5.osa

2.2K 133 6
                                    

Laupäeva hommikul ärkasin sellepeale, et tundsin midagi külma enda peale lendavat. "Jessica mida sa teeeeddd???", röökisin ma Jessica peale, kui olin aru saanud, et ta kallas mulle külma vett peale. Ma tõusin kiiresti püsti ja kummardusin ette, et see enam minu peal edasi ei voolaks. Jessica naeris seal kõrval krampides. " sa oleksid pidanud enda nägu nägema", ütles Jessica naermisest luksudes.
Marssisin kärsitult vannitoa poole, enne seda jõudsin kapist kaasa haarata suvakad mustad retuusid ja punase maika, mida ma väga ei kandnud.
Ma polnud isegi päris kindel mida see mu kapis teeb. Ma läksin peegli ette ja vaatasin ennast. Mu otsaeest tilkus veel vett, mille ma käeseljaga kuivaks tõmbasin.
Ma vahetasin riided ära ja kammisin juuksed. Mu nägu tundus täna isegi kuidagi normaalsem, nii-et ma ei hakanud meiki peale kandma.

Kui ma olin valmis üritasin mossitava näo pähe teha ja marssisin vannitoast välja. Jessica istus voodi äärel ja oli telefonis. Peagi keeras ta näo minu poole ja muigas. "Sul ei tule paha näo tegemine välja, niiet ära üritagi", ütles  Jessica ja ma lõpetasin. Olin natuke pettunud, et mul see välja ei tulnud. Haha peaks seda harjutama hakkama.
Mõniaeg hiljem vaatasime me Jessicaga netflixi. Ma polnud empsile veel rääkinudki, et Jessica meil ööseks on. Aga ma tean, et mu ema alati on lubav ja mõistev. Ta on praegu tööl.
Meil hakkas Jessicaga igav ja me otsustasime midagi paremat teha. Kuna me mõlemad oleme suht puupead ei tulnud meile kummagile mingit mõtet. Jessica liikus peegli juurde ja hakkas tegema selfisi. Ta pani ühe ka instasse.
****

*Emily juures*2k likeView 6 comment

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

*Emily juures*
2k like
View 6 comment

Krissuolen: sitax ilus
Henely: oo deem
Merike: jaga iluuuu
Nele: fake, nii fake ikka... Koleee
Henely: vaata ennast kummipart @Nele
Krissuolen: haise minema!!!@Nele

****

" issand, nüüd on hakkand see taun ka   minu pilte kommenteerima", ütles Jessica vihaselt.
Võtsin Jessica telefoni ja lugesin kommentaare.
"Aga kuidas me siis täna sinna lähme, kui ta nüüd sinule ka heiti paneb??", küsisin ma imestunult Jessicalt.
" Kuule seal on ikka täiega rahvast.. Me lihtsalt ei tohi talle silma jääda... Ta maja on nagu mingi loss ", ütles Jessica kavalalt mulle otsa vaadates.
"Oled sa ikka kindel?", küsisin ma kathtlevalt.
"Jaa ikka!", ütles Jessica mulle naeratades.
Meil olid mõlemal kõhud tüjad ja me läksime alla kööki ja tegime võileibu. Peale söömist tegime me mikrokas popcorni ja kallasime selle kaussi. Me läksime elutuppa ja valisime filmiriiulilt välja ühe õuduka, mida me vaatama hakkasime. Mulle meeldivad õudukad, aga ma ehmatan väga väga kergesti. Ma istusin väga  Jessica lähedal ja iga kord kui õudne koht tuli ma küünistasin teda. Tal jäid käevarre peale punased triipud. Me lõugasime mõlemad nagu segased.
Trepist tuli alla Liam, kes tuli vaatama mida me lõugame. Ta tõi meile pitsat ja istus ka filmi vaatama.
Meil oli kõik koos päris tore. Peale filmi me tegime nalja, kuulasime muusikat, rääkisime jne.
Kell oli saanud 18.00, vahepeal oli mu emps koju jõudnud ja süüa teinud. Ta tegi ahjurooga.

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin