113

6.1K 388 96
                                    

Vrijdag :

Ik stond op rond 6u 's morgens. Vandaag moet ik vroeg in Luik zijn, dus maakte ik me snel klaar. Ik kleedde me aan, maakte me een beetje op, nam mijn tas en nam iets te eten voor onderweg.

Ik ontbeet in de auto met wat muziek op om me wakker te houden.

13u00 :

Ik was klaar voor vandaag. Ja ik heb nog de hele dag voor me. Ik wil iets doen, shoppen ofso. "Nawal wat doe je vandaag?" vroeg ik. "Niks schat waarom?" "Heb je zin om te gaan shoppen?" "Omg moet je me geen 2x vragen" zei ze en klapte in haar handen. Ik begon te lachen. "Oke kom" zei ik. We liepen naar mijn auto en reden richting Brussel.

Nawal is zo'n type die vaak uitgaat, zich niet bepaalt bedekt kleed. Elke keer wel kort met een decollete en graag aandacht heeft van mannen, maar dat stoort me niet, zolang ze mij maar respecteert.
...

Ik parkeerde in de stad en we stapten af. Hup de winkelstraat in. Alle ogen waren op ons gericht, of eerder gezegd op Nawal met haar hoge hakken en haar decote die je van hier tot Marakesh ziet, maar sah ze doet me echt lachen 😂 Ze heeft schijt.

We liepen alle winkels in. Zeker 5 uur hebben we geshopt. Nadat gingen we eten, want we hadden doodhonger. We namen plaats op het terras want het was mooi weer en bestelden.

We spraken een beetje bij. Ik zag dat Nawal niet echt geconcentreerd was op wat ik zei. Ze keek de hele tijd naar een tafel achter me. Ik liet het gewoon zo.

"Er zijn daar 2 mannen en 1 van hun is gewoon bom 😍👅" zei ze. Ik begon te lachen en nam een slokje van mijn mojito. "Hij kijkt al de hele tijd naar ons tafel, zeker ziet hij me zitten" zei ze zelfzeker met een glimlachje. Ik begon te lachen. "Of hij is geintreseerd in je bzez 😂😂😂😂" zei ik en ging stuk. (bzez = borsten)

Ze keek me met een serieuze blik aan. "Omg zie je hij komt!!" zei ze en ging recht zitten. Ik draaide me niet om anders zou het opvallend zijn. Ik ging gewoon stuk om Nawal.

Ik zag een schaduw dichterbij komen. Een mannelijke gestalte stopte aan onze tafel. Ik hief mijn hoofd op. Eens kijken welke knapperd Nawal aan de haak heeft geslagen. Ik keek op en ja natuurlijk waarom niet. Ik zag Youssef 😑

"Ilham?" "Youssef" zei ik droog. "Kennen jullie elkaar?" vroeg Nawal erdoorheen. "Wat doe je hier?" vroeg Youssef. "Pianolessen volgen" zei ik sarcastisch en nam een slokje. Hij fronste zijn wenkbrauwen. "Hallo vanwaar kennen jullie elkaar?" Youssef nam een stoel en kwam erbij zitten. "Als ik me goed herinner hebben we je niet gevraagd om erbij te komen zitten?" zei ik. "Tuurlijk wel, hoe heet je schoonheid" zei Nawal en haalde haar charme naar boven. Ik begon te lachen. "Youssef schoonheid en jij?" "Nawal" zei ze en gaf hem een hand. Hij kuste haar hand.

Afouu wollah kan hier echt niet tegen. Ook al weet ik dat hij het expres doet. Nawal en hij gingen een gesprek aan, hij deed alles om me jaloers te maken zoals haar complimenteren en dicht bij haar zitten, maar lol, als je het spel wilt spelen, toon ik je wel hoe het gespeeld moet worden. Ik stond op en ging bij zijn vriend zitten.

Ik begon een gesprekje. Hij had meteen al interesse. Ik zag Youssef opstaan en naar ons toekomen. Ahaaa nu is meneertje wel geraakt he. Ik glimlachte, wetend dat ik heb gewonnen.

"Kom" zei hij tegen me. Ik negeerde. Hij nam mijn arm stevig vast en trok me hard mee. Ik besloot om geen show te maken, maar omg ik ga hem doden 👿

Hij duwde me in een kotje even groot als een wc. Hoe we hier komen, weet ik zelf niet. "Laat me naar buiten" zei ik en wou de deur opendoen, maar hij ging voor de deur staan, waardoor hij mega dicht stond bij mij. Zijn kaaklijn was nog steeds gespannen en zijn wenkbrauwen nog steeds gefronst. "Youssef doe niet kinderachtig en la..." Hij drukte zijn lippen ruw tegen de mijne voor ik mijn zin kon uitspreken.

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu