21.osa

1.8K 119 6
                                    

Eelmises osas:
Sohver avas meile limusiini ukse ja me istusime sinna sisse. See oli seest veel veel kaunim kui väljast. Justin valas meile välja pokaalidesse joogid ja andis ühe mulle.
"Me pidime ju kinno minema..aga see limusiin roosid sinu riietus..", ütlesin ma imestunult oma kleidi alumist serva sättides.
" vabandust iludus, aga me ei lähe kinno"ütles Justin kavalalt naeratades.
"Aga kuhu me siis lähme", küsisin ma imestunult.
" see ei oleks siis ju üllatus", ütles Justin ja tegi mulle otsaette musi.

" see ei oleks siis ju üllatus", ütles Justin ja tegi mulle otsaette musi

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Jätk...

Sõitsime veel mõnda aega kuni auto peatus. Tundsin kerget värinat kuna ei teadnud kuhu Justin mind toonud on. Avati uks ja simeees oli üks ilus puidust maja, mille ees oli punane vaip mis autoni ulatus. Põimisime Justiniga käed ja kõndisime selle maja poole. Vaiba ääred olid kaunistatud väikeste küünaldega.
Majja sisse jõudes juhatas Justin mu trepist üles ja me jõudsime ühte avarasse ruumi, mille keskel oli söögiga kaetud laud. Ruumis oli suur aken, millest avanes imeilus vaade merele.
Laual olid küünlad ja roosilehed.
"Wow, Justin see on imeline", ütlesin ma suurte silmadega ruumis ringi vaadates.
Liikusin akna juurde ja nautisin vaadet välja. Justin tuli mu tagant ja pani käed ümber minu. Ta peitis oma näo mu juustesse ja hingas sügavalt.
" sa lõhnad nii hästi", ütles justin. Ma naeratasin ja pöörasin end ümber. Ma põimisin oma käed tema kaela ümber ja tema pani oma käed mu puusadele. Tegin talle tugeva kalli.
"See kõik on nii imeline", ütlesin ma tasakesi talle kõrva sosistades ja kallistasin teda tugevamalt.
" sina oled kõige imelisem", sosistas Justin mulle vastu ja võttis mu käest. Ta juhatas mu lauani ja tõmbas lauaalt välja tooli, naeratasin ja võtsin istet. Seejärel suundus Justin teisele poole lauda ja võttis samuti istet. Ta valas välja šampuse ja uladas ühe pokaali mulle. Ta plaksutas kiirel kaks korda ning käima läks muusika ning tuled kustusid. See ruum ja vaade oli veel imelisem küünlavalgel.
Söömise taustal käis rahulik muusika.
"Kas ma juba ütlesin, et sa näed täna imeilus välja", ütles Justin.
"Kas ainult täna..", ütlesin ma nardes ja naljatades.
" vabandust printsess, sa näed iga iga iga päev imeline välja", ütles Justin kahetsevalt.
Vaatasin natuke imestunult, kuna mõtlesin seda naljana. Kas ma rikkusin just Justini tuju ära??..
"Eii Justiin..sorry ma tegin aind nalja", ütlesin kurvalt ja püüdes kähku vabandada.
Justin hakkas muigama ja ma ohkasin kergendatult.
" ähh, ära tee mulle nii", ütlesin ma võltsilt mossitades. Justin naeratas ja tõusis püsti. Ta tuli minu juurde ja sirutas minupoole käe, et ma sellest haaraksin.
"Kas sa tuleksid ja tantsiksid minuga?", küsis Justin oma colgate naeratust teha.
" aga ma ei oska tantsida", ütlesin ma samalajal Justini käest võttes ja püsti tõustes.
"Ega ma ka ei oska", ütles Justin naeratades ja liikusime koos suure akna juurde. Justin tõmbas mind enda vastu ja pani käed ümber minu. Sama tegin ka mina.

 Sama tegin ka mina

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
Mafia Boy [VALMIS😍😁]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt