88

4.8K 317 107
                                    

Ilham :

"Ik moet er vandoor, maar denk er aub over na" zei hij en drukte een kusje op mijn wang.

Ik bleef tegen de muur staan nog steeds denkend aan wat er zonet allemaal is gebeurd.

Hij wil met me trouwen... Normaal zou ik gewoon nee gezegd hebben, maar nu twijfel ik. Waarom zou ik nee zeggen? Ik zoek toch iemand die me begrijpt en die er voor me is. Nou dan, Yanis is er altijd al voor me geweest en hij begrijpt me. De enige reden die me tegenhoud is dat ik nog niet echt van hem hou. Maar ze zeggen, dat de liefde meestal na de trouw komt.

Ik besloot om terug aan het werk te gaan en later denk ik er wel verder over na. Misschien kan Amel me helpen.

Youssef :

Ik luisterde naar mmz miroir miroir, toen er aangebeld werd. Ik ging open doen en zag Yasmin voor me staan. Ze had rode ogen. "Is het waar?" vroeg ze en sprong me om de hals. "Is het waar dat je morgen weg gaat?" vroeg ze snikkend. "Ja" "Waarom? Waarom ga je weg" "ik ben hier maar tijdelijk komen wonen" zei ik. Ik wil niet dat je weg gaat" zei ze en trok zichzelf weg. "Ik moet" "ik hou van je Youssef"

"Yasmin... ik heb nooit wat voor je gevoeld" "Ik vind je al leuk vanaf dag 1" "Het spijt me, maar er gaat nooit wat zijn tussen ons" "Waarom? Ben ik niet goed genoeg voor je?" Ik schudde mijn hoofd. "Niet dat, maar..." "Maar wat he? Ga je terug naar je hoeren in Belgie is dat het?" "Nee ik hou al van iemand anders!!" Ze werd stil en de tranen begonnen weer op te komen. Ze keek me nog een laatste keer aan en ging toen weg.

Ik kwets niet graag mensen, maar ja de waarheid kwetst nou eenmaal...

Volgende dag :

Ik heb zo meteen mijn vlucht richting België. Ik kan niet wachten. Ik hoop dat ik mijn oude leventje terug ga vinden. Geen zorgen meer aan mijn hoofd en vooral Ilham terug zien... 4 jaar heb ik haar niet gezien. Ik wil zien wat ze geworden is. Ik hoop dat ze er niet kapot van is van mijn plotse verdwijning. Het spijt me Ilham 😔

Ilham :

De volgende morgen stond ik op en ging naar mijn werk. Nog steeds met mijn gedachtes bij Yanis en zijn woorden. Mijn hoofd zegt ja, maar mijn hart nee. Waarom is het leven toch zo moeilijk.

Ik stapte mijn auto in en reed richting Hasselt. Ik moet daar een paar dingen doen, dus het word een lange dag vandaag 🙄

Youssef :

We zijn net een uurtje aangekomen in België. Naim is ons komen ophalen. Ik heb mo gebeld om te zeggen dat ik aangekomen ben. Hij zei dat hij zou proberen langs komen, want ik heb begrepen dat hij binnenkort gaat trouwen met Amel. Dit is pas echte liefde. Vanaf de middelbare school tot nu. Als ik niet weg was, dan zou ik nu misschien getrouwd zijn met Ilham.

Ik liep naar beneden. "Naim mag ik je auto, ik ga mijn moeder bezoeken" "Ja pak de bmw maar" zei hij. "Shokran" Ik liep naar boven om me om te kleden en zei tegen Samir dat hij mee moest komen.

...

Ik heb een bezoekje gebracht aan mijn ouders en heb mijn zusje en broertje gezien. Mijn dag kan niet meer stuk. Althans, dat dacht ik...

Ik stond voor de stoplichten, toen er een zwarte bmw naast me stopte. Ik schonk er niet veel aandacht aan, tot ik me draaide en opeens Ilham zag. Zie ik dit goed of ben ik gewoon obsessed door haar? Ik keek goed en het was zij gewoon met een andere jongen. Wie the fuck is hij en wat doet hij met haar??

"Youssef het is groen" zei Samir. Ik duwde hard op de plankgas. "Wow wow rustig a ghoya" Wie is hij! Niemand mag aan mijn Ilham komen, ook al ben ik jaren weg geweest. Niemand mag haar aanraken, ze is van mij. Het is Ilham&Youssef en niks anders 😠😤

Thuis aangekomen, liep ik meteen naar boven. Ik sloeg hard tegen de muur. Ilham is van mij. Ik ademde hard in en uit en ging zitten op mijn bed.

De deur ging open en ik zag mo staan. "Ewaaa broer" zei hij. Ik glimlachte en stond op. Dit is precies wat ik nodig heb. Een vriend die me gedachten verzet.

We knuffelden elkaar en hij kwam naast me zitten. "Ewa vertel me, hoe was het daar" zei hij. "Goed" "Wat is er?" "Niks" "Zeg" "Heeft Ilham een relatie?" vroeg ik. "Nee hoezo?"

"Ik zag haar met een andere boy daarnet" "Dat is zeker weten Yanis" "Wie is Yanis?" "Iemand die met haar wil trouwen" "WAT?!!" Boos stond ik op. "Zeg dat je een grap maakt" Hij hief zijn schouders op. "Amel vertelde het me" "Putain!!" riep ik en sloeg weer tegen de muur.

"Chill, Ilham wil niet" zei hij. Dat kalmeerde me wel, maar gewoon het feit dat iemand Ilham probeert af te pakken, vreet aan me.

Ilham :

Ik was klaar met mijn werk in Hasselt en reed terug naar Brussel, toen mijn auto opeens raar begon te doen. Ik ging in de pechstrook staan en belde Yanis. Hij zei dat hij nu zou komen.

Ik wachtte bijna en uur op hem. Toen hij aankwam, keek hij in de motorkap en zei dat de auto naar een garage gebracht moet worden. We belden de noodnummer voor autopech en na 20 minuutjes waren ze er al.

"Kom ik zet je thuis af" zei hij. "Bedankt" zei ik en stapte met hem in.

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu