6.osa

1.9K 125 1
                                    

...Jätk

Maja ette oli parkinud mingi uhke auto. Esi aken keriti alla ja sealt vaatas vastu mingi poiss. Tundus olevat meist natuke vanem. Jessica jooksis kohe rääkima ja kallistama. Peagi istusime autosse ja sõit võis alata. Ma istusin taha ja Jessica istus ette.
Ma ei rääkinud terve sõidu ajal midagi vaid vaatasin aknast välja. Taevas olid tähed. Mulle on alati meeldinud tähti vaadata. Peagi olime kohale jõudnud.
Meie ees oli väga väga no ikka väga suur maja. Seda ma olen alati teadnud, et Nele on rikas aga ma poleks kunagi ette kujutanud, et tal nii suur maja on. See oli väga suur maja väga suure hooviga. Kaugemalt paistis ka valgustusega bassein.

Mida lähemale me Jessicaga majale sammusime seda tugevamaks läks majast kostuv muusika. Inimesi oli nii väljas kui sees. Pidu tundus raju. Enne kui uksest saime sisse minna jooksis uksest välja mingi poolpaljas mees mingi kassi maskiga, ühes käes viin ja teises suits.
Ma ei osanud midagi sellepeale öelda ega mõelda. Endalegi märkamatult olin ma maja vaadates hakanud aeglasemalt kõndima, kui ühtäkki haaras Jessica mu käest ja jooksis maja poole.
Sisse minnes muutus muusika sada korda tugevamaks ja pilt oli sada korda hullem. Osad inimesed amelesid, osad magasid kuskil laudalel, põrandal, mõned olid isegi roninud kuidagi kappide otsa.
See maja nägi nii väljas kui seest sama uhke välja.
Jessica haaras mu käest ja juhatas läbi rahva massi kööki. Ta teadis seda maja, kuna ta oli varem siin pidudel käinud.
Köögis oli suur lett, mille taga serveeriti jooke. Jessica vedad mind kohe sinna. "Mida sa juua tahad?", küsis Jessica üle letti jooke vaadates. " Ma ei usu, et ma üldse joon", ütlesin mina kahtlevalt, mille peale Jessica tegi hullu nägu. "Mismõttes sa tuled peole ja ei joo midagi", küsis Jessica imestunud näoga. Ma vaatasin talle otsa *ise sa tõid mind siia* pilguga millepeale Jessica pööras koheselt meeste poole kes jooke serveerisid.
" Tere", ütles Jessica.
"Tere tere, mida teile noored daamid?", küsis mees.
Ma jätsin Jessica ja baarmani rääkima ja ise võtsin suuna tühjade diivanite poole. Istusin sinna ja peagi oli ka Jessica mingite punaste topsidega seal. Ta ulatas ühe mulle ja hakkas ise enda oma jooma.
Vaatasin seda topsi kahtleva pilguga, aga kuna see on ikkagi mu esimene pidu siis ma teen selle ära. Esialgu võtsin väikse lonksu, aga mida edasi seda suuremaid ma võtsin.
Ajaga ei tundunudki see jook enam nii rõve kui alguses. Peagi oli mu tops tühi ja ma panin selle diivani lauale. Jessical oli see juba 2 või 3 tops, aga mina nii ruttu ei kaaninud.

Kui Jessica oli oma käesoleva topsi tühjaks kaaninud ja mina enda oma ka siis haaras ta mu käest ja juhatas tantsuplatsile.
Mul oli hea olla, kui tavaliselt ma alati keelduksin tantsimast ja eriti veel teiste ees ,siis seekord oli vist see jook natuke mõjuma hakanud, ma isegi tantsisin.
Mul oli päris lõbus.
Peale tantsimist suundusime me Jessicaga uute jookide järele.
Olime vaevalt jõudnud oma uut jooki jooma hakata kui haarati Jessica käest ja tema haaras minu käest. Meid veeti kuhugi teisse ruumi kus inimesed istusid ringis ja ümbruses oli veel tantsivaid inimesi.
Meid pandi samuti ringi istuma. " okei mäng võib alata", lausus see tüüd kes meid oli siia vedanud. Pudel asetati ringi keskele ja ja esimesena keerutas see sama poiss. Olin aru saanud, et mängitakse tõde või tegu.
Esimesena peatus pudel mingi blondi bimbo peal. Ta valis tegu. "Pane Kaspariga keelekat", hõikas see sama poss, mille peale kõik vilistama hakkasid.
Olin alles nüüd aru saanud, kui hullu tegudega mängu ma olin sattunud. Oleks imelik olnud lahkuda. Niisiis ma lihtsalt lootsin, et see minupeal ei jää.
Ükskord jäi see Jessica peale. Ta pidi midagi seoses joomisega tegema. Ma päris täpselt ei kuulanud.
Ja siis... Siis jäi see minu peale. "Tõde või tegu?" kõlas küsimus mingilt võõralt poisilt.
Ma ei tahtnud äpuna tunduda niiet valisin tegu. Nüüd lootsin ma väga väga, et midagi hullu ei tule.
"Pane sellega tatti", ütles see sama võõras ja osutades näpu minu taha üles.
Vaatasin seljataha üles ja seal seisis Justin. Olin väga väga väga šokis. Tõusin püsti ja vaatasin talle otsa.
" Mida sina siin teed", kõlas mu vaikne  küsimus, ma proovisin kõigest väest nii kainelt kui võimalik seda küsimust esitada.
Peagi vaatas Justin kõiki kurja pilguga ja seejärel jooksid kõik laiali. Nagu reaalselt jooksid. Ma olin nagu whattt?? Ma ei saanud mitte midagi aru..mis toimub....
"Kuhu kõik läksid, meil oli mäng pooleni", ütlesin ma enda ümber vaadates.
" Tule", ütles Justin ja võttis mult käest kinni ise mind kuhugi vedades.
Ma võtsin enda käe ära ja jäin seisma. "Ma ei saa kuhugi minna, ma ei jäta Jessicat üksi", ütlesin ma näpuga osutades diivanil magavale Jessicale. Justin vaats mingitele meestele otsa ja tegi peaga väikese noogutuse, mille järel need mehed meie juurde tulid.
" Võtke see tüdruk ja hoolitsege tema eest", ütles Justin nendele üleni mustas riietunud meestele, kes sellepeale ainult noogutasid ja Jessica juurde läksid. Justin võttis mu käest kinni ja kõndis edasi. Me olime jõudnud mingisse tuppa, kus polnud kedagi. Justin pani mind istuma voodile ja kükitas minu ette.
"Mis, mis on? Miks sa mind siia ?", küsisin ma Justinilt kurba nägu tehes.
" Ma ei teadnudki, et sina päikseke käid pidudel", ütles Justin ja ma jäin teda küsivalt vaatama.
"Aga sa ju ei tea tegelikult minu kohta midagi", ütlesin ma Justinile. Justin naeratas ja istus minu kõrvale.
"Ma tean sinu kohta palju. Aga mulle oleks meeldinud, kui sa oleksid ise mulle seda rääkinud", ütles Justin mu juuksesalku kõrva taha pannes. Ma tegin küsiva näo ette ja tõusin püsti. Tuigerdasin aknani mille najale ma toetusin ja välja vaatasin.
" Kuidas sa tead,.... Sa ei tea mu nimegi.. Rääkimatta muudest asjadest", ütlesin mina, ise samalajal aknast basseinijuures olevaid inimesi vaadates.
Tundsin kellegi lähedust selja taga ja pöörasin ümber. See oli Justin. Me seisime üksteisele väga lähedal. Ta silitas pöidlaga mu põske.
"Emily, see on sinu nimi", ütles Justin vaikselt.
"Kuidas sa tead ma pole seda sulle öelnud", ütlesin mina häbelikult aknalauald lähemale minnes.
" Ära karda, ma ei tee sulle midagi", ütles Justin naeratades ja istus voodile tagasi.
"Sa ei saa minukohta midagi teada, me oleme kohtunud vaid paar korda ja ma pole sulle midagi rääkinud", ütlesin ma segaduses olles.
" Ma räägin sulle mõni teine kord", ütles Justin mulle kaugelt otsa vaadates.
Ma olin nii segaduses. Miks kõik minema jooksid kui teda nägid. Kes olid need üleni mustaks riietatud mehed. Ja kuidas ta minukohta teab...

"Muide sa oled täna väga väga ilus", ütles Justin peale möneajalist vaikust. Ma naeratasin ja suunasin pilgu põrandale. Ise siiamaani istudes aknalaual ja tema voodiäärel. " Aaitäh", ütlesin ma häbelikult ja tundes kuidas mu põsed õhetavad. Ma vist punastan.
"Miks sa siia tulid, ma tean , et sa tavaliselt ei käi pidudel", küsis justin ja ma pöörasin pilgu temale. Kuidas ta teadis.
" ma tulin sest Jessica tahtis, et ma tulen... Sul on õigus ..see on mu esimene pidu..", ütlesin ma vaikselt piinlikust tundes.
Justin naeratas ja tundus vastusega rahulolevat.
Ta naeratus. Hott.

Järsku ma kuulsin põrinat. See oli mu telo. Avasin selle ja nägin, et Liam on mulle kirjutanud. Naeratasin ja jooksin ilma midagi ütlemata esimesele korrusele.

Järgneb....
Vote ja kommenteeri!

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Where stories live. Discover now