32.osa

1.4K 110 20
                                    

Jätk...

Oli õhtu ja me istusime selle maja juures autodes, kus pidi olema Jessica. Te ei kujuta ette kui väga ma tahtsin lihtsalt sinna majja joosta ja oma kallist sõbrannat kallistada.
Kõigi pilkudes oli näha muret, valu ja hirmu. Me keegi ei teadnud, mis meid seal majas ees ootab.
Olime varjunud autodega majast mõnda maad eemal olevate kuuskede taha. Poisid rääkisid raadiosaatjatega teiste mõõkvaala liikmetega kes autodega meie ees ja taga seisid. Olime tulnud 3 autoga.

"Lähme?", küsisin ma olles kannatamatu.
" kullake, natuke läheb veel aega..mehed vaatavad praegu üle maja ümbrust ja häkkivad sisse majas olevatesse kaameratesse.", ütles Justin pannes käe mu reiele. Toetasin peaga vastu auto klaasi ja ohkasin sügavalt. Need minutid venivad nii pikalt. Aeg oleks just kui peatunud.
Umbes viie minuti pärast käis heli, mis tähendas et saabunud on sõnum. Me kõik upitasime Justinini poole ja vaatasime pingsalt tahvlit mida Justin avas. Ekraanile kuvas tekst: häkkimisega läheb vähemalt tund aega veel .
Olin pettunud. Me olime juba tunde istunud autos ja vaadanud maja, milles arvatavasti hoitakse Jessicat. Ma ei suutunud. Ilma midagi mõtlemata tormasin ma välja autost haarates endaga kaasa istmel lebanud püssi. Mind ei huvitanud see, et Justin ja Jackson olid hetkel paanikas ega teadnud mida teha ja kuidas mind tagasi saada.
Olin jõudnud joosta majani. Nägin, et Justin tuleb autost välja. EI ma ei lase seda tal ära rikkuda, mõmisesin ma endamisi ja jooksin maja teisele poolele. Vaatasin üle võimalusi kuidas sisse pääseda. Kuna arvatavasti polnud ma ukse maha murdmiseks võimeline, lükkasin ma lahti praokil oleva akna, teadmata kas keegi seal ruumis hetkel viibib. Süda peksles kiiremini kui iialgi varem. Ohkasin kergentatult kui nägin enda ees olevat inimtühja ruumi, hetkel mil olin aknast sisse saanud.

Vaatasin mõnda aega ruumis ringi. Mulle jäid silma mitmed detailid, mis vihjasid, et see ruum on kabinet või mingit sorti kontor. Silmasin laual vedelevat sinist kaustikut, mis koheselt mu tähelepani tõmbas ja mille ma avasin. Sealt vahelt lendasid välja fotod. Korjasin need üles ja vaatasin neid lähemalt. Fotod olid Jessicast, minust, Justinist kui ka Jacksonist. Mida? Kas need tüüdid on mind mõnda aega juba jälitanud? Olin ma kergelt šokeeritud. Minust olid pildid, mis olid tehtud kui ma viibin enda toas. Olen Justiniga jne.
Tundsin end sitasti.
Ega tegelikult oleks imelik see olnud kui ma end oleks hästi tundnud. Minu privaatsust on häiritud.

Kuulsin toale lähenevaid samme. Lükkasin koheselt kausta kinni ja asetasin selle sinna kust ma olin selle võtnud. Vaatasin ruumis rapsides ringi ja leidsin, et parim peidukas praegusel hetkel oleks kabineti laua alune. Pugesin kiiresti laua all ja ohkasin kergendatult kui selgus et mahtusin.
Uks läks lahti ja sisse sammusid kaks tugevama keha ehitusega meest. Proovisin kõigest väest oma hingamist normaalseks saada nii ruttu kui võimalik ja surusin käed oma suule.

"Boss, mida me tüdrukuga teeme", küsis mingi kareda häälega mees.

"Poeg, jäta mõtlemine minu hooleks. Mul on plaan juba valmis mõeldud. Mõõkvaalad kahetsevad elu lõpuni ei nad koodid mulle ei müünud. Nende elupäevad on loetud. Ma tapan nad üks haaval.", rääkis mees tumeda häälega.

" Aga see tüdruk, see keda sa kinni hoiad. Tema pole ju selle asjaga kuidagi seotud! Ta ei puutu asjase... Ja Emily.. Miks sul teda vaja??", rääkis noorem mees.

"Tead sina John,, sina ei tule mulle ütlema mida ma tohin teha ja mida ma ei tohi teha.. JESSICA, Jessica on üks lihtlabane lits, keda meil mõõkvaalade siia meelitamiseks ja informatsiooni kätte saamiseks vaja on. Ja Emily, tema on Justiniga seotud. Kui me Emily kätte saame, siis on kõik mõõkvaalade salajased koodid samahästi kui meie. See kõik on vaid aja küsimus.", rääkis mees häält tõstes.

" Isa, sa mängid süütute inimeste eludega. Palun lase Jessical minna. Sa oled niigi talle haiget teinud.", rääkis noorem mees anuvalt.

"TÜRA, MA MA EI ARVANUD ET SINA MU POEG SELLINE MEMMEKAS OLED. VÕI MA TEEN INIMESTELE HAIGET!?!? VAATA TRA KUI PALJU NAD MEILE SITTA ON PÕHJUSTANUD. NENDE FUCKING VÄRDJATE PÄRAST ON SU EMA SURNUD. NENDE!!", karjus mees oma pojale ähvardavalt lähenedes ja surus käe poisi kaelale.

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα