18.osa

1.4K 105 3
                                    

Eelmises osas:

"Meeldib mida näed", küsis Jackson muiates. Ma punastasin ja keerasin pilgu mujale. Õnneks oli suht hämar ja ta ei näinud kuidas ma punastan. Päevavalguses oleksin ma punane nagu tomat.

Jätk...

Hakkasin tema kommentaari peale ümber pöörama ja rõdult ära minema.
" oota, ma tegin ainult nalja", ütles ta ja katkestas sellega mu mineku. Pöörasin uuesti ümber ja toetusin taas rõdu äärele. Ma keerasin pilgu taeva poole ja nägin, et seda tegi ka tema. Kuu valgustas tänast ööd.
"Miks ei maga", kostus küsimus naabermaja rõdult. Küsimuse esitajaks oli loomulikult Jackson.
" Ma ei tea, täna ei ole kuidagi und", vastasin ma vaikselt keerates pilgu Jacksoni poole.
"Homme kool", ütles Jackson. Ma noogutasin sellepeale vaikselt ja suunasin pilgu maha.
" Tahad viin su ära?", küsis Jackson ja ma ehmatasin selle küsimuse peale natuke. Ma vaatasin Jacksonile taas otsa.
"Mulle tullakse juba järgi, aitäh muidu", ütlesin ma pärast väikest pausi. Üritades kõlada võimalikult loomulikult.
" okei", kõlas Jacksoni lühike vastus ja ta noogutas vaikselt.
Võtsin taskust telefoni ja vaatasin kella. Kell oli juba 00.15. Sulgesin telefoni ekraani ja vaatasin ohates veel viimast korda taevast.
"Ma siis lähen", ütlesin ma vaikselt, kaheldes kas Jackson kuulis. Sain vastuseks mõtliku noogutuse. Jõudsin tuppa ja sulgesin rõduukse. Suundusin vannitoa poole, aga enne seda haarasin kapist kaasa suvakad tudukad. Panin need selga ja kustutasin toast tule. Läksin voodisse ja üritasin magama jääda.

***

Hommikul ärkasin telefoni äratuskella helina peale...kuna enda äratuskella olin ma ju ära lõhkunud. Ärkasin rahulikult ja ringutasin ennast. Vaatasin seinal olevat kella. Kell oli 07.15. Järelikult olin ma kaks varasemat äratuskella helinat maha maganud.
Haigutasin ja tõusin püsti. Lonkisin kuidagi peegli juurde ja vaatasin oma nina. Isegi, isegi olid need geelid ja kreemid aidanud... See punnike polnud küll täielikult kadunud, aga see oli palju palju väiksemaks läinud. Käisin empsi toast läbi ja haarasin ta meigi kotist peitepulga.
Tegin endale kerge meigi, aga panin rõhku ninale. Kuidagi viisi suutsin ma oma nina korda teha, ning nüüd polnud seda punni nähagi. Kammisin juuksed ja valisin tänaseks kooli outfitiks:

Tavaliselt mulle ei meeldi kleite ega seelikuid kanda, aga tänaseks otsustasin väikese muudatuse teha

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tavaliselt mulle ei meeldi kleite ega seelikuid kanda, aga tänaseks otsustasin väikese muudatuse teha. Jessica on tavaliselt ütlenud, et mulle sitax sobivad kleidid ja seelikud, aga ma ei tunne ennast nendes eriti mugavalt. Ilu nõuab ohvreid. Mulle meeldib see seeliku osa, sest see sobib mu figuuriga ja see topp ei ole väga pidulik.
Panin juuksed ülevale patsi ja vaatasin veel viimast korda end peeglist üle. Okei, ma näen suht norm välja. Oli kommentaar mida ma endale lubada võisin.
Ma haarasin laualt laadiva telefoni ja toolilt... Ei oota kus mu koolikott on.. Ma panen selle tavaliselt toolile, aga praegu seda siin ei ole. Vaatasin toas mõnda aega ringi ja avastasin kotti olevat voodi kõrvalt nurgast. Misasja kuidas see siia sai. Haarasin selle ja jooksin rutakal sammul kööki.
"Tere emps, ja tere Lia..., emps kus Liam on????", küsisin kui olin köögis ringi vaadanud ja Liamit mitte näinud.
" Ta otsustas täna endale mingi vaba päeva teha ja sõpradega aega veeta", ütles emps ja istus lauda sööma. Kortsutasin kulmu ja istusin samuti lauda. Noh Liamil veab, tal on enamus sõbrad 18+ ja ei käi koolis. Huvitav kuhu nad lähevad?
"Ma jään täna tööle kauemaks", lisas emps ja pani oma nõud nõudepesu masinasse. Vaatasin telost kella ja suundusin jookstes koridori jalatseid panema.
" aga nõud?", küsis emps imestunult kui oli mulle koridori järgi tulnud.
"Sorry mul on kiire, saad ise panna nõudepesu masinasse?", ütlesin ma kiiruga midagi kokku puterdades ja pooleldi uksest välja astudes. Empsilt sain ma vastuseks vaikese kulmu kortsutuse ja noogutuse.
Maja ees oli mind ootamas juba Justin, kes mind nähes naeratas ja mulle vastu tuli.
"Kalli?", küsis Justin kui oli minu poole kõndimas.
Naeratasin ja noogutasin. Kallistasime pikalt. Kallistades märkasin ma rõdul olevat Jacksonit kes just oli rõdult lahkumas. Ta kustutas oma suht pooleni oleva suitsu ära ja pani pauguga rõdu ukse kinni.
Imelik.
Kui olime Justiniga kallistamise lõpetanud avas ta mulle autoukse ja suundus seejärel ise autosse.
"Sa näed väga ilus välja", ütles Justin, mille peale ma punastasin ja vaikselt noogutasin. Ma pole osanud kunagi komplimente vastu võtta.
" aitäh", ütlesin ma peale väikest vaikust, sisemas kartes et on juba liiga hilja vastamiseks. Ilmselt arvab ta, et mul on pikad juhtmed.
Ta naeratas soojalt vastuseks ja suunas siis pilgu tagasi teele.
"Mis kell sulle sobib minna täna?", küsis Justin naeratades.
" Mul ükskõik" vastasin ma lühidalt ja naeratasin vastu.
"Teeb siis kell 18.00?", tegi Justin pakkumise ja ma naeratasin noogutades vastuseks.
Meie esimene kohting. Või kas ikka on..äkki ta kutsub mu lihtsalt kaasa nagu mingi sõbra kinno minekuks. Jäin neid mõttes mõeldes natuke kurvaks.
" kas midagi juhtus, kas ma ütlesin, tegin midagi valesti??", küsis Justin autot petades, sest me olime kohale jõudnud. Tema häälest oli kuulda korraga murelikust, ja hirmu selle ees et ta tegi midagi valesti.
Naeratasin ja raputasin pead. Tegin talle tugeva kalli. Vaatasin talle otsa ja hetk ene autost lahkumist tegin talle põsele musi. Ma jooksin peale seda autost välja koolipoole, ilma jättes talle võimalust mulle auto ust avada. Viimane asi mida ma peale põse musi nägin oli tema säravad helesinised silmad ja armas naeratus.
Kooli jõudes toetusin seljaga vastu enda kappi ja hingeldasin, sest olin jooksnud. Kas ma jätsin väga imeliku mulje? Kas talle meeldis see? Äkki peab ta nüüd mind imelikuks?

"Juhtus midagi", küsis väga tuttav hääl. See oli Jessica. Raputasin naeratades pead ja tegin Jessicale väga väga tugeva kalli. Seejärel vaatasin telost kella ja haarasin Jessica käest. Jooksime koos esimese tunni klassi juurde ja Jessica pilgust oli näha segadust. Tahtsin klassi tormata, aga ta takistas mind.
" miks sa nii käitud", küsis Jessica naeratades.
"Kunagi hiljem räägin, lähme nüüd", ütlesin ma , tundes, et mu suunurgad on siiani kõrvuni.

Järgneb ....
Loodan väga väga väga et meeldis !!
Vote ja kommenteeri.
Võid ka follodaaa!!
Lov ya bye bye!!
❤️❤️❤️❤️

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Where stories live. Discover now