172

5K 315 61
                                    

Een week later :

Morgen vertrekken ik en Youssef naar Dubai. Ik heb net mijn koffer ingepakt. Ayoub lag op bed naar tv te kijken. Ik ga hem zo hard missen, ook al is het maar voor een paar daagjes, maar ik weet dat Amel en Mo goed zorg voor hem gaan dragen.

Youssef kwam de kamer binnen. "Ben je klaar?" Ik knikte. "Wil je de mijne ook doen" "Lol" "Aub" "No man" "Please?" zei hij en trok me in zijn armen. "Pfff je kan toch zelf doen" "Ik heb geen zin, doe jij" "Ik heb ook geen zin" "Ik ga pizza halen dan" Ik keek hem met grote ogen aan. "Haa nu wil je wel he haha" "Oke ga snel" Hij begon te lachen, drukte een kusje op mijn wang en ging weg.

~

Youssef kwam terug met 2 pizza's en 2 kapsalons. "Kom we gaan eten schatje" zei ik tegen Ayoub. "Nee ikke veldel kijken" "Er is pizza" zei ik. Hij stond in een ruk op en liep naar beneden. Ik begon te lachen. Dat heeft hij dus van zijn moeder.

"Je bent de beste papa!" riep Ayoub en sprong in Youssef zijn armen. "Awww" zei ik terwijl ik de trappen afliep.

We begonnen te eten met z'n drieën. "Morgen ga je bij galto Amel slapen" zei ik tegen Ayoub. "Jaaaa!" "5 keer slapen en dan komen mama en papa terug" "5 keel?" "Ja 5" zei ik en toonde 5 vingers. "Zoveel keel slapen?" "Ja" "Ja mama en papa moeten iets doen en dan komen we terug" zei Youssef. "Maal ik wil niet dat jullie weggaan" "Ouh schatje" zei ik en zette hem op mijn schoot. "Ik ga cadeautjes voor je meebrengen" "Jaaa!" Ik gaf hem een dikke kus. "Maar eerst moet je verder eten"

Na het eten, keek Ayoub verder naar tv, terwijl ik Youssef zijn koffer verder maakte.

"Ben je klaar?" vroeg Youssef die achter me kwam staan. Ik knikte. "Ja eindelijk" "Dankje" zei hij en kuste me in mijn nek. "Heb je de medicijnen ook meegepakt?" "Ja allemaal" Hij draaide me om en knuffelde me. "Hou van je" fluisterde hij. Ik begon te lachen en drukte een kusje op zijn wang. "Ik ga Ayoub in bed steken" zei ik en trok me los.

"Ayoub kom het is slaaptijd" zei ik. "Neee" "Ja ja" "Nee veldel kijken" "Nog 5 minuten oke" Hij knikte. Ik ging naast hem zitten.

5 minuten later :

"Ja hup nu naar bed" "Maar ik ben niet moe" "Jawel hoor schat, sta op" Hij zuchtte. Ik drukte een kusje op zijn wang en liep met hem mee naar boven.

"Mama eerst moet je velhaaltje lezen" zei hij. "Oke" Ik nam er een boekje bij en begon te lezen.

Ik keek hem aan en zag dat hij al in slaap gevallen was. Ik ben niet moe zegt hij dan. Ik deed de deken goed over hem heen, drukte een kusje op zijn hoofd en liep de kamer uit.

Ik ging bij Youssef in bed liggen. "Ewa" zei hij en sloeg zijn armen om me heen. "Ik ben zo moe" zei ik vermoeid. "Slaap maar" zei hij en drukte een kusje op mijn haren. "Jij ook vroeg slapen he, morgen moeten we vroeg op" "Ja ja maak je maar geen zorgen" zei hij en in zijn armen viel ik in slaap.

Volgende morgen :

Ik stond op om half 9 en liep de badkamer in. Ik nam een lekker warme lange douche. Vervolgens verzorgde ik mijn haren en lichaam en sloeg een badjas om me heen. Ik liep de slaapkamer in. Youssef lag nog te slapen, dus besloot ik om hem wakker te maken.

"Opstaan" zei ik zachtjes en aaide zijn gezicht. "Hmmm" "Kom op sta op" zei ik en drukt een kusje op zijn wang. "Ik geef je 5 minuten" zei ik terwijl ik opstond.

Ik ging Ayoub zachtjes wakker maken, die in tegenstelling van Youssef, wel meteen opstond. Ik liep Ayoub's kamer uit en hoorde Youssef de badkamer inlopen. Ik liep naar beneden en maakte het ontbijt klaar.

11u00 :

Ik liep naar boven en kleedde me aan. Zwarte spijkerbroek met een lange bruine sweater en zwarte laarsjes. Ik maakte me op en liet mijn haren loshangen.

Youssef kleedde zich ook aan, terwijl ik Ayoub ging klaarmaken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Youssef kleedde zich ook aan, terwijl ik Ayoub ging klaarmaken.

12:00 :

We gingen de deur uit en stapten de auto in. "Braaf zijn bij galto Amel he" zei Youssef. "Ja, maal jullie moeten cadeautje brengen" zei Ayoub. "Ja schatje maak je maar geen zorgen"

We kwamen aan bij Amel. Ik stapte af. "Ik wacht in de auto" zei Youssef. "Goed" Ik haalde Ayoub uit de auto en belde aan. Mo deed open, ik gaf hem een hand en liep verder naar binnen. "Wacht papa" zei Ayoub en liep terug naar de auto. Hij gaf Youssef een dikke kus en knuffel.

"Mama ik ga je missen" zei hij. "Ik jou ook lieverd, 5 daagjes" zei ik en toonde 5 met mijn hand. "Ja 5" zei hij en legde zijn hand tegen de mijne. Ik knuffelde hem. Ik moest me zo hard inhouden om niet te huilen. "Love you" zei ik. "Lof you to mama" zei hij en gaf me een kusje. "En braaf zijn he" zei ik. Hij knikte. Ik gaf hem nog een laatste kus en stond op. "Dankje Amel" zei ik en knuffelde haar. "Ewa safe, jij bedankt haha" Ik begon te lachen. *tuuuuuttt* "Ga ga door" "Haha ja doeiii! Doei schatjeee" zei ik en zwaaide naar Ayoub. "Dadaaaaa!"

Ik liep naar buiten en stapte de auto in. "80 jaar asahbe" zei Youssef. "Zwijg" zei ik en hij reed door.

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu