100

6.1K 367 93
                                    

Next morning :

Ik stond weer op en deed zoals elke morgen hetzelfde. Ik maakte ontbijt voor mij en Youssef zodat hij niet gaat zagen aan mn hoofd. Ik nam mijn ontbijt en ging in de zetel zitten. Ik nam mijn gsm, aangezien ik wifi had en stuurde snaps naar Amel.

Youssef werd wakker. We schonken elkaar niet echt veel aandacht. Hij kwam rechtover me zitten en keek naar  tv, terwijl ik snapte met mijn zusje en ma. Ja die heeft ook snap 😂

"Vanavond heb ik een belangrijke soiree" zei hij plots. "Ok" zei ik droog. "En jij moet mee" "ik moet niks?" "Je moet doen alsof je mijn verloofde bent" "Droom" zei ik. "Gewoon vanavond en dan laat ik je met rust" Ik zuchtte. "Ik heb geen kleren om op soiree te gaan" zocht ik een excuus. "Ik breng je wel een jurk, zorg dat je er classy uitziet" "wat nog chef?" zei ik sarcastisch. "En hou je bek" zei hij en stond op. Hij kleedde zich aan en ging het huis uit.

Eindelijk he's gone. Ik ruimde het huis een beetje op, nam een douche en verzorgde zoals altijd mijn haren en huid. Ik besloot om mijn haren te stijlen voor vanavond. Ook al heb ik er geen zin in, liever dan saai thuis zitten.

Hij kwam 3 uur later thuis aan met een grote zak. "Hier" zei hij. Ik nam het aan en haalde een jurk uit de zak. Hij was nude roze en lang, lijkt wel mooi.

"Over een uur vertrekken we" zei hij. Ik liep naar mijn kamer en begon me klaar te maken. Ik maakte me op en kleedde me aan. Nu ik het jurk aan heb, zie ik dat het best wel bloot is. Ik spoot mijn favo geurtje, bracht nog mijn nude lipstick op, nam mijn tasje, deed mijn pumps aan en ging mijn kamer uit.

Hij stond in de woonkamer te wachten. Toen hij me zag, likte hij zijn lippen. Ik voelde me ongemakkelijk en keek naar de grond. Hij ging de deur uit en ik volgde. Hij zag er ook echt goed uit. Hij had een grijze broek aan met en witte hemd en een Hermes riem. Hij rook zo lekker. One million

We stapten de auto in

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We stapten de auto in. Ik voelde zijn blik branden op mijn blote dijen en sloeg mijn jurk eroverheen. Hij keek weer voor zich en reed door. Zo awkward dit, laat de avond maar snel voorbij gaan.

We kwamen aan voor een zaal, waar er allemaal maar gekke auto's stonden. Lambo's, ferrari's, porshe, range rovers en ga zo maar door. We stapten af en liepen naar binnen. Hij legde zijn hand op mijn zij. "Wat doe je!" zei ik en sloeg zijn hand weg. "Ik zei doe alsof je mijn verloofde bent" "En wat als ik niet wil?" "Ik geef je geld" "A toz" zei ik. Hij greep me weer bij mijn heup en we liepen naar binnen.

Iedereen was deftig gekleed, veel ogen waren gericht op Youssef. Ewa ja, hij zag er ook echt goed uit. Mohim 2 mannen kwamen onze richting op. Ze groette Youssef en mij. "Is dat je verloofde?" Hij knikte. "Goeie keus" zei 1 van hen met een knipoog. Youssef glimlachte alleen maar, ik stond er maar ongemakkelijk bij. Ik wil echt naar huis.

De hele avond, had hij gesprekken met mannen. Ze waren best wel onder de indruk van hem. Ik eigenlijk ook wel, wist niet dat hij zo professioneel kon zijn. "Ik kom zo meteen terug" fluisterde hij in mijn oor en ging met een man weg.

Youssef :

Ik heb die mannen meteen onder de indruk gezet. Ben wel trots op mezelf. Zelf Ilham deed goed mee, het voelde goed om eens normaal te kunnen doen zonder ruzie te maken, jammer dat het allemaal gespeeld is.

"Ik kom zo meteen terug" fluisterde ik in haar oor en liep met meneer Dusheau naar boven. Hij is een rijke man, die meer dan 3 bedrijven heeft en graag wil investeren in de mijne, wat dus super goed nieuws is.

...

Na een hele gesprek, zei hij dat ik morgen bij hem op bureau moest om verder te bespreken. Hij gaf me zijn nummer en adres. Ik bedankte hem en liep terug naar beneden. Mijn missie is geslaagd, mijn dag kan niet meer stuk. Of wel?

Ik liep naar beneden en zag een man met Ilham praten. Nee het was niet praten, hij wou haar meetrekken naar buiten en zij liet zich doen net een ezel. Ik balde mijn handen tot vuisten, Youssef hou je kalm, dit is geen plek om ruzie te zoeken, en liep naar ze toe.

Ilham :

Youssef ging weg en ik bleef alleen achter in deze immense zaal. Ik stond een beetje ongemakkelijk tegen de muur, tot er een man naar me toekwam. "Dag schoonheid" zei hij. Ik glimlachte alleen maar uit vriendelijkheid. "Wat doe je hier zo alleen" "Ik wacht op mijn verloofde" "Je verloofd?" Ik knikte. "Jammer, ik dacht dat we een gezellige avond konden hebben samen" zei hij en raakte mijn wangen aan. "Uhm stop aub" zei ik en sloeg zijn hand weg. Hij glimlachte net een psycho. "Vind je het niet leuk dan?" Ik liep weg, maar hij trok me hard terug, waardoor ik tegen hem botste. "Niet zo snel weglopen" "Wil je me aub loslaten" zei ik. "Nee lieverd" zei hij en trok me mee naar buiten. Ik probeerde mezelf los te trekken, maar hij hield me zo hard vast.

"Wat ben je van plan?!" Ik draaide me om en zag Youssef, mijn redder in nood. De man liet me los. Ik keek naar mijn arm die helemaal rood stond. Youssef zag het ook en ging gevaarlijk dichtbij hem staan. "Heb jij haar dat aangedaan?!" vroeg hij boos. "Kan er ook niet aandoen dat ze net een hoer is gekleed" "Hoe noemde je haar?!" zei Youssef en gaf hem een harde duw. "Youssef stop!" zei ik. "Je hebt geluk dat er hier mensen zijn, anders had ik die tong van jou al afgehakt" zei hij en liep boos naar buiten. Ik keek die man met een dodelijke blik aan en volgde Youssef naar buiten.

Hij haalde een sigaret uit en begon te roken. Ik ging voor hem staan, nam die sigaret af en gooide het weg. "WAT DOE JE?!" riep hij. "Stop met roken eh junk" "Junk? Als ik er niet was, dan was je misschien al verkracht eh slet" "Pardon? Slet?" Hij keek me met een donkere blik aan en liep naar zijn auto. Ik glimlachte. Ik ga met hem mee, speel de hele avond komedie voor zijn fucking bedrijf of whatever en dan komt hij me slet noemen? Dat hij doodvalt!

Boos liep ik de andere kant op. Ik weet niet waarheen ik loop, maar kan me echt niet schelen. Geen sprake van dat ik terug met hem de auto instap. Ik bleef doorlopen, het was donker en eng, maar schijt.

Ik voelde iemand me vastpakken. Ik gilde en draaide me om. Het was Youssef. Hij trok me mee zonder iets te zeggen. "Laat me los!" riep ik de hele tijd, maar hij luisterde niet.

We stapten de auto in. Ik kan wel koppig doen en nu weer afstappen, maar dan riskeer ik verkracht of mishandelt te worden, want ik ken hier niks of niemand, dus beter ga ik gewoon naar huis.


Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu