22.osa

1.8K 113 12
                                    

Eelmises osas:
See suudlus oli pehme, ihatud ja kirglik. Ma tundsin selle ajal nii palju.
Liblikad kõhus on sellekohta veel vähe öeldud.
Ma tundsin end armastatuna ja armununa. See tunne oli kirjeldamatu.

Jätk..

Kui kuumaõhupall taas aasa kohale lendas oli aasale suurelt roosidest tehtud süda. Mu silmadest voolasid pisarad, sest ma ei suutnud uskuda, et see on reaalsus. Ma ei osanud iial ette kujutada, et inimene saab olla nii õnnelik. Et on võimalik olla nii õnnelik.
Justin püüdis koguaeg oma pöidlaga minu silmist voolavaid õnnepisaraid. Kallistasin Justinit nii tugevalt kui suutsin.
"Sa teed mu pooleks", ütles Justin naljatades ja tegi mulle otsaette musi.
" ei ei seda ma ei taha", ütlesin ma Justinile naeratades ja lasin kallistust  vaiksemaks.
Lõpuks jõudsime me maapinnale tagasi. Justin aitas mu ettevaatlikult välja ja võttis mu sülle. Ta viis mind limusiini. Peagi alustas limusiin sõitu ja Justin kallas meile šhampused välja. Ta ulatas ühe pokaali mulle ja ma panin enda pea tema õlale. Ma proovisin jooki ja see oli kõige parem šhampus mida ma saanud olin.
Mitte, et ma oleks oma elus neid väga palju joonud, aga paar-kolm korda ikka.
"Mm see on väga hea", ütlesin ma Justinile ja tegin ta põsele musi.
" Uhh, õnneks et see meeldis sulle..kardsin et minu päiksekesele ei meeldi", ütles Justin naeratades ja tegi mulle otsaette pika musi.
"Kuhu edasi?", küsisin ma Justinilt talle naeratades otsa vaadates.
" küll siis näed", ütles Justin.
"Ehh ütlee", ütlesin ma võltsi mossitust tehes ja meie käed põimides.

"Aga siis se pole enam üllatus lilleke", ütles Justin kurbi silmi tehes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Aga siis se pole enam üllatus lilleke", ütles Justin kurbi silmi tehes.
" Sa oled mind täna juba 1000 korda üllatand ja mu täitsa ära hellitanud. Ütle pliiss", ütlesin ma samuti kurbi silmi tehes.
Justin püüdis eirata mu kurbi silmi, aga ta ei suutnud ja ohkas naeratades.
"Sinu võit iludus", ütles Justin.
" yesssss", ütlesin ma õnnelikult ja tegin talle musi. Ehmusin isegi natuke ära, kui taipasin, et tegin ta suule musi. Ma tegin seda ilma märkamatta olles õnnelik. Äkki talle ei meeldinud..
Ta naeratas ja suudles mind. Ma naeratasin läbi suudluse ja tegin talle kalli.
Tegelikult ma teadsin, et ta ei suuda mu kurbadele silmadele vastu panna. Kunagi ma tegin kurbi silmi, et Liamilt midagi saada või et ta midagi teeks. Ja see toimis alati.
"Nuh, kuhu me lähme", küsisin ma elav naeratus mu suul, nagu väike laps kes tahaks saada suurt pulgakommi või mänguasja.
" me lähme vaatama langevaid tähti iludus", ütles Justin ja tõmbas mu enda kaissu.
"Oohhhhh ", ülesin ma, kuna mulle on alati meeldinud vaadelda taevast ja tähti. Mulle meeldib mõelda välja erinevaid lugusi ja luua neid ise. Tähti vaadates tunnen ma end nii vabalt ja ma saan mõelda meie ümber toimuvale. Palju kaugemale kui tavaliselt. Unuversumile. Kosmosele.

Panin enda käed ümer Justini ja sulgesin silmad. Tundsin Justinit silitamas mu pead ja mängimas mu juukse salkudega. Mulle meeldis kui ta mu juukseid katsub ja neid silub ning silitab.  Mulle meeldib olla tema läheda. Tema tugevate käte vahel. Tema kaisus. Naeratasin ja hingasin sügavalt. Silmi avades nägin Justinit oma ookeani siniste ktistall silmadega mind vaatamas ja naeratamas. Naeratasin vastu ning sulgesin taas silmad.

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Where stories live. Discover now