4.osa

2.4K 132 26
                                    

...jätk..

****
Emily
****
...Olin jõudnud koju. Emps ruttas koridori ja tuli mind kallistama. "Kus sa küll olid?? Sul pidid kell 3 tunnid lõppemaa!!", ütles ema mureliku küsiva häälega.
Kuna ma ei kavatsenudki talle tegeliku põhjuse rääkida... Ta oleks end lolliks muretsenud.., et aa emps sorry ma jäin vahepeal siin auto alla, siis pidin ma mõtlema välja vale.
" Ära muretse mu pärast emps nii palju, ma olen 16 ikkagi.. Ma olin Jessica juures", ütlesin ma empsile ja ruttasin kööki, kust haarasin kaasa vaagnast õuna ja banaani. Seadsin sammud oma toa poole. Enne enda tuppa minemist kiikasin ka korraks venna toa uksest sisse. Oli näha, et ta magab, kõrvaklapid peas.
Ma ei hakanud teda segama ja liikusin oma tuppa. Viskasin ära banaanikoored, kuna olin juba teepeal banaani jõudnud ära süüa. Oh emps on mu prügikasti tühjendamas käinud. Yess, vähemalt ei pea seda seekord ise tegema.
Hammustasin oma esimesed ampsud õunast ja lülitasin teleka tööle. Ette tuli kanal 2, seal ei käinud midagi põnevat, niiet klõpsisin kanaleid edasi. Seegi kord ei leidnud ma midagi mida ma vaadata tahaksin. Ma viskasin end voodile pikali ja vaatasin lage. Ma mõtlesin mida võiksin teha, kuna mul oli megalt igav. Sulgesin silmad. Märkamatult jäin ma magama.

***
Ärkasin üles häälepeale, et keegi astus uksest sisse. Avasin uniselt silmad ja kui mu pilt selgemaks läks sain aru, et see oli Jessica. Ma olin imestunud ja tõusin istuli. Ise samalajal oma padjaka näoga Jessikale otsa vaadates.
Jessica hakkas naerma ja ma ei saanud aru mida ta naerab. Ta osutas käega peegli poole. Ma tõusin kähku voodist püsti ja koperdasin peegli juurde.
SILMAVÄHK!!!
Appi kui jube ma välja nägin. Mu juuksed olid nagu mingi hiigel suur linnu pesa ja silmade all oli ripsmetuššiga suured laigud. Ma olen nagu panadakaru.
Jessica naeris aind sellepaele kuidas ma püüdlikult juukseid kammin ja vattipadjaga oma silma aluseid hõõrun. Mulle küll see niiväga nalja ei pakku. Torisesin oma ette ja andsin sellest mossitades Jessicale teada. Okei ma ei suuda tema peale pahane olla. Niipea kui ta alustas oma nägude tegemist tulid vägisi mu suu nurgad üles. Ma lihtsalt ei suutnud naeru tagasi hoida. Mõned minutid hiljem me naersime juba mõlemad. Me naersime mõlemad valjult, nagu mingid hobused. Uks tuli lahti ja uksel seisis mu vend Liam. Ta vaatas meid nagu me oleksime hulluks läinud.
"Kas tahate ma viin teid hullari?", küsis ta, ise samalajal muiates. Me vaatasime talle otsa ja siis Jessicaga üksteisele. Me noogutasime vaikselt ja tormasime Liamit kõditama. Varsti oli Liam voodis pikali ja meie teda kõditamas. Nüüd naeris ka tema nagu hull.
" okei, okei te pole hullud ja teil pole hullari vaja minna!!", ütles Liam läbi naeru, et me kõdistamise järgi jätaks.
Nüüd olime kõik väsinud ja lamasime hingeldades minu voodil selili. Niipea kui juhus avanes, tormas Liam toast välja. Me olime Jessicaga liiga väsinud, et talle järgi joosta või midagi.
"Miks sa muidu tulid ja kuidas sa sisse said", küsisin ma pilku pöörates Jessicale.
" Su ema lasi mind sisse ja juhatas sinu tuppa. Ja ma tulin sult midagi küsima..", ütles Jessica istuli tõustes.
"Mida küsima?", küsisin ma Jessicalt talle otsa vaadates ja samuti istuli tõustes.
" Tule minuga homme peole...see toimub Nele juures. Ja ma väga väga väga tahaksin, et sa ka sinna tuleksid", ütles Jessica ja tegi oma kutsika silmi.
"Mh Jessica sa ju tead, et mulle ei meeldi käia pidudel... Ja see on Nele pidu... Nele vihkab mind ja ta hakkab jälle mind norima ja minukohta nõmedaid kommentaare tegema.", ütlesin ma Jessicale kurvalt ise oma mängivaid käsi vaadates.
Jessica tuli mulle lähemale ja pani käe mu õlale." Sa pead vastu hakkama, sa ei saa lasta tal sind koguaeg mõnitada.. See pole õige. Ma tean, et me ei käi pidudel, aga oleks viimane aeg hakata käima. Palunn Emily, minu pärast, palun tule!!", rääkis Jessica paluva hääletooniga.
Ma ohkasin ja vaatasin ta paluvatesse kutsika silmadesse. Nii raske on talle ära öelda. Samas ma tahaks ise ka minna. See oleks mu elu esimene pidu. Võinoh ma olen 1kord varem käinud.. Aga see lõppes sellega, et mind valati joogiga üle...ja kiusati. See oli paar aastat küll tagasi ja selle ajaga on palju muutunud, aga ikkagi on see mul nii värskelt meeles.
"Okei", ütlesin ma raskelt, kuid kindlalt. Üle olles oma hirmust.
Jessica kallistas mind tugevalt ja tegi mu põsele musi. Ta kargas toas ringi nagu mingi hullumeelne.
Kui ta oli natuke rahunenud rääkisin ma täna juhtunust. Et ma jäin autoalla ja ärgates ma olin Justini pool.
Kell oli juba saanud 22.00 ja me vaatasime Jessicaga filmi. Kuna homme on Laupäev siis vaatasime me öösel kella 1-ni filmi ja peale seda mängisime *5 küsimust*. See on lihtsalt see, et kordamööda võib üksteiselt ükskõik mida küsida.
Mina alustasin:
1)Mida sa muudaksid oma minevikus kui sa saaksid?
*Ma arvan et ma hakkaks juba esimest klassist peale väga pingutama õppimisega ja ma ei suitsetaks

****

Nii me mängisime seda kordamööda. Meil läksid kõhud tühjaks ja me otsustasime alla sööma minna. Me hiilisime, et mitte mu empsi üles äratada. Me valasime kaussi krõbinaid ja sõime neid piimaga. Me üritasime võimalikult vähe kausside ja taldrikutega kolistada kui suutsime, aga see ei õnnestunud väga. Aga tegelt..miks me peaksgi vait olema ja vaikselt köndima. Koguaeg kui nemad magavad pean ma olema vait ja mida veel aga kui mida magan siis nad kõnniksid nagu telliskivi jalanõudega ja teeksid nagu pottoide ja pannidega orkestrit.
Ma tean see tundub imelik, aga see on nii tõsi. Vähemalt mul. Me olime jõudnud hiilides minu tuppa ja me otsustasime magama minna. Kuna kell oli saanud juba 2.30 ja me olime mõlemad juba suht väsinud.
Ma andsin Jessicale enda ühe löhvaka särgi ja ise otsin samuti endale tudukad.

Järgneb...
Vote kui meeldis ja loe mu teist lugu zelda. Lisa ka kommentaar oma arvamusega.
Lov ya bye bye

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Where stories live. Discover now