83

5.9K 337 95
                                    

We bleven ongeveer 2 uurtjes bij de visagiste. Amel zag er prachtig uit 😍 Haar haren waren zo mooi opgestoken en haar make up was on fleek. My bitch is slayinnnn 👅

18u30 :
"We moeten echt opschieten, zo meteen komen de mensen" zei Amel. Ik knikte en reed vliegensvlug naar huis. Thuis aangekomen, groette ik mijn ma, nichten en tante terwijl Amel naar boven liep om haar jurk aan te trekken.


"Ik ga me ook gaan kleden" zei ik en liep naar boven. Ik trok de zelfde kleed aan als hieronder, alleen was het minder open bij mijn borsten. Ik deed mijn louboutins aan en mijn haren krulde ik nog wat vanonder. Ik spoot er een beetje lak in zodat het heel de avond goed zou blijven zitten. Mijn make up hoefde ik niet te doen, want die was al gedaan. Ik spoot nog mijn favoriete geurtje en klaar was ik!

Ik keek in de spiegel en wow om eventjes eerlijk te zijn, mijn vormen komen er zo mooi uit in deze jurk

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik keek in de spiegel en wow om eventjes eerlijk te zijn, mijn vormen komen er zo mooi uit in deze jurk. Ik glimlachte naar de spiegel, en maakte een rondje. Voor 1 keer dat ik echt zelfzeker ben over mezelf. Ik nam een paar selfies en zette er 1 op snap.

Er werd op mijn deur geklopt. "Ja" zei ik. Saliha kwam naar binnen en keek me met open mond aan. "Wahawww Ilham!" zei ze. Ik glimlachte. "Je ziet er echt mashallah prachtig uit" "Dankjewel schat" zei ik en gaf haar een kus. "Ik was net van plan om naar Amel te gaan" zei ik. "Ja ik ook" "Kom" zei ik en we liepen naar Amel haar kamer.

"Kom maar in!" riep ze. Ik ging naar binnen en wow wat zag ze er prachtig uit in haar jurk! (omslag) "Als ik mo was, dan zou ik huilen uit geluk dat ik met zo'n schoonheid ga trouwen" zei ik. "Awww" Ze nam me in haar armen en werd bijna emotioneel, maar ik stopte haar. "Je mascara mag niet uitlopen" zei ik met een knipoog. Ze begon te lachen.

Amel :

"Wow Ilham jij ziet er ook echt prachtig uit" zei ik. Ze glimlachte. "Thanks lieverd" Ze zag er echt goed uit. Mashallah ze heeft zo'n mooie lichaam damn.

Mohim ik streste in mijn kamer terwijl Saliha en Ilham me probeerden te kalmeren. *klop klop* "Jaa" zei ik. Mijn ma kwam naar binnen. "Oh benti wat zie jij er prachtig uit!" zei ze en begon bijna te huilen. "Mama aub niet huilen!" zie ik en nam haar in mijn armen.

"De mensen beginnen te komen, dus Ilham kom naar beneden" zei ze. Ilham stond op samen met Saliha. "Ik kom straks wel terug" zei ze en gaf me een kusje. Ik knikte en ging zitten op mijn bed.

Ilham :

Ik liep samen met mijn moeder en Saliha naar beneden en verwelkomde de mensen die naar binnenkwamen. Ik kreeg veel complimenten van de mensen en dat deed me echt goed. Er werd aangebeld en ik ging opendoen.

... Het was mijn oma. Ik heb haar denk ik meer dan 7 jaar niet gezien. Ze is verouderd, maar nog steeds heeft ze die zelfde schattige gezichtje. Ik nam haar in mijn armen en knuffelde haar stevig. "Yemainoo" zei ik tegen haar. Zo noemde ik haar altijd toen ik klein was. "Ilham benti, wat ben jij groot geworden mashallah" zei ze in het Arabisch. Ik glimlachte. "Shokran yemaino, ik heb je echt gemist" zei ik en knuffelde haar weer.

Ik liep samen met haar naar binnen toen de bel weer ging. Deze keer waren het mijn tantes samen met mijn nichten die ik ook al jaren niet heb gezien. Het deed me echt goed om ze allemaal weer terug te zien, want al bij al het is en blijft mijn familie en familie is altijd al nummer 1 voor mij geweest.

Amel :

Ilham kwam me halen in mijn kamer. Ze zei dat mijn oma er ook was samen met mijn tantes en nichten die ik al jaren niet heb gezien. Ik was 15 de laatste keer dat ik ze zag en nu ben ik 22...

Ilham hield mijn handen vast en we liepen samen de trappen af. Al mijn nichten stonden aan de trap en zongen slaat oe slaam voor me. Ik liep de trap af met een brede glimlach en ging de woonkamer in die bomvol was. Ik liep naar mijn plek die ze voor me hadden voorzien en zag mijn moeder. Met tranen in haar ogen keek ze me aan. Ze gaf me een kus op mijn hoofd. "Prachtig ben je" fluisterde ze. Ik glimlachte en hield mijn tranen in.

Ik ging zitten en zag mijn omaatje samen met mijn tantes en nichten. Oh wat was ik blij dat iedereen er was. Ik glimlachte naar ze met een brede glimlach.

Ilham :

De bel ging. Dit is zeker weten galti Samia. Ik ging opendoen en een hele bende liep naar binnen. "SLAAT OE SLAAM 3LAAA..." Ze kwamen met allerlei cadeau's en weet ik veel wat naar binnen. Ik begon te lachen. Amel word goed verwent door haar mannetjelief zie ik. 

Ik wou de deur dichtslaan toen het werd tegengehouden. Ik trok het weer open en zag Soufiane, Salim, Khalid en die hele bende. "OMGG!" riep ik. Ik heb ze al zolang geleden nier meer gezien. Het zijn 1 voor 1 knappe jongens of eerder mannen geworden. "Wohow Ilham wat ben jij veranderd" zeiden ze. Ik begon te lachen. "En jullie dan! Ben zo blij om jullie weer terug te zien" zei ik en gaf ze allemaal een high five en box. "Wij jou ook, hoe is het met je?" "Ja hmdlh en met jullie?" "Ja gaat flex" "Zeed kom maar naar binnen!" zei ik.

Om hun zo te zien liet me denken aan die tijden van vroeger. Die tijden dat we samen de metro namen en altijd samen zaten tijdens de pauzes. Dat we altijd samenkwamen op het pleintje als we ons verveelden en kijk nu... hoe we allemaal ons eigen wegen zijn opgegaan. Oh wat mis ik die tijden... die tijden dat Youssef hier nog was en ik zo gelukkig was met hem. Jammer dat hij er niet is, hij mist de verloving van zijn beste vriend, maar ja als hij ervoor kiest om weg te gaan...

Mohim genoeg over die izan! Ik heb het lekker naar mijn zin. Oude vrienden die ik weer terug zie. Familie die terugkomt, mijn zusje die gaat verloven. Wat kan er nog mislopen? Ik liep terug de woonkamer in waar iedereen zat, toen de bel weer ging. Afouuu we moesten beter portiers hebben gehuurd. Ik ging weer opdoen en zag Yanis voor me staan...



Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu