132

6.5K 361 81
                                    

8 uur later :

We liepen helemaal stoned uit het vliegtuig. We gingen langs de douane en namen onze koffers. We liepen het vliegveld uit en Youssef riep een taxi die ons naar onze hotel bracht.

Aangekomen in onze hotel, checkten we in en gingen we naar onze kamer.

"Eindelijk!" zei ik en liet mezelf vallen op het bed. Youssef plofte naast me neer. "Ik ga slapen, ik ben moe" zei hij. "Serieus? Je hebt de hele rit geslapen!" "Ja dat betekend niet dat ik uitgeslapen ben" "Azzyy ik ben niet hierheen gekomen zodat jij de hele dag slaapt" "Geef gewoon toe dat je mijn aandacht wilt" "Helemaal niet" Hij begon te lachen en duwde een kusje op mijn wangen. "Ik ga douchen" zei hij en liep de badkamer in.

Terwijl Youssef zich douchte, haalde ik al mijn kleren uit en stak ze in de kast. Daarna ging ik op bed liggen en viel ik in slaap.

Youssef :

Ik liep de badkamer uit en zag haar slapen. Ik trok snel een ralph lauren broekje aan en maakte haar wakker. Ik wou eerst water over haar heen gooien, maar ik had geen emmer. Mohim ik maakte haar wakker en zei dat ik klaar was. Ze stond op, nam wat kleren en liep de badkamer in.

Terwijl zij ging douchen, kleedde ik me om. Simpel zwarte Tommy Hilfigher shirt met een jeansbroek en mijn zwarte Philip Plein sneackers. Ik spoot mijn hugo boss parfum en trok mijn huge boss horloge aan. Ik deed wat gel in mijn haren en ik was klaar. Alleen nog wachten op die bolle.

Ilham :

Ik trok een CK setje aan en wikkelde een handdoek rond me heen. Ik liep de badkamer uit en zag Youssef op bed zitten. Hij zag er weer goddamn fine uit damn 💦👅. "Kleed je snel aan, ik heb honger!" zei hij. "Nu ga ik me extra traag omkleden" "Ok dan ga ik alleen" Ik zuchtte en nam een zwarte jumpsuit uit de kast. Ik kleedde me om, stak mijn haren in een lage staartje, maakte me een beetje op en nam mijn zwarte zonnebril.

Youssef zuchtte

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Youssef zuchtte. "Wat" "Je hebt geluk dat er hier alleen maar gwers zijn, anders wollah meh je ging zo naar buiten" Ik rolde met mijn ogen. "Niemand is hier" zei ik. "Ja je hebt geluk" zei hij. "Mohim kom ik heb honger!" Hij stond op en verliet de kamer. Ik nam nog snel mijn zwarte givenchy tas en volgde hem.

We gingen eten, daarna wandelen in de stad waar we zeker 2 uur of meer bleven. "Gaan we een strandwandeling maken?" zei Youssef. "Ja lekker romantisch" zei ik lachend. "Nee gewoon omdat ik het water wil zien" "Ja ja" zei ik en hield zijn hand vast.

We liepen naar het strand. Het was al donker, dus veel te zien was er niet. Het was wel lekker, die verfrissende lucht die langs ons heen blies en dat rustgevende geluid van water. We staken onze voeten in het water. "Ik kan hier uren blijven" zei ik. Youssef zei niks, hij hield alleen mijn hand vast.

"Ilham" zei hij en kwam dichterbij staan. Hij hield mijn gezicht vast en kwam alsmaar dichterbij. Ik glimlachte en mijn hart begon sneller te kloppen. "REN!" riep hij. "Wat?" "1...2..." begon hij af te tellen" Ik liet alles vallen en rende voor mijn leven weg. "NEEE YOUSSEF AUBBBB NIET DOOEEEENNN!" riep ik buitenadem terwijl ik zo snel mogelijk weg probeerde te lopen.

Hij haalde me natuurlijk in en nam me op. "YOUSSEF AUB IK DOE ALLES WAT JE VRAAGT GOOI ME GEWOON NIET IN HET WATER!" riep ik. Hij begon te lachen en liep naar het water. Ik hield me stevig vast aan hem. "YOUSSEEEF!!"

Hij liet me in het water vallen. Ik was kletsnat (ja logisch) "OMG IK JE DODEEENNN!" riep ik. Hij ging helemaal stuk. "WOLLAH DIT IS ECHT NIET GRAPPIG!" riep ik. Hij kwam naar me toe. "YOUSSEF WACHT MAAR ALS WE THUIS ZIJN DA..." Hij liet me mijn zin niet eens eindigen en kuste me volop. Om eerlijk te zijn, genoot ik er van. Hij plaatste zijn handen op mijn heup en trok me tegen hem aan. "Wat ga je doen" zei hij schor. "Hou je mond en kus me verder" zei ik terwijl ik zijn hoofd vasthield. Dit is echt een magisch moment.

Mohim er kwam een grote golf die ons bijna het water uit duwde. "Teken dat we naar huis moeten" zei ik. Hij hield mijn hand vast, we namen onze gerief en gingen naar huis. Onderweg keek iedereen ons raar aan. Ewa ja, we leken op 2 zwervers die nog nooit in hun leven hadden gezwommen.

Thuis aangekomen, namen we elk om de beurt een douche. Youssef ging eerst want 'ik neem veel te veel tijd' volgens hem en daarna volgde ik. Ik nam een snelle douche van amper 20 minuten en trok daarna een adidas broekje met een witte shirt. Ik liet mijn haren los zodat ze sneller gingen droger en ik liep de badkamer uit.

Ik trof Youssef in het balkon aan. Hij was aan het roken. Nee hij is nog steeds niet gestopt. Ik liep naar hem toe en ging achter hem staan. Ik sloeg mijn handen om zijn buik heen. "Waarom stop je niet" zei ik zacht. "Is moeilijk" "Niks is moeilijk als je het echt wil" "Standaard praatjes" zei hij. Ik nam zijn hoofd vast en trok die naar mij. "Youssef doe het voor mij" zei ik en keek diep in zijn ogen. Hij zuchtte. "Dat gaat niet in 1 2 3" "Nee, maar ik help je er wel bij" Hij keek me aan. "Gooi die sigaret weg" zei ik. "Youssef" herhaalde ik. Hij fronste zijn blik en gooide het uiteindelijk weg. "Zie je je kan het wel" zei ik en duwde een kusje op zijn wang.

Youssef :

Ik weet dat ze me wil helpen, maar het moeilijk om nu opeens te stoppen. Maar ze geeft om me en wil het beste voor me. Wat hou ik toch van deze meid 🙄

Ilham :

"Ik hou van je" zei hij zacht. Ik glimlachte. Hij kwam dichterbij. "Uhhh probeer maar niet, je bek stinkt naar sigaret" Hij blies expres in mijn gezicht. "YOUSSEF!!" riep ik. Hij lachte en liep naar binnen. Niet veel later kwam hij terug naar buiten. Hij had een muntje in zijn mond gestoken.

"Mijn mond ruikt nu lekker" zei hij. Ik begon te lachen en kuste hem, wat er daarna gebeurde, vertel ik liever niet in details ⛔️❌🔞

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu