53

6.7K 387 76
                                    

We spoelen een paar maandjes door :

Ilham :

3 maanden. Vandaag is het precies 3 maanden dat Youssef weg is. Ik mis hem nog altijd zo hard, maar ben het al een beetje gewoon geworden. Elke dag lees ik wel zijn brief en kijk ik naar zijn ketting. Waar zou hij nu zijn? Misschien zit hij ergens in Spanje aan het strand of misschien zit hij ergens waar hij niet gevonden kan worden... Ik weet het allemaal niet en die vragen lopen elke dag met me mee in mijn gedachtes.

Maar el hamdoulilah, want na slechte tijden komen goeie tijden en het goeie is dat ik mijn diploma heb gehaald! Mijn mamatje was zo trots en om eerlijk te zijn, ben ik ook wel trots op mezelf. Mo is er trouwens ook door! Ik ben echt blij voor hem, al doet hij de laatste tijd wel een beetje raar. Hij is niet vaak thuis en doet geheimzinnig. Alsof hij iets weet, maar niet wilt vertellen.

Mohim buiten het feit dat Youssef weg is en ik hem enorm hard mis, gaat het wel goed met me. Ik heb mijn leventje weer back en alles loopt zijn gangetje. Ik heb me gisteren ingeschreven op de hoge school en begin in oktober inshallah.

Mo :

Aangezien jullie al een tijdje niet meer mee zijn, vertel ik jullie snel wat jullie hebben gemist.

Als eerste hebben we een gekke plan om Youssef en Samir daaruit te halen. Het duurt al 3 maanden, maar het heeft tijd nodig. Wat het plan precies is?

Naoufel en Bilal zijn 2 mannen die Naim heeft ingehuurd. Zij hebben zich undercover bij de BBX aangesloten. Ze zijn al 2 maanden lid van die bende en de BBX'ers hebben nog niks door. Dus dat loopt al volgens plan.

Vervolgens hebben we een aanvalsdag gepland. Op 27 augustus vind de aanval plaats. Dan gaan wij de BBX'ers gaan aanvallen. Daarvoor is natuurlijk voorbereiding voor nodig. Naim heeft al mannen ingehuurd en wapens besteld. Auto's huren we wel de dag zelf. In die 3 maanden tijd heb ik al leren vechten en met geweren schieten. Vechten ging makkelijk omdat ik al op kickbox zat, maar met geweren schieten ging wat moeilijker. Maar nu kan ik het gelukkig met mijn ogen dicht.

Naoufel en Bilal hebben ook gemeld dat Youssef en Samir nog in leven zijn. Het gaat een beetje beter met hun en ze houden hun sterk, dus altijd loopt zijn gangetje. Youssef en Samir weten nog niks van het plan, maar daar zorgen Naoufel en Bilal wel voor.

Ondertussen bij Ilham :

"MIJN RBOEK! WOLLAH AMEL IK GA JE DODEN!" riep ik en liep haar kamer in. "Wat" "Je hebt weer mijn broek!" "Welke" "Die grijze!" "Ohw haha die ligt in de was" "Wejow wollah ik ga je ophangen" "Wollah sorry!" Boos verliet ik haar kamer en ging naar de mijne.

Dat doet ze echt altijd he. Stiekem mijn kleren pakken zonder te vragen. Snel zocht ik een andere outfit en deed die aan (omslag). Ik liet mijn haren loshangen, maakte me een beetje op en spoot een lekker geurtje.

Ik liep naar beneden waar ik mijn schoenen aantrok en gedag zei tegen mijn moeder.

Aangekomen bij de bios zag ik al een paar vriendinnen staan. Ik groette ze uitbundig en we wachtte op de anderen.

Mo :
Ik stond op en zag dat ik 3 gemiste oproepen had van Naïm. Snel stond ik op en ging naar de badkamer waar ik een snelle douche nam.

Kwartier later :
Ik ging de douche uit en belde Naïm terug. "Nu pas antwoord je" zei hij. "Sorry was aan het douchen" "Mehlish Mohim ik zie je dan om 13u zoals afgesproken?" "Ja safe" Hij legde af en ik kleedde me snel om.

Ik belde Amel. "Hey schat" zei ik. "Hee" "Alles goed met mijn prinses?" "Ja en met mijn badboy?" "Gaat goed hmdlh" "Oke wat zijn de plannen vandaag?" vroeg ze. "Heb wat zaken te doen, maar na 17u ben ik vrij" "Kom je me dan ophalen? Heb je gemist" "Is goed hbiba" "Beslema izan" "Ciao a heks" Ik hoorde haar nog lachen en legde toen af.

Wollah ze betekend echt veel voor me. Zou alles voor haar doen. Heb wel een paar exen gehad, maar nooit heb ik me zo gevoeld. Mohim ik ga met haar trouwen Inshallah! 💍❤️

Amel :

Heyooo mabrouk 3lina hadi bidaya o mazel mazel.
Ik ben er dus door. Eindelijk naar het vijfde! Nu kan ik eindelijk genieten van me vakantie. Jammer dat we dit jaar niet naar Marokko gaan, maar volgend jaar Inshallah. Mo blijft ook dus komt goed uit, anders zou ik echt depressief worden wetend dat hij daar is en misschien wel meisjes hem aankijken of weet ik veel.

Gesproken over Mo. Hij komt me straks ophalen. Heb hem echt gemist. Hij woont misschien een paar straten verder, maar Wollah zie hem de laatste tijd echt weinig. Hij is echt druk met wat weet ik niet. Mohim ik ga alvast een douche gaan nemen en mijn haren stijlen zodat ik er goed uitzie duhhh 😂

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu