167

4.2K 325 40
                                    

De volgende morgen werd ik wakker en voelde me een beetje duizelig. Youssef lag nog diep te slapen. Ik stond op en liep naar de badkamer waar ik een douche nam.

~

Ik vulde een glas met koud water en liep naar boven. Hij lag nog steeds te slapen. Het was al 14u voorbij, tijd om op te staan. Ik goot de glas over zijn hoofd terwijl ik alles filmde. Hij stikte in zijn eigen slaap en stond op. Meteen nam ik een sprintje naar beneden, zodat hij me niet te pakken kreeg.

Ik hoorde de badkamerdeur dicht gaan. Oke hij is dus wakker. Ik maakte snel ontbijt voor hem klaar en legde het op tafel.

15u30 :

Ik was omw naar Amel om Ayoub te halen. Ik heb die kleine dood gemist.

Ik stapte uit voor haar deur en belde aan. Ze deed open met Ayoub in haar armen. "Babyyyy!!" riep ik en nam hem in mijn handen. "Mamaa" zei hij en knuffelde me.

"Salamm" zei Amel. "Walikoum salam" zei ik en gaf haar een kus. Ik liep verder naar binnen en zag mo op de bank. "Ah je bent er ook" zei ik en gaf hem een hand. "Ja ja haha" Ik ging zitten.

"Ben je stout geweest?" vroeg ik aan Ayoub. Hij schudde zijn hoofd. "Ikke blaaf" Ik drukte een dikke kus op zijn wang. "Nee nee hij is echt braaf geweest" zei mo. "Ewa wnr is het jullie beurt?" vroeg ik. Er was een awkward stilte. Mo keek Amel aan en zij keek hem aan. "Nou eigenlijk..." zei ze.

"JE BENT ZWANGER?!" riep ik. "Nee hahaha" Ze gingen allebei stuk. "Grapjassen" zei ik. "Wij willen eerst wat tijd met z'n tweetjes doorbrengen en dan pas" zei mo en trok haar dichterbij. Ik begon te lachen. "Nou dan laat ik jullie wel alleen" zei ik en stond. "Nee ewa safe blijf nog" "nee nee moet er echt vandoor" zei ik. "Oke groetjes aan Youssef en tot binnenkort inshallah"

Ik stapte de auto in en reed naar huis. "Mama mama mama!" riep Ayoub. "Wat?" zei ik en draaide mij om. Hij wees naar buiten, naar mcdonalds. "Heb je honger?" Hij knikte hevig. Ik reed de drive in en nam een kindermenu, 2 menus voor Youssef en 1 voor mij.

Thuis aangekomen, stapte ik samen met Ayoub naar de voordeur. Hij klopte aan terwijl ik de deur opendeed. We liepen naar binnen. "Salam alaykoum" riep ik luid. "Salam aykoum!" riep Ayoub kapot schattig 😍. We liepen verder naar binnen en Youssef kwam naar ons toe. "Papaaa!!" riep Ayoub en sprong in zijn armen. Ik gaf hem een kus en liep de keuken in.

Die avond bleven we gezellig thuis met ons gezinnetje. Ik maakte het avondeten klaar, terwijl ik Youssef en Ayoub in de woonkamer hoorde lachen. Later die avond kijken we een te samen een film. Ayoub lag tussen de benen van Youssef en ik lach met mijn hoofd tegen zijn schouder en op dit moment besefte ik dat ik had gemaakt. Dat alles wat ik ooit wou, nu voor mijn ogen zat. De liefde van mijn leven, een gezond kindje in een huis met alles erop en eraan en dan herinner ik me steeds dat ik el hamdoulilah moet zeggen voor alles ❤️

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu