104

6.6K 391 163
                                    

Ik genoot van het uitzicht in alle stilte. Ik voelde dat hij me aanstaarde en keek de andere kant op. Hij legde zijn hand op de mijne. Ik draaide me om en we keken elkaar even in de ogen aan.

Ik keek weg. "Waarom durf je me niet in de ogen aan te kijken" "Wie durft er nu naar een monster te kijken" grapte ik. "Hah grapjas" Ik begon te lachen. Hij kwam dichterbij en drukte een kusje op mijn wangen. Ik kreeg er kippenvel van en kleurde rood. Hij begon te lachen. Hij is zo mooi als hij lacht. Ik keek hem aan en begon ook te lachen net een idioot. Hij sloeg zijn arm om me heen en ik legde mijn hoofd op zijn schouder.

Ik vergat alles rond mij, alleen Yousef en ik telden nu

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik vergat alles rond mij, alleen Yousef en ik telden nu. Ik genoot van de stilte en van het feit dat ik zo dicht bij hem was. Ik voelde me geliefd en beschermt.

Hij drukte kleine kusjes op mijn haren. "Je t'aime" zei hij. Mijn hart begon sneller te kloppen. Ik hief mijn hoofd op en keek hem aan. Hij keek me ook aan en toen mijn lippen. Hij kwam dichterbij. Ik voelde zijn adem tegen mijn lippen. Nog een beetje en hij had me gekust, maar ik duwde mijn hoofd op zijn schouder en knuffelde hem. Hij knuffelde me terug.

Hij trok zich weg van de knuffel en hield mijn gezicht vast. Hij keek me weer zoals elke keer doordringend aan. Ik bloosde en keek naar beneden. Hij hief mijn hoofd op en kwam dichterbij terwijl hij nog steeds in mijn ogen keek. Het moment dat hij me wou kussen, ging zijn gsm af. Ik hoorde hem vloeken en lachte binnensmonds.

Ik stond op. "Kom we gaan naar huis" zei ik. Hij deed hetzelfde en we liepen al die trappen naar beneden. We stapten de auto in en reden naar huis.

Ronnie flex ft Tabitha - is dit over kwam op.

Ik denk niet dat jij weet wat jij doet met mij
Laat mij niet meer in de steek
Jij wilde mijn hart, breek hem dan niet in twee
Als je nu nog om me geeft 

Ik keek hem aan en hij mij. Deze tekst is gewoon echt gemaakt over ons 2. Hij begon te lachen en ik ook. Nooit gedacht dat hij me vandaag weer zo gelukkig zou maken.

Hij parkeerde de auto en we liepen ons gebouw. Ik zag Mamadou met Idriss en 3 andere jongens. Ik groette Mamadou en Idriss met een glimlach. Youssef gaf ze een hand en we liepen naar boven.

"Van waar ken je?" vroeg hij geïrriteerd met zijn standaard gefronste blik. "Van de vorige keer" "Welke vorige keer?" "Ze toonden me de weg, toen ik naar de stad moest" "Hmmm" zei hij en keek me boos aan. Bipolaire gast, 2 minuten geleden lachten we nog en nu gaat hij weer de nerveuze uithangen.

Ik kwam aan voor de deur en wie zag ik? Onze fameuze Yasmin. Ik glimlachte hypocriet naar haar. "Ah hier ben je, ik wacht al een halfuur, ik heb je zelf gebeld" zei ze. "Hmmm" zei hij droog en opende de deur. We liepen naar binnen. Ugh waarom moet ze weer komen, het ging net voor een keertje goed tussen ons.

Ze bleef plakken bij hem. Ik liep mijn kamer in en deed mijn mantel uit en legde mijn tas op mijn bed. Ik blijf liever hier dan dat ik ze samen zien, want dat maakt me boos en jaloers. Ook al is er tussen mij en Youssef niks, hij is van mij, altijd al geweest en zal hij altijd blijven.

Een halfuur later hoorde ik de deur dichtgaan. Ze is weg denk ik. Ik opende mijn kamerdeur en keek naar de woonkamer die leeg was. Ik liep naar de keuken en nam iets te drinken. Youssef was er niet, waarschijnlijk aan het douchen of in zijn kamer. Ik liep naar het balkon en leunde op de leuning met mijn ellebogen.

Youssef :

Yasmin had me een pakje sigaretten gebracht. Ja jullie denken zeker van kifesh blabla, maar ik had ze nodig en ik wou ze niet voor Ilham kopen, dus stuurde ik haar maar. Ik weet dat ze het zou doen voor mij. Zij doet alles voor mij.

Ilham was haar kamer weer ingekropen. Ik liep de badkamer in en nam een snelle douche. Daarna trok ik een grijze nike broekje aan met een witte nike shirt. Ik deed mijn nike chenklas aan en liep naar het balkon waar ik Ilham zag staan. Oh she got that booty tho. Ik likte mijn lippen en ging achter haar staan.

Ilham :

Ik voelde dat Youssef achter mij kwam staan. Hij had net gedoucht, hij rook heerlijk. Hij duwde een paar kusje in mijn nek. Ik kreeg er de kriebels van en begon te lachen. Hij sloeg zijn handen om mijn buik heen. Als het aan mij ligt, mogen we hier zo heel de nacht staan. "Prinses" fluisterde hij in mijn oor. Al mijn haren stonden recht, damn deze boy maakt me gek.

Ik draaide me om. Hij hield mijn gezicht vast en kuste me. Ik beantwoordde zijn kus. Dit was het beste gevoel ooit.



Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu