35

6.8K 386 93
                                    

We reden een parking op en ik zag ballonen en slingers aan de deur hangen. "On est arriver" (we zijn er) riep Imran. Mo stopte de auto. Iedereen stapte af en ik duwde mijn deur open. "Imran help is" zei ik want hij stond net voor me. Hij gaf me zijn hand en ik trok mezelf recht. "Sexy" zei hij. Ik was verlegen en keek naar de grond. "Ah c bon, je ziet er goed" zei hij. "Merci" zei ik en we liepen naar binnen.

Het feest was groter dan ik dacht. Overal mensen die zaten te dansen. Er waren led lichten die veranderen van kleur. Voor de rest was het donker. Er waren overal hapjes. Zelfs shisha's en drank. Mohim we gingen zitten en ik voelde me gevieseerd ook al was dat niet zo.

Er kwam een dame naar ons toe. "Wensen jullie iets te drinken?" vroeg ze. "Red bull" zei Imran. "4 red bulls" zei Mo. Ze knikte en ging weg. "Wow Khalid was serieus toen hij zei dat het een groot feest zou worden" fluisterde ik in mo's oor. "Ja haha"

Amel gaf me een por. Ik keek haar aan. "Kijk" zei ze. Ik volgde haar blik en zag Youssef met Anissa... Ik voelde weer een steek die ik elke keer voel als ik ze samen zie. Hij verdient haar niet, kom op waarom doet hij zo tfoe. Ik ben gek op hem en dan doet hij dit... Waarom?!

Ik zag hem naar ons toekomen. Ik keek weg, hij moet niet weten dat ik hem de hele tijd aan staar. Hij kwam rechtover me zitten. Mooi zo, nu is hij beter in beeld.

Wohow ik ga niet liegen dames, he was slayinnn! Hij was casual classy gekleed, maar het stond hem zo mooi (omslag) zijn haren waren mooi in model gebracht en ik rook zijn heerlijke mannenparfum tot hier. Alle meisjes keken naar hem. Kan je je voorstellen hoe mooi hij was...

Ik zag dat hij mo en Imran een hand gaf. Hij knipoogde naar Amel en mij gaf hij zo'n sexy blik, die 'ik ben boos op je, maar je ziet er goed uit' blik. Ja die dus. Hij sprak met mo en Imran, maar ik voelde zijn blik de hele tijd op mij.

"IK ZEG JOU HOE HET IS! JIJ WAS MIJN TYPE CHICK" hoorde ik. Ik keek meteen naar Amel en we gingen loessooee. THIS IS OUR JAMMM MAMIII! "IK WAS JOU VIEZERIK, JIJ WAS MIJN BABEHH!" riepen we. Mo, Imran en Youssef staarden ons aan. Een paar andere jongens en meisjes ook, maar schijt motherf*ckersss!

"MY LOVE MY LOVE!" riepen ik en Amel. Vanaf dan draaiden ze alleen maar Nederlands muziek. Ik en Amel rapten/ zongen met alle liedjes mee. Alle fransen waren stil lol haha.

"Ewa dames ik heb speciaal voor jullie nederlands muziek gedraait" zei Khalid die erbij kwam zitten. "Awww je bent de beste" zei ik en knuffelde hem. "Gelukkige verjaardag bdayboyy" zei Amel en knuffelde hem ook.

"Willen jullie deze bdayboy blij maken?" vroeg hij aan ons. We knikten. "Kom met mij dansen" "Tranquille" zei Amel en stond op. Ik bleef zitten. Ik durf niet. "KOM DAN!" riep Amel. "Durf niet" zei ik zacht. "Zeed zeed" Ze trok me mee en ik volgde maar.

Eenmaal op de dansvloer, ging ik los haha. Het was toch vol, dus ik voelde geen ogen op mij. Al hoewel ik Youssef zag staren. Hij mag goooeeddd zien hoe ik me los laat gaan. Ik kan me ook amuseren zonder hem eyyy.

Ik voelde een arm me mee trekken. Ik zag niet wie het was, er waren te veel mensen en het was donker.

Pas toen ik buiten was, zag ik dat het Youssef was. "A quoi tu jou?" (Wat speel je?) "Je joue a rien du tout" (Ik speel niks) "Wat doe je midden op de dansvloer dan?" "Waterskieën wat moet ik doen! Dansen toch" "En je vind dat normaal?" "Ja ik vind het normaal dat er op een feest gedanst word" "Mooi niet! Iedereen staart je aan" "Ja en c'est tes faire?" (zijn dat jou zaken?) "Asy commence pas a m'enerve la" (begin me niet boos te maken) "Degage!" (vertrek) zei ik en wou de deur open doen, maar hij blokkeerde mijn weg. "Je gaat zitten en niet meer dansen" zei hij. "Uh nee? Ik doe wat ik wil" "Oke dan laat ik niet binnen" "Ewa dan niet" zei ik en ging verderop staan.

Wtf is zijn probleem, eerst negeert hij me een week en dan komt hij me zeggen dat ik niet mag dansen? Het is een feest, iedereen danst. Anissa was zelf aan het twerken en tegen haar zegt hij niks? Afouu il casse la tete (hij geeft me hoofdpijn)

Na 5 minuten buiten staan, stond hij nog steeds voor de deur. Ik ging zitten op de stoep. Heb een gevoel dat het nog lang gaat duren.

10 minuten later :

Ik zat nog steeds buiten. Ik had geen gsm bij, geen niks. Het enige waar ik op kan wachten is op Youssef tot hij die fucking deur open doet.

Ik voelde dat hij naast me kwam zitten. Ik stond op en wou naar de deur lopen, maar hij was me voor. "Niet proberen" zei hij met smooth. Ik rolde met mijn ogen. "Vasy ga weg, laat me met rust, ga naar je hoer en val haar lastig" Hij lachte. "Je bent jaloers" "Nee? Ik ben trots dat je iemand van je niveau hebt gevonden" "J'avoue die was hard" zei hij met een sexy glimlach (j'avoue = ik geef toe).

"Youssef stop! Ik heb hier geen zin meer in, laat me gewoon binnen" "Nee dan ga je dansen en trek je de aandacht" "NIEMAND KIJKT!" riep ik. "Jawel! Jij hebt het gewoon niet door" "Ja en als ze nu kijken, is dat jou probleem?" "Ja! Ik wil niet dat jongens naar jou kijken" Ik was stil en zuchtte. "Hou je bezig met Anissa die aan het twerken is voor iedereen" zei ik zacht, maar boos en liet mezelf tegen de muur vallen.

Hij zuchtte. "Je snapt het niet" zei hij zacht. "Je negeert me een week en dan kom je jaloers doen, wtf is jou probleem!!!" "MIJN PROBLEEM IS DAT IK VAN JE HOU!" riep hij. Ik zweeg en keek hem geschrokken aan. Geschrokken van de manier waarop hij riep en van wat hij zei. Heeft hij ne net gezegd dat hij... dat hij van me... hield?


Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu