64. osa

405 46 13
                                    

Eelmises osas:

"Ega Justin sind ei.. no tead... väärkohtle?" Küsis Liam ettevaatlikult. "Peksa?", lisas Jessica, hoides hinge kinni, kartes kuulda vastust.

"MIDA?", küsis hääl, mis mind ehmatas.

JACKSON

Jätk:

"Jackson, mida sina siin teed. Või no selles mõttes, et sind on tore näha, aga ma ei arvanud, et sa siia tuled", ütlesin ma, kui samaaegselt teised Jacksonile tee minuni vabastasid.
"Lõpeta see tühine loba. Kas Justin peksab sind???", nähvas Jackson, mida ma oodanud ei olnud. Tegelikult tegi see haiget.
"Jah, Emily, palun räägi meile. Me päriselt hoolime sinust", ütles Kevin, kes pahaaimamatult käe üle mu õla viskas, et ühekülgsesse toetavasse kallistusse mind haarata. Mõne sekundi pärast sai ta aru oma veast, kui ma kiunudes eemale tõmbusin ja kõik talle pettunult pead raputasid.
"Mida t*ra siin toimub", ütles ta mulle lähemale tulles ja kõigile jõllitamiseks mu õla paljastades.
"EMILY?", ültes ta vastuseid oodates, kui ta mu sinikaid silmitses.
"Ma ma komistasin", ütlesin ma pilgu maha suunates ja lootes et kõik mind uskuma jäävad.
"Komistasid. Rasedana?", ütles Jessica mind suu ammuli vaadates ja siis pilgu kõhule suunates.
"Emily ma viin su arsti juurde. Vaatame kas lapsega on kõik korras", ütles Jackson, kes kättpidi mind tempoka sammuga teiste juurest minema vedas. Ilmselt auto poole.
Nägin teisi mulle lehvitamas, kui nad omavahel midagi arutama jäid.
" istu",ütles Jackson käskiva tooniga, kui ta mu auto kõrvalistuja ukseni vedanud oli.
"Jackson..", hakkasin ma üritama teda ümberveenda, kuni ta mind külma käskiva tooniga katkestas.
"Istu!", ütles ta uuesti, mitte enne lahkudes kui ma autos sees olin ja ta ukse minu eest sulgeda sai.
"Jackson, palun ära vii mind arsti juurde. Ma ei taha et Justin teada saaks. Ta muretseks üle. Mu lapsega on absoluutselt kõik korras. Ma komistasin vastu kõrget kappi ja ainult õlg sai pihta", ütlesin ma koheselt ette vuristades, kui Jackson oli autosse istunud.
"Justin ei tea?", küsis ta mulle osta vaadates ja millegi üle mõtiskledes.
"Ei, ja ma ei taha ka et ta teada saaks. Tegelikult ei tahtnud ma ka et teie teada saaks. Tegelikult sain ma ise ka täna teada, et mul sinikad on" ütlesin ma, kui oma mänglevaid käsi vaatasin.
"Palun vii mind koju", lisasin ma anuvalt ja vaatasin ohkava Jacskoni poole.
"Ei",  ütles Jackson ja käivitas auto.

Olin allaandnud ja toetasin pea vastu klaasi, vaadates mööduvaid inimesi.
"Ma näen, et sa täna tujust ära kuidagi, mis lahti Emily", küsis Jackson.
"Kuidas sa tead, sa pole mind päris pikalt näinud?", küsisin ma temapoole vaadates.
"Emily, see et ma sind mõned päevad näinud ei ole, ei tähenda, et ma ei tunne sind. See pole see rõõmsameelne Emily keda mina tean", rääkis Jackson, parajasti rooli keerates.
" Paar päeva?", turtsatasin ma omaette. " Jackson võibolla pole sa märganud, aga ma pole sind näinud paar nädalat. Kuu võibolla isegi." Ütlesin ma  kurvalt ohates.
"Emily..", ütles Jackson, hakates mu väidet ümber lükkama.
"See on tõsi. Jackson, sa oled mu sõber, ma igatsen sind!! Päris sind. Vana sind.", ütlesin ma olles meeleheitel. Jackson pidurdas ja me olime jõudnud Justini maja ette. Imestasin et ta mind selle koha pealt kuulanud oli.
"Selles see probleem ongi...Kõik inimesed muutuvad JA EMILY SA POLE ERAND", ütles Jackson ja ma tundsin, et ei suuda temaga sellel teemal rohkem vaielda. Pidin mõtlema endale ja lapsele.
"Palun anna mulle teada kui sa järele mõtled. Uuesti end leiad. Senikaua ma ei suuda VÕLTS Jacksonit taluda. Sa pole see sõber, kes mul oli", ütlesin ma uksest välja astudes ja rutakate sammudega maja poole minnes. Kuulsin vaid, kuidas Jackson minema kihutab. Andes kindlasti ka sellega märku oma tunnetest. Pahameelest.

"JUSTIN? ISA?", karjusin ma üle maja, et teada saada, kas kedagi peale kutsa Molly ja teenijanna on kodus.
"Neid ei ole, aga ma tegin sulle süüa. Kanasuppi, preili", ütles uksele jõudnud teenijanna naeratusega ja tõttas siis tagasi kööki.
Hakkasin võtma ära välisriideid, kui teenijanna uuesti uksele ilmus.
"Justin palus mul edasi öelda, et ta kirjutas sulle", ütles teenijanna ja seadis sammud jällegi köögi poole.

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt