13.0sa

1.7K 119 9
                                    

...jätk

See vastasmaja on meil aastaid tühjana seinud ja nüüd tahab keegi siia kolida?? Tegelt sellel majal pole midagi häda, see on väljast sarnane meie majaga, aga ma lihtsalt ei lootnud et keegi sinna kunagi veel koliks. Aastaid tagasi suri selle maja omanik ära ja peale seda on see maja müügis olnud.
Ma toetusin aknale ja vaatasin neid uusi inimesi seal maja ümber toimetamas.
Seal oli mingi naine kes käitus kuidagi rahutult. Ta nagu karjuks selle mehe peale. Ma ei kuulnud mida nad räägivad, sest mul on aken kinni. See poiss istus autosse ja parkis auto natuke eemale. Siis see kolimisauto lahkus ja naine läks majja. Ta veel viipas selle poisi poole, et ta ka majja läheks. Poiss keeras pea siiapoole ja ta nägi mind.
Oi kurat.Ma olen nagu mingi stalker. Ma eemaldusin kohe aknast ja istusin voodile. Õnneks ma olin jõudnud ennem juuksed ära kammida, hea et ta ei pidanud mul haraka pesa peas nägema.
Vaatasin kella, kell oli pool seitse. Ohh mul on veel pool tundi magada. Läksin viivitamatult voodile pikali ja üritasin magama jääda. Kuid ei suutnud. Mõtlesin silmad kinni olles oma mõtteid.
Vaatasin uuesti kella ja kell oli 6.56. Lülitasin kohe äratuse välja, sest ma ei tahtnud, et see ilmaasjata plärisema hakkaks.
Kammisin oma juuksed veelkord ära ja kuna mu nägu oli enam-vähem ei teinud ma täna endale meiki.
Valisin kooliks lihtsa riietuse. Mustad püksid ja hallika topi.

Võtsin kapilt telefoni ja toolilt käekotti

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Võtsin kapilt telefoni ja toolilt käekotti.. Suundusin alla korrusele kööki. Seekord polnud empsi seal. Tegin endale võileibu ja mõne aja pärast saabus Liam kööki.
"Tsau siss, kus emps on", küsis Liam ja haaras mult ühe võileiva.
" ouu, tee endale isee. Ma ei tea kus emps on, ma arvasin, et sa tead", ütlesin ma Liamile ja tegin endale uue võileiva.
Suundusin ülevale empsi tuppa. Minu imestuseks oli emps teki all voodis. Ta nägi kuidagi kahvatu välja.
"Kas sa tunned ennast halvasti", küsisin ma empsilt murelikult.
" ära muretse ma kohe tulen, mu pea aind natuke valutab", ütles emps kähiseval häälel.
"Emps, ära mine täna tööle..puhka kodus", ütlesin ma katsudes ema pead.
" sul on pea tulikuum", lisasin, vaadates empsile murelikult otsa.
Ma läksin elutuppa ja tõin empsile apteegikapist rohtu. Haarasin köögist kaasa veel vee ja suundusin tagasi empsi tuppa. Minuga tuli kaasa Liam, kes tundis samuti empsi tervise pärast muret.
Ulatasin empsile rohu ja vee.
"Tahad ma jään sinuga koju", ütlesin empsile tundes suurt muret.
" ei ole vaja tütreke, mine kooli, ma saan ise ilusti hakkama siin", ütles emps ja sulges silmad, et magama jääda. Tegin empsile otsaette musi ja suundusin tagasi alla kööki. Minu järel tuli ka Liam.
"Äkki peaksin ma ise koju jääma", ütles Liam oma kohvi juues, mida ta oli vahepal juba valmis teinud.
" ma arvan, et oleks tore, kui jääksid", ütlesin ma vaikselt noogutades ja endale tassi kuuma vett valades. Tegin kummeliteed, mille viisin ma empsile tema tuppa.
"Emme, ma tõin sulle teed", ütlesin ma vaikselt, kartes et ta on juba magama jäänud.
" aitäh tütreke,"ütles emps ja tegi istuli tõustes mulle otsaette musi. Ulatasin talle alus taldrikuga tee ja läksin tagasi kööki.
"Millega ma täna kooli lähen", küsisin Liamilt.
" Ma viin su ära sis", ütles Liam ja läks koridori riide panema. Läksin järgi ja panin jalga oma addid. Väljudes silmasin uut vastasmaja poissi rõdul suitsetamas. Ta nägi ka mind ja naeratas mulle. Keerasin kohe pea ära, sest mul oli hommiku pärast piinlik. Märkasin, seda uut poissi pingsalt uuriva pilguga jälgimas Liamit. Kortsutasin omaette kulmu ja istusin Liami autosse.

Liam peatus kooli parklas. Tunni alguseni oli jäänud väga vähe. Väljusin autost ja mind jooksis kallistama Jessica.
"Tsau sullegi", ütlesin ma naeratades Jessicale ,teda vastu kallistades.
" su venna ei tulegi?", küsis Jessica huvitatult. Imestasin, et ta mu venna kohta küsis, aga sellegipoolest vastasin kiirelt.
"Mu emps on haige ja ta jäi igaksjuhuks teda koju aitama", ütlesin vastuseks ja samalajal kiiresti koolipoole kõndides.
Võtsime Jessicaga kooli kapist vajalikud asjad ja suundusime esimese tunni klassi juurde. Meie esimeseks tunniks oli vene keel. Meile kummalegi ei meeldi see aine. Saabusime Jessicaga täpselt kella helisemise ajal klassi ja liikusime kiiresti oma pinkide juurde.
" Te hilinesite", ütles õpetaja kurjemal toonil meid põrnitsedes.
Me vaatasime Jessicaga imestunult üksteisele otsa. Nagu kas see õpetaja on täiesti segi ennast kamminud. Me jõudsime täpselt siis kui kell helises. TÄPSELT.
"Vabandust, aga me jöudsime täpselt siis kui kell helises", ütles Jessica.
" Ei loe, see on ikkagi hilinemine", ütles õpetaja näägutaval toonil. AGH kas ta vihkab meid..või mis on tema probleem ma aru ei saa.
"Vabandust", ütlesin ma vaikselt, kuna ei tahtnud mingeid pahandusi.
" Ütlete vene keeles vabandust, et tundi hilinesin, sest muidu jääte peale tunde", ütles õpetaja omal vihasel hääletoonil.
Te ei kujuta ette kui väga ma seda õpsi praegu vihkan. Ta teeb meil meelega klassiees marki maha. Tra kuidas ma peaksin teadmaaa kuidas öelda sedaa.
Nägin silmanurgast kuidas Jessica vihaselt oma kohale istus, ilmselt ei tea ka tema kuidas seda öelda või on ta lihtsalt õpetaja peale väga vihane.
"Nii Jessica peale tunde", ütles õpetaja Jessicat kurjalt vaadates ja seejärel mind vaadates.
" Noh, kas pai laps ei teaa???", kostus klassist hääl. Ja loomulikult oli see meie kooli Bitch Nele. On tal vaja igale poole oma nina toppida??
Tegelikult peaks see lause olema kuidagi nii:Prostite sto apostala na urok...aga ma ei taha Jessicale nii teha et tema peaks üksi järel tundi minema niiet..
"Ma ei tea", vastasin kiiresti ja istusin oma kohale.
Õpetaja tundus rahul olevat, ja tegi oma võlts kurja näoga vihikusse märkmeid.
Tund möödus igavalt. Või no ma ei kavatsenudki niiöelda kättemaksuks midagi selles tunnis kuulata. Näha oli, et sama tegi ka Jessica,... Ta kuulas salaja kõrvaklappidega muusikat. Kuna me istusime kõige tagumises pingis ei pannud õps seda tähele. Jessica kõrvakete juhe läks ta kampsuni seest kuidagi tema taskusse. Ma ei oska päris hästi seda seletada aga nii see oli umbes.
Ma sodisin midagi igavusest paberile.
Jessica arust ma peaksin edasi minema õppima kunsti erialale või midagi sellist, aga ma küll ei viitsiks joonistamisega sunniviisiliselt tegeda. Ma joonistan tavaliselt ainult igavusest, kui sedagi.

 Ma joonistan tavaliselt ainult igavusest, kui sedagi

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Tunni lõpuks oli mul valmis selline kutsakese pilt.
Sain inspiratsiooni oma vanaema kunagisest koerast. Ta oli mu lapsepõlve parim sõber. Iga suvi mil vanaema juures maal veetsin, mängisin ma rexsiga. Ta oli väga sõbralik kutsa. Aga kahjuks jäi ka tema vanaks ja suri.
Vanaema majast mõnekümmne meetri kaugusel metsatukas on rexsi haud. Ma käin seal siis kui ma maale  satun.

Ülejäänud tunnid möödusid koolis normaalselt. Naljakas oli see, et Nele ei julgendki minu lähedale tõukima või mölisema tulla. Ainult kaugelt ütles üht, teist.
Lõpuks oli kätte jõudnud see vene keele järel tund. Ootasime klassi ukse juures Jessicaga. Istusime seljad vastu seina, kumbki oma telos. Kool oli vaikne.
Mõne aja pärast oli kuulda samme, mis lähenesid meile. Tõstsime mõlemad pead, kui arvasime et õpetaja on saabunud, aga meie ees seisis see sama uus poiss, kes minu vastasmajja kolis.

Järgneb
Vote ja kommenteeri.
Ma armastan teie kommentaare lugeda💞
Andke ka kindlasti teada kui te tahate rohkem|vähem pilte või mingeid muudatusi💖
Lov ya bye bye
😍😍

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt