27

7.1K 394 40
                                    

Ilham :

We liepen naar huis en ik was echt doodop. Ik kan niet wachten tot ik in mijn bedje lig te slapen.

We liepen naar binnen en ik plofte meteen neer in de zetel. "Ewa meisjes hoe was het?" vroeg me ma. "Kapot leuk wollah" zei Amel. We vertelden haar over ons dagje en ze was heel blij voor ons. "Mohim ik ga een douche nemen" zei ik en stond op.

Ik liep naar boven, nam mijn douche spullen en liep de badkamer in waar ik een lange warme douche nam.

Oh wat heeft dit goed gedaan 😍. Ik stapte de douche uit en verzorgde mijn haren en huid goed. Daarna trok ik mijn CK setje en liep naar mijn kamer.

Amel en Nisrine zaten in mijn kamer. "Oehlala sexy dame" zeiden ze toen ik binnen kwam. Ik begon te lachen en nam een oversized shirtje uit mijn kast. "Youssef mag blij zijn met zo'n vrouwtje hoor" zei Amel. Ik negeerde het en ging bij hun zitten op bed. "Jullie waren hartstikke cute vandaag samen" zei Nisrine. Ik glimlachte. "Wollah ik weet niet of je het ziet, maar hij is echt smoor op jou" Ik legde mijn gsm weg en keek hun aan. "Ik kan jullie eerlijk zeggen na vandaag, dat ik hem leuk vind" zei ik. Amel keek me even aan. "Wacht? Heb je net toegegeven dat je hem leuk vind?" vroeg ze. Ik knikte. "OMGG ILHAMMMM!!" riep ze voor het hele huis. "Hou je mond roep niet" "EINDELIJK!" riep ze en nam me in haar armen. Ik begon te lachen. "NA MAANDEN! Wejo je weet niet hoelang ik op dit moment heb gewacht"

Na over ons leuk dagje gesproken te hebben, stuurde ik Youssef nog een berichtje om hem te bedanken.

Y : Is graag gedaan, moeten we vaker doen x

Ik : Ja inshallah, maar ik ga slapen alvast gn!

Y : Slaapwel xx

Ik dook onder mijn dekens en sprak nog met Nisrine tot ik in slaap viel.

Next morning :

Ik werd wakker en ging naar beneden. Amel en Nisrine sliepen nog. Samen met mijn moeder, maakte ik het ontbijt klaar. Daarna maakte ik de meisjes wakker. Samen ontbeten we en kletsten wat bij.

19u00:

Nisrine maakte haar tas klaar. Vandaag gaat ze weg. We zouden haar zo meteen gaan afzetten. "Pfff schatje, waren zulke leuke dagen wollah" zei ze en knuffelde me. "Gaan we nog vaker doen inshallah, bedankt om te komen" "Jij bedankt voor alles, doe de groetjes aan de jongens" "Zal ik doen" zei ik. We liepen naar beneden en zagen me ma al wachten. "Klaar?" vroeg ze. We knikten en liepen mee naar buiten.

Na Nisrine afgezet te hebben, bekeken we samen met z'n drietjes een film en ik viel op de bank in slaap. Ik was nog steeds moe van gisteren en had echt slaap nodig. Over enkele dagen begint school weer, wollah meh zie het zitten.

Youssef :

Vandaag ben ik laat opgestaan en ben ik voor de rest van de dag in bed blijven liggen. Even relaxen van gisteren. Gisteren was wel een geslaagde dag man, heb me kapot geamuseerd vooral met Ilham.

Ik dacht weer aan Soufiane zijn woorden. Zou je het erg vinden als ik haar beter leer kennen? Natuurlijk vind ik het erg! Maar ik heb niks gezegd. Hij is mijn vriend, mijn broer, ik ken hem al jaren, nog nooit ruzie met hem gehad, waarom zou ik nu wel ruzie met hem maken voor een meisje...

Ilham is niet zomaar een meisje, dit is het eerste meisje waar ik kan zeggen dat ik echt van haar hou. Ze heeft alles wat ik zoek. Ze heeft een blik die dood. Als ze me 1 x aankijkt, kan ik uren weg dwalen. Ze heeft standaard licht bruine ogen, maar bij haar is het o zo speciaal. Gewoon het feit al dat ik de hele dag over haar kan dromen, zegt al genoeg. Ik hou van haar en daar zal geen verandering inkomen...


Sorry voor korte deel dames, maar ik ga slapen gn x



Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu