59

6.7K 361 66
                                    

"Mo is er ik ga" zei ik en gaf Ilham een kus. "Veel plezier!" riep ze nog. Ik lachte en liep de trap af. Snel liep ik naar buiten en stapte in.

"Hey" zei ik. We gaven elkaar een kus op de wang en hij reed door. "Naar waar gaan we?" Vroeg ik. "Zie je zo meteen wel" "hmmm oke" zei ik terwijl ik mijn raam naar beneden liet zakken. Mo zette wat leuke muziek op en we begonnen allebei mee te zingen.

Hij parkeerde voor de bioscoop. Awww dit is de bioscoop waar we onze eerste date hebben gehad en onze eerste kus 😅. Ik stapte af en we liepen hand in hand naar binnen. We kochten onze tickets en liepen naar de zaal.

We zaten weer in dezelfde zaal, op dezelfde plaats. Ik legde mijn hoofd op zijn borstkast en hij zijn hand op mijn dij. De film begon en net 2 tortelduifjes keken we naar de film.

Ilham :

Amel is gone en ik zit op haar bed naar de plafond te staren. De laatste dagen zit ik alleen maar naar plafonds te staren, echt niks te doen in me leven. Moest Youssef er nou eens zijn... mijn leven was zo anders vroeger. Altijd wel iets te doen en nu? Nu ben ik net een dode plant allah y hfed.

Wollah dit kan niet! Ik stond op en liep naar mijn kamer. Ik belde Nisrine (mijn beste vriendin) en vroeg of ze iets te doen had vandaag. "Nope i'm home" zei ze. "zie je het zitten om bij mij te komen? Gaan we lekker iets leuks doen" "jaa is cool ik maak me klaar, pak de trein en kom" "thanks bolle" "jij thanks ik verveelde me kapot" zei ze. "Wollah ik ook haha" "hahaha mohim tot straks" "doei!" Ik stond op met een glimlach en liep naar de douche. 

Na een lange douche, sloeg ik een handdoek om me heen en liep naar mijn kamer.

Ik ging voor mijn kast staan en na een kwartier had ik eindelijk een outfit gevonden. Daarna ging ik verder met mijn haren waar ik lekker ruikende argan olie in stak en liet ze wild staan en vervolgens verzorgde ik mijn huid.

Mijn deur werd open getrokken en ik zag Nisrine voor me staan. "Wow zo snel?" "Hahaha ja ja" zei ze en sprong op me. We knuffelden elkaar dood en toen keek ze me met glinsterende oogjes aan.

"Wat is er?" vroeg ik. "Ik heb goed nieuws" "hoezo?" "Zo een jongen die ik ken, heeft vandaag een bday party en we gaan er naar toe" "maar ik ken hem niet?" "Maakt niet uit! De helft daar kent hem niet 😂" "whhahahaha maar idk..." "kom op Ilham is lang geleden dat we samen hebben gefeest" zei ze. "Ja is wel waar" "dus huppp laten we ons klaar maken" zei ze enthousiast.

Er werd op de deur geklopt. Het was me ma. "Schatje ik ga naar mijn vriendin toe" zei ze. "Oke wij gaan ook weg" zei ik. "Naar?" "Een bday party van een vriendin van Nisrine" "ohw oke maak het niet te laat" "nee nee" zei ik en gaf haar een kusje. Nisrine gaf haar ook een kusje en ze ging weg.

"Yes bitch we gaan slayen oke" zei Nisrine. "Duh 😂!!" Nisrine maakte haar op terwijl ik mijn snaps enso bekeek.

"Kom ik ga je opmaken" zei Nis. "Nej hoeft niet" "jawel kom!" "Nee" Ze nam me vast bij mijn pols en trok me recht. "Ik ga simpel doen" "wollah als je to mutch doet ik gooi je uit het raam" "whahahaha vertrouw me nou eens" Ik ging zitten en ze deed mijn make up.

"Kijk" zei ze en ik keek in de spiegel. "Wauw ja is mooi" zei ik. "Zie je!" "Thanks babe" zei ik en gaf haar een kusje. "Nu nog aankleden en we zijn klaar" Ik knikte en nam mijn outfit die ik op bed had gelegd.

Ik trok een gescheurde high waisted jeans broek aan met een zwarte shirtje. Nisrine trok haar kleren ook aan en ze zag er sexy uit! Damn my girl.

"En?" vroeg ze en maakte een rondje. "Wollah echt mooi" "thank you!" zei ze blij. "En ik?" Ze keek me aan van top tot teen. "Wacht wacht" zei ze en rommelde wat in mijn kast.

Ze haalde er een strakke witte shirt uit. "Doe dit aan" "is strak" "probeer nou is" Ik trok mijn zwarte shirt uit en deed die witte aan.

"Damn wollah kapot sexy" Ik ging voor de spiegel staan. "Je ziet mijn decote wel hayek he" "ja dus? Is toch een feest" "ja maar ik weet niet..." "doe nou maar, er gaan wijven 10x erger zijn dan jou" Ik begon te lachen. "Oke dan" zei ik en trok mijn stan smiths aan.

Ik spoot nog een geurtje en werkte mijn lippen nog een beetje bij. Ik deed een lederen vest om me heen en liep naar beneden.

We waren allebei klaar en gingen de deur uit. Een zwarte golf stond voor de deur. "Yanis!!" riep Nis. Wie the fuck is dat. "Kom mee is goeie vriend van me" zei ze en trok me de auto in. Ik stapte achteraan in. Hij knikte vriendelijk en ik knikte terug.

De hele weg was nis met hem aan het praten. Ik was bezig op me telefoon. Ik liet Amel weten dat ik weg was en dat niemand thuis is.

Aangekomen aan de zaal, stapten we af.

"Yanis dit is mijn beste vriendin Ilham" zei Nis. Hij glimlachte en gaf me een hand. Ik glimlachte terug en nam zijn hand aan. "Ilham dit is Yanis een vriend" Ik knikte zehma geintreseerd.

We liepen naar binnen en gingen zitten. Het was vol met meiden en jongens. En nisrine had gelijk, die meiden hier zijn 10x erger dan mij. We namen plaats en al snel kwamen er mensen bij ons zitten. Vooral jongens die Yanis kenden.

Nisrine en ik spraken over van alles en nog wat en ik voelde zoveel ogen op mij. Was wel ongemakkelijk eigenlijk. Je kan het zo een beetje vergelijken met een shishabar alleen is dit een beetje meer feestelijk.

"Ik ga even naar de wc" zei Nis. "Oke doe snel" "okeey" Ze ging weg en ik nam mijn gsm naar boven.

Iemand kwam naast me zitten. Pfff ik wil zelf niet kijken wie het is. "Dag schoonheid" Verlegen keek ik op. Ik keek hem met gefronste wenkbrauwen aan en schoof op. "Zo boos kijken" "ja ik ken je niet wil je aub weg gaan" hij lachte. "Sexy als je boos bent" "oh dit is zo een standaard zin geworden gaan we nog zien of het sexy is als ik je tegen de grond vloer" hij begon luid te lachen. "Damn nog sexyer" ik zuchtte en stond op. Snel liep ik naar de dameswc, waar blijft die Nisrine.

"Wat is er" vroeg Nis die net uit de wc kwam. "Lastige boys daar zo" "oelalaaa haha misschien vind je wel iemand he" zei ze lachend. Ik schudde mijn hoofd.

We liepen terug naar onze plek en gingen zitten. Yanis zat er nog steeds met 2 anderen. Hij keek me eventjes aan en glimlachte. Ik glimlachte terug en nam mijn gsm erbij.

Ik zag zijn vriend bij Nisrine komen zitten en begon te lachen. Debarsessie 😂😂😂. Hij was nog redelijk knap dus is goeie!

Yanis schoof naar me toe. "Wat zei die jongen allemaal?" vroeg hij. "Rare dingen" "Zoals?" "Niks speciaals" zei ik hoofdschuddend. "Hmmm hoe oud ben je eigenlijk?" "18 jij?" "Wow je lijkt veel ouder, ik ben 22" "hoor ik wel vaker haha" "zit je nog op school?" "Ik ga nu naar hoge school" "student yek" Ik knikte lachend. Daarna spraken we nog over kleine dingen, niks speciaals. Hij was wel lief en liet me soms aan Youssef denken. Niet denken dat ik hem al vergeten ben, want hij spookt elk moment in me hoofd.

Mijn moeder belde me. "Wacht even" zei ik en liep naar buiten. Ik nam op. "Benti" "ja?" "Waar ben je" "nog op het feest" "oh uhm ik ga bij  Saliha blijven slapen" "ohw uhm oke" "heb je de huissleutels?" "Ja" "oke schat maak het niet te laat he" "nee nee dont worry" "ok beslema" "doei mams"

Ik liep terug naar binnen en ging zitten. "Was het je ma?" vroeg Yanis. "Jup" "moet je naar huis?" "Nee ze blijft bij dr vriendin slapen" "chill haha" "ja kheb chille moeder hmdlh" "heb je nog zussen?" "1, Amel" "jij bent de oudste?" Ik knikte. "Grote dame" ik begon te lachen. "Heb je foto van je zusje?" ik knikte en zocht een foto van ons.

Ik vond een foto van mij, mijn zusje en moeder. "Kijk dit is me zusje en me moeder" Hij fronste zijn blik en nam mijn gsm over. Hij zoomde op mijn moeder.

"Is dat je moeder?" vroeg hij. Ik knikte. Hij slikte en brok weg. "Waarom?" Hij draaide zich om en keek me lang aan. "Ik ben Yanis, de zoon van Saliha..."


Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu