17.osa

1.4K 109 9
                                    

Eelmises osas:
" teeme su kodutööd edasi?",küsis ta pärast mõne ajalist vaikust. Noogutasin ja me asusime mata ülesannet tegema.

Jätk...

Kui ta lõpuks oli mulle ära seletanud kuidas see mata ülesanne käib, panin ma kooliasjad kokku.
"Ma lähen siis ka koju", ütles Jackson ja hakkas aknast välja ronima ma lehvitasin talle ja sulgesin temajärelt akna. Miski oleks minust tahtnud, et ta siiski siia jääks. Kell oli saanud juba üheksa.
Kuulsin telos tulevat sõnumit ja avasin selle. Justin oli mulle kirjutanud.

(Justin-J/Emily- E)

J:tsauu lilleke😀😀

E: sauu jaa hehe😀

J: mis toimps?☺

E:hetkel chatin sinuga☺☺

J: Homne plaan jõus?😕☺

E: mida sa tãpsemalt mõtled?☺

J: no et homme peale kooli lähme kinno ja sööma...☺☺😊

E: jaa ikka, kui sinu plaanid ei muutu😊😊

J: ei muutu, mul on terve pãev sinu pâralt vaba kullake😊😊😙

E: hehe😊☺😙

J: homme ole kell 8 hommikul valmis😛😊😊

E:mida, miaasja?☺😊☺

J: ma viin su homme kooli pãikseke😃😄😊😊☺

E: oled kimdel? Ses môttes et ma ei taha sind tüüdata.. ma saaks mampsiga ka minna,,,😊😊☺

J: ei jõua ära oodatagi millal näen jälle su ilusat nägu, iludus😙😙

E: Justiin...😐

J: Mis on iludus☺😕

E: eh maj ole mingi iluduuus Justiinn😂😁

J:TSAUKA ILUDUS!!♡♡♡♡♡❤❤😍😍

E: EHHH JUSTIIINN😌😍😍

E: OKEY TSAU♡♡😍

viskasin end voodisse meritähena pikali ja mõtlesin sellele mida olime just Justiniga kirjutanud. Mis iludus..suunasin enda pilgu tagasi helkivale telefoni ekraanile, panin tööle esikaamera ja,,,OI KURAT,ma oleks silmavähi saanud...mu ninale oli tulnud mingi vinnipunn mis oli just kõige nähtavamas kohas.. whaaat kas ma olen sellega terve päev ringi käinud.???? Tormasin vannituppa peegli juurde ja tegin oma nina nii korda kui võimalik. Panin peale mitmeid kreeme ja geele, mis peaks selle jubeduse kiirelt mu näost eemaldama. Mõtted triivisid taas Jacksoni juurde...huvitav kas ta märkas mu ninal olevat jubetust?? Mul pole õrna aimugi ja miks mind tema arvamus huvitab..?? Ma olen segane.. 

mõelda, et Jackson oleks mind peaaegu suudelnud. Mkm. Ma ei taha, et see minuga sedasi juhttuks.. ma tean teda nii vähe... 1päevgi pole läbi saanud ja ta oleks mind juba suudelnud... Ma tahan, et kui ma seda teeks siis see oleks eriline,.. jah ma tean,et ma 16,aga pole kunagi suudelnud. Meh mul pole kunagi mingit poissigi ega suhetki olnud.. Ma olen koguaeg olnud mingitesse raamatutesse uppuv nohik. Ei, ei ma ei mõtle sellega seda, et raamatute lugemine sind kohe nohikuks teeks või see nõme oleks,,aga kui te oleksite mind minu lapsepõlves näinud. KESASI MA OLIN?? Väiksena ma ei muretsenud kuidas riietuda.. mind riietasid minu vanemad..aga lapsepõlve pilte vaadates on näha, et ega vanemad ka ei muretsenud.

Teiste lapsepõlve pildid on ilusad ja armsad.. aga minu omad on, nagu ma oleksin mingist prügikastist vãlja roninud sookoll.. Mu paps suri 5 aasta eest... ma olin siis 11. Ma küll suhtlesin temaga,aga ta ei elanud meiega.. ta elas oma mingi teise naise juures. Ta küll maksis meile elatist ja kãis vahetevahel külas, aga ma ei mäleta teda kui oma isana. Ma tean, et isa on isa., aga ma ei tea miks see nii on.

Olin mõeldes jäänud aknast välja vaatama. Ma tundsin kõhus väikest korinat ja otsustasin minna alla sööma. Ma tean, et hilisel kellaajal sòömine teeb paksuks ,aga minu arust on just õhtuti kõige suurem isu süüa ja ma ei suuda sellele vastu panna. Ma jooksin trepist alla ja leidsin köögist aknast välja vaatava ema. 

"Tsau,mis sa nii hilja siin teed?" Kûsisin ma empsilt samalajal endale külmikust midagi head otsides.

"Vaatan tähti, tãna on pilvitu selge taevas ja tähti on hästi näha", ütles emps ja suundus seejärel trepist üles oma toa poole. Noogutasin vaikselt, teades, et ta seda ei näinud sest oli lãinud. Haarasin külmikust juustu, viilutatud vorsti ja saia. Tegin endale juustu-vorsti saia ning suundusin trepist üles oma toapoole. Vastu tuli Liam, kes kavalalt naeratades ilma midagi ütlemata minu taldrikust ühe saia haaeas ja sellega minema kõndis.

"Ehh,see oli minu ommaaa..",karjustin ma talle järele,aga ta oli juba läinud. Mossitasin enda ette ja läksin oma tuppa. Istusin mugavalt voodisse pannes taldriku enda kõrvale. Võtsin läpaka sülle ja valisin sealt mingi suvaka filmi. Sõin ja vaatasin filmi... või no ma olin oma paar vorsti-juustu saia jõudnud juba enne filmi algust ära süüa. Seda juhtub mul tihti. Näiteks ka popcorniga, mul on enne poolt  filmi see söödud. Juhtuuub..., 

Film oli isegi päris tore, arvestades seda, et ma suvaka ette juhtuva valisin. See rääkis mingist tüdrukust keds tema klassis noriti, aga filmi lõpuks oli ta kooli kõige kuulsam ja kõik tahtsid olla nagu tema . Ja siis kooli kõike hottim kutt armus temasse.Või midagi sellist. Igatahes mulle meeldis. Läpakal oli õige ajastu ja see sai filmi lõppedes tühjaks. Panin selle laadima ja suundusin rõdule. Toetusin vastu rõdu äärt ja vaatasin tähti. Huvitav kas kuskil kosmoses leidub veel elu... kas seal on sarnane planeet nagu meil.. kas ufod...

Minu mõtte maailma segas köhatus, suunasin pilgu Jacksoni rõdule. Ta oli seal ja tegi suitsu. Tema ülakeha oli paljas ja ta vaatas samuti taevast. Märkasin tema kehal olevat ingli tiibade tatoveeringut. See oli suurelt ja kattis mòlemat tema rinnalihast. Märkasin end vaatamas tema six packi....

"Meeldib mida näed",  küsis Jackson muiates. Ma punastasin ja keerasin pilgu mujale. Õnneks oli suht hämar ja ta ei näinud kuidas ma punastan. Päevavalguses oleksin ma punane nagu tomat.

Järgneb....

(HIIGEL VABANDUSED KIRJA VIGADE PÄRAST.. kirjutasin tahvlist)

Armastaan teidd nii vägaaaaaa... ma olen niii nii õnnelik iga kommentaari,vote ja follomise eest mida ma saan. See teeb mu päeva 1000 korda paremaaaksss!!😙😙😙😙😙😙😘😘😚😚😚😚

LOV YA BYE BYE!!❤💙💚❤❤💚💛❤💚💙❤💜💛💚💚💖💗💘💞💝💟💔💕💓

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt