39

7.1K 399 49
                                    

Ik ging naast hem zitten en hij stopte zijn gsm weg. "Waarom moest ik komen" vroeg ik. Hij strekte zijn benen en keek voor zich uit.

"Ik wil gewoon wat tijd met je doorbrengen" zei hij na een tijdje. "Ben je nu serieus??" Hij glimlachte en keek mijn kant op. "Ja waarom" "Je roept me uit de les om met jou te zitten?" "Doe nou niet alsof je het niet wil" "Uhm nee zo meteen krijg ik nog problemen" zei ik en stond op. "Nee wacht" zei hij en trok me terug. Ik ging weer zitten. "Wat"

"Weet je nog toen we hier voor het eerst zaten" zei hij. De eerste keer dat we hier zaten, zei hij min of meer dat hij van me hield...

Ik knikte zachtjes. "Weet je nog wat ik toen zei?" Ik knikte weer en keek weg. "En heb je er over nagedacht?"  PLEASE MENSEN HELP DIT IS TOOO AWKWARD!!

Ik voelde zijn hand op mijn dij. Ik keek zijn kant op en wou zijn hand wegduwden, maar hij hield die vast. "Ilham stop met zo hard te zijn voor mij en jezelf" Ik keek hem verbaasd aan. "Ik ben gek op jou en jij ook op mij, waarom geef je het niet toe, het is oke om verliefd te zijn" Ook al heeft hij gelijk, toch is er iets dat me tegenhoud.

"Zeg iets!" "Youssef... i...kk.." Ik gaf hem een knuffel. Ik heb niks te zeggen eigenlijk. Ik hou van hem en dat heeft zelf mijn tante van Marokko door. Hij hield me stevig vast en ik voelde al die liefde. Oh wow dit is echt het beste gevoel ooit 😍

Ik trok me terug en keek hem snel diep in de ogen aan. Hij glimlachte en plaatste zijn handen op mijn wang. "Ik hou van je oke, vergeet dat nooit!" zei hij en gaf me een kus op mijn hoofd. Ik glimlachte en stond op.

We gingen terug naar school. Voor het eerst, voelde ik vlinders in mijn buik. "Youssef" "Ja" "Ik hou ook van jou" zei ik zachtjes. Hij stopte. "Na 200 jaar pas 😂" Ik begon te lachen. "Nee grapje prinses" zei hij en hield mijn hand vast. Hand in hand liepen we de school in. Gelukkig was niemand er, want ik wil niet dat iedereen het weet.

"Ik voer je straks naar huis oke" zei hij. "Nee ik ga met mijn zusje" "Dan voer ik jullie allebei" "Oke is goed" "Tot straks dan" zei hij. "Doei" Hij knipoogde en liep door. Ik klopte aan.

"Ah je was toch nog van plan om naar de les te komen" zei de docente boos. "Ja sorry had mijn maandelijkse probleem" loog ik. "Hmmm" Ik ging zitten en zag die jongens me met een grijns aankijken. Wehlaaa kinderachtige mensen.

15u27 :

Ik liep de school uit en belde Youssef. "Waar ben je?" vroeg hij. "Schoolpoort" "Kom straat verderop, ik sta daar" "Oke ik wacht op Amel" "Is goed tot zo" Ik hing op en wachtte op Amel.

"Kom" zei ik toen ze naar buiten kwam. "Naar?" "Youssef gaat ons voeren" "Huh?" "Hij heeft auto" "Ohw" en ze volgde me. "Is het al goed tussen jullie?" Ik knikte met een glimlach. "EINDELIJK!" riep ze en ik begon te lachen.

We stapten in. "Ewa" zei Amel en gaf hem een handshake. Ik stapte vooraan in. "Soo dus vanaf nu hebben we privéchauffeur" zei Amel. "Jup 😂"  zei Youssef lachend.

"Eh deze zaterdag gaat de schaatsbaan open in de stad, gaan we??!" vroeg Amel. "Hmm waarom niet" zei Youssef. "Ja we moeten met iedereen gaan" zei ik. "Of we kunnen ook met z'n tweetjes gaan 😉" zei hij met een knipoog. Ik begon te lachen en keek uit het raam.

"OELALALAAAA!" riep Amel. Youssef lachte en legde zijn handen op mijn dij. "Whuuut wat zie ik nu" "Niks" zei ik en sloeg zijn hand weg. Hij keek me aan. "Daarnet was het wel anders he" Ik schudde glimlachend mijn hoofd. "Daarnet?" vroeg Amel. "Niks niks" zei ik snel. "Oke raar dit"

We kwamen aan voor ons deur. "Dankjee" riep Amel. "Thanks" zei ik. Hij gaf me een kus op mijn hoofd en op de wang. "Ik bel je straks oke" "Is goed" Ik stapte af en liep ondertussen naar binnen.

~

"Kifesh zo close met Youssef?" vroeg Amel. Ik keek haar aan en begon te lachen. "Wat?" "We zijn samen" "WAAATT?! 😱" "Je hoorde me wel" zei ik en liep langs haar heen.

"Jullie zijn wat?" "Mooi" zei ik en nam iets te eten. "Ik geloof je niet" "Ewa dan niet" "ILHAAAMMMM" riep ze en sprong op mij.

"Eindelijk wollah eindelijk 😍" Ik ging stuk. Kan het zelf eigenlijk nog niet geloven.

"Maar hoezo dan?" vroeg ze. Ik vertelde haar het hele gebeuren. "CUTEEEEE 😍😍" "Thanks thanks 😂" "Mohim ik ga deze weekend als voor trouwkleedjes gaan kijken" Ik gooide een kussen naar haar toe. "Grapje maar ben kapot blij wollah je kan het je niet voorstellen" "Laten we hopen dat het goed blijft tussen ons" zei ik. "Ja wollah Ilham wees niet te koppig oke" "Zal me best doen" "NEE LUISTER" riep ze en stond op.

Ze kwam voor me staan. "Je gaat lief doen tegen hem, je gaat tonen dat je ook van hem houd oke" Ik knikte snel. "Ik meen het" "Jahaa" "Oke dan is het goed" zei ze en knuffelde me.




Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu