41.osa

1K 85 14
                                    

(Vote\follow\comm)

Eelmises osas:

" dav poisid ja tüdrukud.. Lähme rallit mängima", ütles Kevin ja poisid tõttasid trepist alla.
"Oota, saame me rääkida..?", küsisin ma tasakesi Jacksonilt...
Poiss vaid noogutas õrnalt, suul seesama kurb naeratus.

Jätk:

Liikusime Jacksoniga tagasi Justini tuppa. Olin kohmetu ja ei teadnudki enam kuidas alustada, või mida öelda.

Pingelise vaikuse lõhkus ühtäkki ära ebaühtlane kolksatus, mida tekitas põrandale kukkuv telefon. Kummardusin, et seda haarata, kuid ehmusin hetkel, mil tundsin kellegi käsi enda puusadel. Tõusin aeglaselt püsti ja pöörasin segaduses olles Jacksoni poole.
" Mi-mida sa teed", küsisin ma hääl värisemas ja astusin pool sammu tagasi.
See ei aidanud, kuna Jackson oli koheselt mulle sama lähedal kui enne.   Tema pilk oli keskendunud, kui ta õrnalt mu juukseid kõrvataha lükkas ja igat mu näo joont põhjalikult silmitses.
"Jac...",olin ma teda keelama asumas, kuni tema näpp mu huultel peatus.
" Emily...sa ei kujuta ette, kui raske mul on... Igapäev näha sind Justini, mitte minu käte vahel."
"Aga ma..", oli mu kasutu püüe rääkida, kuni ta jälle mind katkestas..
" ja ma tean, et ma ei tohiks. Ja et see pole õige. Aga sa arvad, et ma pole üritanud... Ma olen hulluks minemas.", rääkis Jackson, kuni meie vahel olev kaugus oli napilt alla paari sentimeetri.
Tundsin tema hingeõhku mu huultel..enne veel, kui suutsin kivistunud olekust välja tulla midagi öelda.
" Lõpeta. Palun lõpeta Jackson", ütlesin ma endalegi üllatavalt haledalt, kuid tema haare mu piha ümber ainult tugevnes. Tema silmist oli näha, et minu öeldud sõnad ei tähendanud tema jaoks hetkel midagi..või oli ta lihtsalt liiga hõivatud, et neid kuulda.
"Ei palun Jackson.. Lõpeta", ütlesin ma  veelkord..pannes käed Jacksoni rinnale ja püüdes tema lihaselist keha endast eemale lükata. Minu hääles oli selgesti ära tunda värinat.
Jätkuvalt lähenesid tema huuled minu omadele. Järjest hirmuäratava kasvava kiirusega.
Napilt pärast seda, kui tema huuled riivasid minu omi, pöörasin ma järsu liigutusega ette põse ja hakkasin tema kätevahel siplema, kuna olin aru saanud, et rääkimine enam siin ei aita. Mulle oli aga märkamatuks jäänud fakt, et olin seljaga vastu seina ja Jacksoni tugevad käed ja veelgi lihaselisem keha mind piiramas.
" LASE MIND LAHTI", ütlesin ma agresiivsemal hääletoonil jätkuvalt sipeldes ja püüdsin nii tugevasti kui ma suutsin, teda endast eemale lükata. Tundsin tema huuli oma kaelal.
"Emily..ma..", oli kuulda Justini häält napilt enne kui ta uksest sisse astus ja meid nägi.
" MIDA VITTU MEES.. LASE KOHE EMILY LAHTI!", ütles Justin ja tõmbas Jacksoni jõuga minust eemale. Sellele järgnes koheselt löök.. Teine löök..kolmas kiire löök.
Jacksonil polnud võimalustki selle kuidagi reageerida. Kontroll oli töielikult Justini käes.
"LÕPETAA!!", karjustin ma nii kõvasti kui suutsin.
" sa tapad ta ära", lisasin ma koheselt juurde, kuid jätkuvalt nägin ma lööke, mida poiaid omavahel jagasid. Nüüd oli ka Jackson jalule saanud, ning oli näha..et temagi ennast tagasi ei hoia.
"KUIDAS SEE LITAPOEG JULGES SIND PUUDUTADA.. MUL POHHUJ...MITTE KEEGI..SAID ARU ..MITTE KEEGI..EI TEE EMILYLE LIIGA", ütles Justin vihast karjudes ja lõi vihahoos paar suuremat lööki, mille tagajärjel Jackson tasakaalu kaotas ja vastu kappi lendas.
" KALLIS PALUN LÕPETA", ütlesin ma läbi uppuvate silmade , kuni minu silme ees pilt hetkeks mustaks läks.. Ja ma põlvili vajustin.
"Emilyy" oli Justin hetkega minu ees põlvini ja tema mõlemad käed hoidmas mu pead, talle otsa vaatamas.
Mu süda jättis löögi vahele, nähes üleni verist Justini nägu. Vaatasin ka kapinajal toetuvad Jacksonit, kelle seis tundus poole hullem.
"Justin sul jookseb verd..väga väga palju verd", ütlesin ma lahinal nuttes. Ma tundsin end niivõrd nõrgana, kui uuesti püsti tulla üritades uuesti põlvili langesin.
" kallis ära minu pärast muretse...kallis püüa vastu pidada.. Ma viin su haiglasse", ütles Justin, ja ma nägin tema silmi tekkivaid pisaraid. Ta vaatas veel Jacksoni poole."vaata mida sa Emilyle tegid...Tra.. Kui sitt ta seisud peab olema..Kui sitt ....et sa Litapoeg aru saaksid, et ta võib igahetk surra",ütles Justin läbi hammaste urisedes, kuid siis lähenes Jacksonile vihahoos ähvardava kiirusega.
"Kallis eiii!!!", hüüdsin ma enne, kui ta jõudis uue rusika hoobi Jacksonile anda.. Õnneks olid ülevale jõudnud Logan ja Carl, kes jõudsid Justini viimasel hetkel tagasi tõmmata.

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt