82

5.5K 329 296
                                    

Ilham :

Toen ik thuis aankwam, was het al middernacht voorbij. Ik sloop naar binnen en liep snel naar mijn kamer zonder dat me ma me zou zien of horen.

"Waar was je?" Ik draaide me in een ruk om en zag Amel. Ik zuchtte uit opluchting. "Ik... was met Yanis naar de bios" stotterde ik. Ze keek me met een glimlachje aan en wiebelde met haar wenkbrauwen. Ik schudde zuchtend mijn hoofd en liep mijn kamer in. Ze volgde me naar binnen, terwijl ik mijn pyjama aandeed.

"En? Hoe was het?" vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op. "Wat is er?" *Ik vertelde haar de situatie*

"Is wel zielig voor hem" Ik rolde met mijn ogen. "Zwijg 😒" "Nee maar effe serieus, wat zou jij doen moest Youssef, Anissa haar naam opeens zeggen" Ik haalde mijn schouders op. "Weet ik niet, maar kan me ook niet schelen, ik wil slapen" Amel zuchtte. "Wollah heb nog nooit iemand zo koppig gezien als jij" Ik glimlachte en kroop onder mijn dekens. "Gn sis 😉" zei ik met een knipoog. "Gn 💋" zei ze en gaf me een kusje. "En niet vergeten, morgen gaan we samen met mama en galti Samia mijn jurk gaan bekijken" "Ohja is goed" "Slaapwel" Ze liep mijn kamer uit en ik deed mijn licht uit.

De volgende morgen stond ik op, ontbeet samen met mijn zusje en moeder en vervolgens maakten we ons klaar om Amel's jurk te gaan bekijken voor haar verloving.

Ik trok een zwarte spijkerbroek aan met een oversized beige sweater. Ik stak mijn haren in een messybun en bracht wat mascara op. Ik spoot een lekker geurtje en trok mijn stan smiths aan. Ik liep naar beneden en net op dat moment ging de bel.

Ik ging open doen en zag Youssef voor me staan... nee grapje het was de moeder van mo, galti Samia. Ik groette haar en liet haar naar binnen. "MAMAAAA AMEEEL!!" riep ik. Ze kwamen naar beneden en niet veel later gingen we uit huis.

2 weken later : Dag van de verloving 💍

Ik werd wakker om 10 uur en bleef eventjes in bed liggen, want het belooft een drukke en lange dag te worden. Na een halfuurtje stond ik pas om ging meteen naar de badkamer waar ik onder de douche sprong.

Na mijn huid en haren verzorgt te hebben, liep ik naar beneden om te ontbijten. Mijn tante Latifa was er al met haar kinderen. Ik groette ze allemaal en ging ook aan het ontbijttafel zitten met hun.

"Vergeet niet dat jullie om half 5 naar de visagiste moeten gaan he" zei mijn ma. Ik knikte. "Waar is Amel?" vroeg ik. "Die is snel naar Samia" Ik knikte en at verder.

Na mijn ontbijt, ruimden we het hele huis op en om half 5 maakte ik me klaar zodat we konden vertrekken naar de kapper en visagiste.

"Ben je klaar Amel?!" riep ik. "Jaaa ik kom eraan!" zei ze en liep naar beneden. "Mohim mama wij zijn ervandoor!" Ze knikte snel want ze was druk bezig en we liepen het huis uit.

Een snelle deeltje voor het slapen gaan 💋

Trouwens #TeamYanis of #TeamYoussef ?? 👀

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu