! Hij zei dat hij het al aan zijn ouders had gezegd en dat hij volgende week vrijdag dan langs zou komen. Dus nog een weekje...

De hele avond bleven we aan de lijn praten over vroeger en praten over onze toekomst inshallah ❤️

Everyone's lovestory is beautyfull, but ours is my favourite 💕

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu