133

6.5K 358 104
                                    

2 weken later :

Ik opende mijn ogen en zag dat er wat regendruppels tegen het raam tikten. Ja, jullie raden het al, we zijn terug in België. Na 2 heerlijke weken in de Maldiven, moeten we back to reality. Wat wel goed nieuws is, is dat ik niet moet werken. Youssef vind het beter dat ik me bezig hou met het huishouden, etc... Hij verdient toch meer dan genoeg.

Ik stond op, liep naar de badkamer en deed mijn ochtendroutine. Ik stak mijn haar in een slordige knot en liep naar beneden. "Je bent al wakker" hoorde ik. Ik draaide me om en zag Youssef. Hij was zoals altijd netjes gekleed, haren netjes en zijn overheerlijke parfum!

 Hij was zoals altijd netjes gekleed, haren netjes en zijn overheerlijke parfum!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Ja" zei ik slaperig. "Ik ging net weg, dus beslema" zei hij en duwde een kusje op mijn haren. "Beslema schat" zei ik. Hij kneep zachtjes in mijn wangen en ging weg. Ik had het huis helemaal voor mezelf. Het is wel leuk om home alone te zijn, maar niet elke dag. Ik wil kindjes, zodat ik me bezig kan houden. Een minie ik of Youssef, zou toch geweldig zijn.

Ik ging ontbijten voor de tv en ruimde daarna wat op. Na een uurtje was ik al klaar, dus besloot ik om langs mijn moeder te gaan om tijd te doden. Ze werkt vandaag toch niet. Ik belde Amel om te vragen of ze ook thuis was. Ze was nog op school, maar ik ga haar oppikken, want ze had toch bijna gedaan.

Ik kleedde me om. Een zwarte spijkerbroek met een grijze sweater en een lange jeansvest. Ik trok mijn witte adidasshoes aan en liet mijn haren gewoon los. Ik maakte me vandaag niet op, is niet nodig.

Ik nam mijn zwarte givenchy tas en mijn autosleutels en ging de deur uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik nam mijn zwarte givenchy tas en mijn autosleutels en ging de deur uit. Ik stapte Youssef zijn Range in en ging richting Amel haar school (mijn oude school).

Ik stapte af en liep naar binnen. Zolang geleden dat ik hier in deze gangen heb gewandeld. Ik stuurde haar een berichtje om te zeggen dat ik er al was. Over 5 minuten had ze gedaan, dus besloot ik om haar op te wachten in de gang.

"Dag schoonheid" Ik draaide me om en zag een groepje van 4 jongens. Ik keek ze raar aan. "Ik heb je hier nog nooit gezien, ben je nieuw?" Ik negeerde, maar ze kwamen alsmaar dichter. "Mag ik je nummer?" "Uh nee ik ben getrouwd, dus probeer maar niet" "Jij getrouwd? WHAHAHAHA" Ze begonnen allemaal te lachen. Waarom? Weet ik niet.

"Kom op, doe niet zo hc en geef gewoon je nummer" "Begin niet irritant te doen" zei ik. "Geef dan je nummer" "Nee" "Waarom niet dan" "Omdat ik getrouwd ben jonge, begrijp je niet" "Jij getrouwd? Je zit nog op school" "Wie zegt dat ik hier zit? Ik kom me zusje ophalen" "Wie is je zusje" "Amel" "Amel Saoudi?" zeiden ze allemaal tegelijk. "Uh ja?" Hun ogen werden groter. Dafuq is hun probleem.

"Dus...Adnane...is jou broer?" zeiden ze. Ohwja haha iedereen is bang van hem. "Ja, dus als jullie me nu niet met gerust laten, bel ik hem" "Nee nee wollah sorry was niet de bedoeling, we wisten niet da..." "Het is al goed, ga gewoon weg" Ze draaiden zich allemaal om en liepen weg. Ik ga stukkk, vanaf nu zeg ik dit altijd!

5 minuten later zag ik die bolle aanlopen. "ILHAAMMMM!" riep ze voor de hele gang. Ze sprong in mijn armen. "OMG IK BEN JALOERS OP JE KLEURTJE ZOOO BRUIN!" riep ze. "A ska wat roep je zoo!" Ze begon te lachen. "Wollah ik heb je gemist!" zei ze. "Ik jou ook kleintje" We stapten de auto in, bijna alle ogen waren op onze gericht.

"Ewa vertel!! Hoe was het?! Hoe is het getrouwd leventje?" "Was super leuk..." *en ik begon te vertellen*

Bij mijn moeder heb ik een uur of 3 gezeten. We hebben gesproken en gelachen over van alles en nog wat. Ik liet hun hun cadeautjes zien en ze waren blij. Rond een uur of 6, belde Youssef mij. "Ben je thuis?" vroeg hij. "Nee bij mijn ma, hoezo?" "Maak je klaar, over een uur kom ik thuis en dan gaan we uit eten" zei ik. "Echt?" "Ja" "Omg je bent de beste!" zei ik. "Weet ik, dus haast je" Ik legde af.

"Wat is er?" vroeg Amel. "Youssef en ik gaan uit eten" "Hmara" zei ze. Ik begon te lachen. "Dus ik ga ervandoor!" zei ik blij. "Zomaar laat je ons in de steek voor je man tshiipp" "Nee ik ga nog langs mijn schoonmoeder en dan naar huis om me klaar te maken" "Ja ja ga maar" "Baby ik kom zeker nog langs deze week" "Ga maar benti, geniet ervan en groetjes aan de moeder van Youssef" zei mijn ma. "Zal ik doen!" Ik gaf ze allebei een kus en ging het huis uit.

Ik ging nog snel langs bij mijn schoonouders. Zijn zusje Yasmine was er ook en zijn broertje. Ze waren blij om me te zien. Ik bleef niet lang, maar een halfuurtje ofso. Daarna ging ik naar huis om me klaar te maken.

Ik nam een douche, etc... en trok dit aan :

Deze keer maakte ik me wel op (blush, mascara, high lighter, bronzer en lipstick) Ik spoot een lekker geurtje

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Deze keer maakte ik me wel op (blush, mascara, high lighter, bronzer en lipstick) Ik spoot een lekker geurtje. Ik ging naar beneden en net op dat moment kwam Youssef naar binnen.

Youssef :

Ik reed naar huis. De hele dag heb ik aan mijn vrouwtje gedacht. Eindelijk ga ik haar zien.

Ik kwam thuis aan en zag mijn vrouwtje naar beneden komen. Helemaal mooi. Wat mag ik toch van geluk spreken met zo'n vrouw. Ze liep in mijn armen en knuffelde me. "Eindelijk" zei ze. Haar heerlijke parfum kroop in mijn neus. "Ben je klaar?" vroeg ik. "Ja" "Ok kom" Ik nam haar hand vast en we liepen naar buiten.



Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu