152

6.2K 350 138
                                    

4 maanden later :

Ilham :

Ik, Ilham Saoudi, ben eindelijk moeder geworden van een prachtig jongetje, genaamd Ayoub. Hij is al 2 maandjes oud. Al 2 maanden, zijn ik en Youssef gelukkige en trotse ouders. El hamdoulilah,  ik heb alles bereikt wat ik wou. Dat mijn naasten en ikzelf gelukkig zijn. Dat mijn baby gezond is en niets tekort komt. Dat mijn man en ik gelukkig zijn en er voor elkaar zijn wanneer het minder gaat.

~

Deze morgen stond ik op door Ayoub die huilde. Ik geef toe dat deze o zo mooie 2 maanden, ook wel vermoeiend waren. Soms probeerde Youssef te helpen, maar aangezien hij veel werkt, kwam er niet veel van, maar dat vind ik niet zo erg. Ik steek zoveel moeite in mijn babytje als het moet! Ik liep naar zijn kamer, haalde hem uit zijn bedje en gaf hem zijn papfles, terwijl ik voor de tv zat.

12u40 :

"Salam ou alaykoum!!" riep Youssef. Kifesh hij is zo vroeg thuis. "Ben je al klaar?" "Ja heb vrij genomen voor jullie" "Awww" Hij gaf me een kusje. "Waar is Ayoub" "In zijn speelparkje" Hij ging naar hem toe en pakte hem op.

"Maak je klaar, we gaan wat gaan eten" zei Youssef. "Oke" Ik stond op en liep naar boven. Ik kleedde me aan en vervolgens Ayoub ook.

"Klaar?" vroeg Youssef

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Klaar?" vroeg Youssef. "Ja" Ik stak Ayoub in zijn maxi cosi, Youssef nam hem op en liep naar de auto. Ik volgde en sloot de deur achter me dicht.

We gingen naar de stad en kozen een bekend restaurantje uit. We liepen naar binnen en namen plaats. We spraken over ditjes en datjes, was super gezellig. Ayoub die de hele tijd geluidjes maakte en glimlachte.

"Wat is er?" vroeg ik nadat Youssef een raar gezicht trok. "Niks niks" zei hij. "Ben je zeker?" Hij knikte. "Hmmm" Ons eten kwam eraan, dus we veranderden van onderwerp.

Youssef :

Ik voelde opeens een steek in mijn buik. Wejow, dodelijk. Ik probeerde rustig te blijven, zodat Ilham zich geen zorgen zou moeten maken. Zo meteen ben ik zwanger ofso. Dafuq is dit.

"Wat is er?" vroeg ze. "Niks niks" zei ik snel. "Ben je zeker?" Ik knikte. "Hmmm" Gelukkig kwam ons eten eraan en veranderden we van onderwerp.

Na het eten gingen we naar huis. Ik  voelde me niet zo lekker, dus besloot ik om een dutje te gaan doen. Ilham bleef met Ayoub beneden. Ik hoorde ze lachen en praten, dodelijk schattig.

Ilham :

Youssef voelde zich misselijk, dus ging hij een dutje doen. Ik wist wel dat er iets was in het restaurant. Ik bleef met Ayoub beneden voor de tv. Ik leerde hem mama zeggen, maar behalve gebrabbel, kwam er niks anders uit.

Mijn schoonmoeder belde me. "Salam lieverd" "Dag galti alles goed" "Hmdlh met jou" "Hmdlh" "En met mijn Ayoubtje?" "Alles goed hmdlh" "Ben je vandaag thuis? Zou graag eens willen langskomen" "Ja galti kom maar" "Is goed tot straksjes dan" "Beslema" Ze legde af en ik stond op. Ik legde Ayoub in zijn speelparkje en dook de keuken in.

Ik maakte snel een chocoladecake en wat pannenkoeken. Rond 17 uur, kwam mijn schoonmoeder. Ze bleef de hele avond bij ons. In de avond kwam Youssef naar beneden. "Wat is er weldi?" "Niks yemma, voel me niet lekker o safe" zei hij en kuste haar hoofd. Ze raakte zijn voorhoofd aan. "Je bent warm, ga eens naar de dokter" "Nee, is zeker gewoon een griepje ofso" "Hmm ga toch maar beter kijken" "Ja ja" 26 jaar en nog steeds een kindje.

Mohim rond een uur of 9 ging ze naar huis. Ik stak Ayoub nog in bad, deed zijn pyjama aan stak hem in bed. Daarna ging ik bij Youssef liggen.

"Alles goed schat?" vroeg ik. "Pfff hmm" mompelde hij. "Heb je pijn?" "Ja" "Waar?" "Rug" "Draai je om, ik ga je masseren" Hij glimlachte en draaide zich om. Ik haalde er wat massageolie bij en ging op hem zitten. Ik begon hem te masseren.

"Dankjewel schat" zei hij en draaide zich om

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Dankjewel schat" zei hij en draaide zich om. "Graag gedaan" zei ik en ging naast hem liggen. Hij drukte een kusje op mijn hoofd en we keken nog samen naar een film tot we allebei in slaap vielen.

Volgende morgen :

Youssef ging niet werken omdat hij ziek was. Ik belde zijn bedrijf om te laten weten dat hij er vandaag niet zou zijn. Ik maakte Ayoub wakker en liep met hem naar beneden. Ik maakte ontbijt klaar voor mij en gaf hem wat te eten. Daarna legde ik het ontbijt op een plateau en liep naar boven.

Daarna ging ik Youssef checken die nog lag te slapen als een baby. Heb het gevoel dat ik me nu met 2 babys moet bezighouden. Ik ging naast hem liggen en maakte hem rustig wakker. "Ik heb ontbijt voor je mee" fluisterde ik. Hij glimlachte en opende zijn ogen. "Geef me die ontbijt" "Diksak" zie ik en gaf hem zijn ontbijt. "Dankje schat" zei hij en ging rechtop zitten. "Maar eerst je tanden poetsen" zei ik. Zie je wel, ik zei toch, ik moet me bezighouden met 2 babys. Hij stond op en liep tegen zijn zin naar de badkamer.

Ik ging naar beneden en speelde verder met Ayoub. De hele dag heeft Youssef in zijn bed gelegen. Hij voelde hem niet goed. Hij moet echt eens naar de dokter voor antibiotica ofso. 


Sorry voor korte deeltje, maar ik ben moe, gn girls! x

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu