89

4.9K 333 98
                                    

Ilham :

Yanis legde me thuis af. "Bedankt wollah" zei ik. "Is graag gedaan" Ik wou afstappen, maar hij trok me terug. "Heb je er al over nagedacht?" vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. "Ik heb nog tijd nodig" zei ik. Hij knikte begrijpend en ik stapte af.

Ik liep naar binnen en groette mijn ma. "Roep Amel, ik ga de tafel dekken" zei ze. Ik knikte en liep naar boven. Ik legde mijn tas op mijn bed en trok snel mijn pyjama aan. Daarna ging ik Amel roepen.

"Was dat Yanis in de auto?" vroeg ze. "Jaa" "Oeehh en waar is jou auto?" "Garage" "waarom?" "Autopech, maar kom eten nu" "was het gezellig met Yanis" vroeg ze. Ik sloeg haar en liep naar beneden. Back at it again with the jokes.

We aten gezellig met z'n 3 en ruimden daarna alles op. "Ik ga slapen, ben kapot" zei ik en gaf me ma en zusje een kus. Ik liep naar mijn kamer, kroop onder mijn dekens en ging slapen.

Youssef :

Morgen ga ik naar haar werk. Mo vertelde me waar ze werkte. Ik ga met haar spreken, ze moet de waarheid weten. Ze moet niet denken dat ik haar zomaar in de steek heb gelaten. Al denk ik wel dat ze dat denkt, want ik ken haar wel.

Volgende morgen :

Ilham :

Ik stond op om half 8 en maakte me klaar voor werk. Vandaag moet ik naar Antwerpen en voor het eerste, na zo een lange tijd, ga ik met de trein.

Youssef :

Ik stond op om half 3 in de namiddag. Ik ben gisteren pas gaan slapen om 4u00 daarmee. Ik liep naar beneden en ontbeet voor de tv. Naim was niet thuis en Samir lag nog te slapen. Ik besloot om de auto van Naim te pakken en om naar Ilham's werk te gaan. Ik kleedde me snel aan, zoals altijd in training 💯 en ging de deur uit.

Hier sta ik dan. Voor haar werk. Ik stapte af en liep naar binnen. Ik liep naar de balie. "Excuseer, weet u waar Ilham Saoudi is?" vroeg ik. "Uhmm" zei de vrouw achter de balie en keek in wat papieren. "Ilham Saoudi, die zit vandaag in Antwerpen" Shit dacht ik. "U kan wel hier wachten als u wil" zei ze flirterig. Probeert ze nu serieus te flirten of droom ik. "Nee bedankt" zei ik snel en ging weer weg.

Ik wil wel naar Antwerpen rijden, maar ik weet niet waar ze precies is. Shit man! Ik stapte mijn auto in en reed weer naar huis.

Thuis aangekomen, sprong ik onder de douche en dacht na over mijn leven. Ik moet mijn leven herpakken. Ik moet doen wat ik altijd al wou doen, een bedrijf opstarten. Dat kost veel tijd, geld en geduld, maar als je echt iets wil doen, dan lukt het wel.

Ik ging de douche uit, kleedde me aan en belde een kennis van Frankrijk. Hij beloofde me om me te helpen, want ik had hem mijn plannen al verteld. Connecties hebben is altijd goed 😏

📞Gesprek in het Frans 📞

Ik : Hallo Hicham?
Hij : allo
Ik : met Youssef
Hij : ah Youssef! Alles goed?
Ik : ja ja met jou?
Hij : tranquille net als altijd
Ik : ik bel je in verband met wat ik ke de vorige keer zei
Hij : ah ja ja ik heb wel connecties in Belgie die je kunnen helpen ik stuur je zo meteen de nummers door
Ik : wollah shokran a ghoya, als er ooit iets is waarmee ik je kan helpen je hebt mijn nummer
Hij : is graag gedaan, als je me nog nodig hebt, je hebt mij nummer
Ik : ja shokran broer

Hij legde af en niet veel later kreeg ik een bericht met de nummers. Ik belde en regelde een afspraak. Overmorgen kan ik gaan. Dit begint al goed.

Financieel kan ik het wel aan. In die 3 jaar dat ik in Frankrijk heb gewoond, heb ik alleen maar gespaard. Dus geld heb ik al genoeg.

Ik stond op en liep naar beneden. Ik heb honger, ik ga wat te eten halen. Snel trok ik mijn schoenen aan en liep naar buiten.

Ilham :

Ik nam mijn trein terug naar Brussel. Ik ben zoals altijd kapot. Ik wil mijn bedje inkruipen en slapen 😴 maar ik moet nog een eindje te voet stappen. Ik snap niet hoe ik al die tijd zonder auto kon leven.

"We komen aan in Brussel Zuid" hoorde ik. Ik stond op, nam mijn tas en stapte af.

Wat haat ik deze buurt toch. Vol illegalen en mannen. Ieuw.

Er is een zwarte bmw die me al de hele tijd aan het volgen is. Ik versnelde mijn pas, want dit is echt kk eng.

Youssef :

Ik haalde 3 pizza's. 1 voor mij, voor Naim en Samir. Ik liep terug naar huis, toen ik een vrouw aan de overkant zag lopen. Astaghfirullah waarom staar ik haar zo aan. Ze had wel de perfecte body en dezelfde krullen als Ilham. Ze leek wel gehaast, ze liep snel door. Ik keek goed naar haar. Wacht eens even, is dat niet Ilham? Ik volgde haar en zag opeens en zwarte bmw stoppen voor haar.

2 mannen stapten af en namen haar vast. Ik liet de pizza's vallen en rende naar haar toe. "ILHAAAMMM!!" riep ik, maar ze duwden haar de auto in en reden weg. Ik keek naar de plakaatnummer. Nee dat meen je niet? Hoe... hoeee?? Dit is de auto van een van de bendeleden van de BXX bende...

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu