154

6.1K 345 168
                                    

Een week later :

Youssef is uit het ziekenhuis. Hij moet 3 weken thuis blijven van de dokter. Hij heeft een kijkoperatie gehad, maar de resultaten zijn nog niet bekend. Die krijgen we pas over een paar dagen. Elke morgen sta ik op en zorg ik voor hem. Nu heb ik geen 1 baby, maar 2.

09u34 :

Ik werd wakker en keek naast me. Youssef lag nog te slapen. Hij ademde zwaar door zijn neus. De laatste tijd ademt hij moeilijk. Ik stond op, liep de naar de badkamer en nam een douche.

Ik hoorde Ayoub al brabbelen. Ik ging naar zijn kamer en haalde hem uit bed. "Ben je al wakker kleine aapje" zei ik. Hij glimlachte en raakte mijn gezicht aan met zijn mini handjes. Ik liep naar beneden en zette hem op zijn stoeltje, terwijl ik het ontbijt klaarmaakte.

"Gaan we papa wakker maken?" zei ik. Hij glimlachte. Hij doet niks anders dan glimlachen en brabbelen, mijn cutie! Ik nam hem op, nam de plateau in mijn handen en liep naar boven.

Ik liet Ayoub op Youssef kruipen en zette de ontbijtplateau op zijn nachtkastje. Youssef werd stilaan wakker en nam Ayoub in zijn armen. Ik ging naast hem liggen. "Sbah elgheer" zei ik. "Sbah noor" zei hij en drukte een kusje op mijn wang. "Goed geslapen?" vroeg ik. "Deze nacht wel" Ik glimlachte en kroop in zijn armen. Zijn armen zijn niet meer zo breed als vroeger, hij is een beetje afgevallen, maar dat valt niet zo op. Ewa ja, hij is al een tijdje ziek en eet niet veel, maar het komt wel goed el hamdoulilah.

Youssef :

Ik werd wakker door Ayoub die op me kroop. Ik nam hem in mijn armen en Ilham kwam naast me liggen. "Sbah elgheer" zei ze. "Sbah noor" zei ik en drukte een kusje op haar wang. "Goed geslapen?" vroeg ze. "Deze nacht wel" zei ik. Ze glimlachte en kroop in mijn armen. Ik voel me vandaag inderdaad beter. Ik speelde nog wat met Ayoub en besloot daarna om te gaan douchen.

Het is me wel opgevallen, dat ik wat ben afgevallen. Het is waar dat ik de laatste tijd niet meer zoveel eetlust had, maar die is nu helemaal weer back. Ik ga weer beginnen eten en trainen net als vroeger.

~

Ik wikkelde een handdoek om me heen en liep naar de badkamer. Ilham lag nog steeds op bed met Ayoub.

"We gaan vandaag naar Nederland" zei ik. "Hoezo?" "Gewoon heb zin om het huis eventjes uit te gaan" "Maar je moet thuis blijven en rusten van de dokter" "Schijt aan wat hij zegt, ik voel me goed, dus we gaan naar buiten" zei ik. "Oke als jij dat wilt" zei ze. "Wanneer gaan we?" "Over een uurtje, dus zorg dat je klaar bent" Ze stond op en liep de kamer uit samen met Ayoub.

Ilham :

Ik nam Ayoub op en ging naar de badkamer. Youssef heeft besloten om naar Nederland te gaan, dus dan gaan we maar. Het is wel waar dat het lang geleden is dat we iets leuks hebben gedaan.

Ik stak Ayoub in bad en waste hem snelle jelle. Ik stak hem in een grijze deken met oortjes en nam hem naar zijn kamer. Ik legde hem op bed, terwijl ik zijn outfit zocht.

Ik koos een kenzo setje uit voor hem in het wit, maar als eerst smeerde ik hem in met heerlijke zwitsalolie

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik koos een kenzo setje uit voor hem in het wit, maar als eerst smeerde ik hem in met heerlijke zwitsalolie. Ik kamde zijn haartjes en gaf hem overal kusjes. Wat is mijn schatje toch mooi!

"BEN JE KLAAR?!" hoorde ik Youssef roepen. Ik haastte me naar mijn kamer. "Je zit nog in je pyjama?" "Ja hallo ik moest Ayoub nog douchen" zei ik. Hij zuchtte en ging naar Ayoub's kamer.

Ondertussen maakte ik mezelf klaar. Ik trok een gescheurde jeansbroek aan met een lange oversized donkerblauwe shirt aan. Ik liet mijn haren los, maakte me op en spoot mijn favo geurtje. Ik trok mijn Gucci sneackers aan en nam mijn tas.

"Ik ben klaar" zei ik

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Ik ben klaar" zei ik. Youssef zat met Ayoub op bed. "Trek die trui over je schouder heen" zei hij. "Nee" zei ik om hem te irriteren. "Ilham!" "Ja omg het was maar een grapje"

Uiteindelijk gingen we het huis uit richting Nederland! Welke stak precies, had hij me niet gezegd, maar waarschijnlijk Amsterdam of Rotterdam!

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu