14

7K 408 26
                                    

Ik kwam thuis aan en belde aan. Niet veel later ging de deur open. "Gedraag je, er zijn mensen" fluisterde Amel. Ik glimlachte en liep naar binnen. Ik zei hallo tegen haar klasgenoten en liep verder naar mijn kamer. Ik kleedde me om in mijn pj en en ging op me bed liggen.

Ik dacht weer aan Youssef en dat meisje. Tfoe waarom heb ik dit gezien. Ik heb een hele andere kant van hem gezien. Ik walg er nu van.

21u00 :

Amel kwam bij mij in bed kruipen. "Luister dan kmoet je wat vertellen" zei ze. "Vertel" "Wahd jonge, hij heet Soufiane en zit bij een vriendin in de klas, hij zei tegen haar dat hij me knap vond wohooeww" zei ze helemaal blij. "Heb je picca?" "Ja heb zijn insta, maar weet niet of ik hem moet volgen" "Noo man hij moet jou volgen" "Ja je hebt gelijk, dit is em" zei ze en toonde een foto. Ik knikte goedkeurend met mijn hoofd. "Niet mis" "Ja he, inshallah komt hij me aanspreken ofso" "Ik hoop het haha" zei ik met een glimlach.

"Maar watskebeurt met jou dan? Je bent zo rustig vandaag" "Ben moe mate" "Ik ook pfff" Ik twijfelde of ik haar moest vertellen over Youssef en wat ik vandaag zag.

Natuurlijk zeg ik het, het is me zusje, ik vertel haar alles!

"Amel weetje" "Vertel" "Daarnet toen ik van inhaaltoets kwam" "Ja" "Ik was onderweg naar metrostation en ik zie Youssef" "Omggg! Heeft hij je aangesproken?" "Nee luister..." en ik vertelde haar de situatie.

"Zeg wollah??" zei ze in shok. "Jaa" "Wejo ben wel in shok man" "Ja he, ik ook" Ze was eventjes stil. "Ben je niet jaloers?" vroeg ze. "Nee gewoon verwonderd" Ze keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Ik meen het!" "Hoe voelde je je toen je het zag?" "Ik zeg toch net, verwonderd" "Geen tikkeltje jaloezie?" Ik schudde mijn hoofd. "Wollah meh khad verwacht van hem" zei ze. "Ja ik ook niet" "En ze zat op zijn schoot alles?" "Jup"

"Ewa is knappe jongen wat wil je" zei ze na een tijdje. "Ja vanbuiten, maar vanbinnen hmmm" "Ik vraag morgen wel aan mo" zei ze. "Wat ga je vragen?" "Wie zij is" "Phel mo gaat rieken wie het was" "Idk, hij kan toch helpen" Ik hief mijn schouders op. "Voor mij hoef je het niet te doen" zei ik. "Ik doe het voor mezelf" zei ze.

Amel :

Wejoo mensen, heeft Ilham het al verteld? Ik denk van wel. Eerlijk zijn jullie niet in shok? Ik wel man. Ik dacht hij is goeie jongen, goeie voor me zus. Einde doet hij dit. Ik begin te twijfelen nu, maar ik ga niet oordelen. Ik kom er wel achter wie ze is en waarom ze samen waren. Ik doe het voor me zus, want ook al beweert ze dat het haar niet kan schelen, toch geloof ik van wel. 


Sorry dat het zo kort is dames, ik zit namelijk op school en moet ervandoor, ik schrijf vanavond wel een lang deeltje x



Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu