41

7.7K 407 88
                                    

Ik spoel een paar daagjes door tot aan het weekend :

Ik stond op rond 12 uur en ging naar de badkamer waar ik een snelle douche nam. Daarna droogde ik mezelf af en liep naar beneden. Ik ontbeet in me eentje en ging voor de tv zitten.

Amel plofte naast me neer. "Je komt straks toch mee he?" Ik knikte. "Oke goed, ik ga alvast een douche nemen" "Oke" Ze liep naar boven en ik luierde nog verder op de bank.

17u30:

Ik trok een jeans broek aan met een roze sweater en mijn lichtroze adidas schoenen. Ik had mijn haren gestijlt en liet ze loshangen. Ik bracht was mascara en high lighter op en spoot nog een lekker geurtje.

We gingen naar beneden, zeiden gedag tegen me ma en gingen de deur uit. We liepen naar de bushalte. "Btw wie weet het over jou en Youssef?" vroeg Amel. "Niemand" "Niemand ook mo niet?" "Nope" "Is dat niet moeilijk" "Bwoa niet zo" "Chapeau" We gingen zitten en wachtte op de bus.

Aangekomen aan de schaatsbaan zag ik Salim zijn dikke hoofd samen met die van Imran en mo. Ik zag mo meteen Amel haar kant opkijken. Cute cute...

We liepen naar ze toe en groette ze. "Waar is de rest?" vroeg ik. "Achter je" Ik draaide me om en zag Youssef samen met Souf en Khalid aankomen. "Subhanallah" zei ik en keek Youssef met een blik aan die meer dan woorden betekende. Hij keek me terug aan met diezelfde blik en groette de boys. Alala dit gaat moeilijk worden...

We betaalden, deden onze schoenen aan en gingen daarna de piste op. Om eerlijk te zijn is het zo lang geleden, dat ik het zelf niet meer kan. "Ilham je kon toch zehma goed schaatsen" zei  Souf. "Ja ja" zei ik zehma stoer. "Ewa show me je skills" "Look" zei ik. Ik weet niet wat ik probeerde, maar ik viel kk hard op de grond en trok hem met me mee. "WHAHAHAHA WEJOW 😂😂" We gingen helemaal stuk. Letterlijk en figuurlijk.

Hij hielp me opstaan. "Mohim laat mij maar nog oefenen" zei ik. "Is goed, ik ga rondje maken" "Oke" Ik ging aan de kant staan en wreef over mijn knie. Was eigenlijk best wel een harde val.

Youssef kwam voor me staan. "Sow was het gezellig met Soufiane 😡" "Ja hahahaha zag je hoe ik was gevallen 😂" Ik ging stuk, maar had niet door datie eigenlijk boos was.

"Grappig he 😒" zei hij geiriteerd. "Ow rustig was maar een val" "Ja toevallig met Soufiane toch" "Ja en wat is het probleem als ik vragen mag?" "Dat je met hem blijft omgaan ook al weet je dat hij je leuk vind" "Hij is een vriend" "Menna vriend, je hebt geen jongensvrienden klaar" "En dat beslis jij voor mij" "Ja dat beslis ik!" "Ok" zei ik geiriteerd en probeerde weg te gaan. Maar dat ging zo moeilijk!

Youssef schaatste weg en ik sukkelde verder. Had het lekker naar mijn zin, komtie weer mijn mood verpesten. Ik keek een beetje rond en zag hoe Amel en mo het gezellig hadden samen. Eigenlijk praten we niet zoveel over hun, maar die 2 vormen echt een mooi koppeltje. Ik moet ze ook zien te koppelen. Dubbeldaten en shitt!

Oke ik ben nu de enige die hier aan de kant staat te sukkelen. Ik deed mijn best en schaatste naar de anderen.

"Heeey" zei ik kapot blij toen ik eindelijk aankwam. "Eindelijk na 72 jaar" zei mo. "Ewa ja" zei ik lachend en gaf hem een hand zodat ik niet zou vallen. "Waar is Youssef?" vroeg Amel. Ik hief mijn schouders op. Niet veel later kwam hij er ook bij.

Hij hield me vast aan mijn zij. "Wat doe je" zei ik en trok zijn hand weg. "Rustig, ik hield me vast" "Doet dat maar ergens anders" zei ik bot en schaatste weg. Nu hij mijn mood verpest heeft, zal ik de zijne ook maar verpesten duh haha.

"Ilham" zei hij en kwam naast me schaatsen. Ik negeerde. "Doe nou niet moeilijk" "Jij doet moeilijk ej" "Ik doe niet moeilijk, is toch nor..." "Ja safe heb nu geen zin in discussie" onderbrak ik hem. Hij sloeg zijn arm om me heen en zonder iets te zeggen, schaatsten we verder.

Een uur later :

We moesten eraf en ondertussen had bijna iedereen door dat er iets was tussen mij en Youssef. Ze waren er gewoon nog niet zo zeker van. We  trokken onze schoenen aan en wachtte op de rest. Ik zat samen met Youssef op een stoel. Hij staarde me verliefd aan terwijl ik gewoon een beetje rondkeek. (Find u someone who looks at you the way Youssef looks at Ilham 😂).

"Ewa tortelduifjes" zei Salim. Ik glimlachte. Al snel kwamen de anderen erbij. "Er is iets he tussen jullie?" "Nee hoe..." "Jawel eigenlijk wel" zei Youssef trots en hield mijn hand vast. Ik keek zijn kant op en Amel was even geschrokken als mij. "Ja klaar, ik ga niet meer doen alsof, ik denk dat iedereen het wel door heeft dat ik smoor ben op haar" Omg niet te geloven dat hij dat net zei. "Oke geef haar dan een kus" zei Khalid. "Nee wesh!" riep ik. Youssef trok me naar zich toe en duwde een kus op mijn wang. Iedereen riep van alles en nog wat en toen gingen we naar buiten.

Mohim erna gingen we wat eten, was hartstikke gezellig. Iedereen plaagde ons. Ik had wel medelijden met Soufiane meskeen, maar ja, hij wist wel dat hij niet mijn type was.

21u00 :

Youssef legde Khalid en Salim thuis af. Amel en Soufiane waren bij mo in de auto. "Wil je al naar huis?" vroeg Youssef. "Ja waar anders" "Misschien kunnen we nog naar de automium?" Ik begon te lachen. "Het is al 9 uur" "Ja dus? Je ma heeft nog niet gebeld" "Wacht ik bel Amel"

"Zusjelief waar ben je?" "We hebben net Souf afgezet en why tfk doe je zo lief?" "Omdat ik nog met Youssef weg ga, wil je please please niet naar huis gaan" "Hoezo?!" "Ga rondje maken ofso met mo" "Maar?!" "Please?????!" smeekte ik. "Pffff kijk gewoon omdat ik blij voor jullie ben" "Awww thanks loveyouuu en trouwens dan kan je samen zijn met mo" "Hou je bek" "Loveyouu!" Ze legde af.

"Is er iets tussen haar en mo dan?" vroeg Youssef. "Heb je serieus niet door dat ze elkaar leuk vinden?" "Jawel, mo heeft het me al gezegd" "Wat zei hij??!" "Dat hij dr leuk vond" "Zeg wollaaahhh??!" Hij knikte. "Wejow wejow we moeten die 2 koppelen" Hij begon te lachen en knikte.



Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu