23.osa

1.7K 108 3
                                    

Eelmises osas:(üleval Justini pilt)
Meie pead lähenesid ja me  suudlesime. Minu käsi liikus tema juustesse ja sasis neid. Tema käed liikusid mu seljalt minu puusadele ja silitasid neid.
Kallistasin Justinit ja pikutasime mõnda aega üksteise kaisus.

Jätk...
Kui me olime Justiniga ära söönud, suundusime me käsikäes trepist alla alumisele korrusele. Siiani kattis mu keha vaid üks löhvakas Justini kampsun, mis ulatus napilt üle minu tagumiku.
"Kas mu ema teab..?", hakkasin ma küsima kui me olime suuretoa diivanile end sisse seadnud.
" ja ta teab kus sa oled päikseke", ütles Justin mind endale kaissu tõmmates ja samalajal puldiga telerist filmi valides.
Naeratasin ja panin pea Justini õlale. Kutt silitas ühe käega tasakesi minu reit ja see tekitas minus liblikaid. Valisime koos välja mingi armastus-komöödia filmi. Justin jäi filmi lõpus magama. Käisin korra ja otsisin talle peale mingi pleedi. Sättisin selle talle peale ja pugesin ta kaissu. Ta pani käe ümber minu ja mina ümber tema. Ma polnud isegi väsinud, aga tema kaisus uinusin ma kiiresti.

Ärkasin kellegi vaikse köhatuse peale. Avasin vaikselt silmad, püüdes valgusega võimalikult kergesiti ja kiiresti harjuda. Suunasin esmalt pilgu minu kõrval samuti tasapisi ärkavale Justinile ning seejärel enda ette. Nägin enda ees mingit inimest. Olles mõnda ega teda vaadanud ja pildi selgemaks saanud sain aru, et meie ees seisev inimene on Jackson.
Olin segaduses ja suunasin pilgu just ärganud Justini poole ning seejärel Jacksonile tagasi.
Jacksoni pilk peatus pikemalt mu kehal. Alles siis taipasin, ma kui nappides riietes ma hetkel tema ees olen. Tõmbasin kähku pleedi oma jalgadele ja punastasin natuke.

"Mida sa siin teed vennas", ütles Justin püsti tõustes ja Jacksoniga seda meeste käe värki tehes.
Vaatasin jahmunult kordamööda mõlemale segase pilguga otsa, samalajal kohendades oma tekki.
Kas nad tunnevad üksteist??? Kuidas??? Ega nad omaeti vennad pole??
" see iludus, on Emily", ütles Justin mind Jacksonile tutvustades.
"Ma tean juba", ütles Jackson muiates ja me kallistasime.
Nüüd vaatas Justin meid mõlemaid segase pilguga. Kõik olid üpriski segaduses.
"  Te teate?? Kuidas iludus??", suunas
Justin küsimuse mulle, olles vägagi segaduses.
"Me käime samas koolis, ja ta elab mu vastasmajas", ütles Jackson ja naeratas soojalt mulle.
"Ja kuidas teie teate?", küsisin ma suunates küsimust neile mõlemale.
" Jackson oli kunagi samuti meie mõõkvaalade grupis, aga siis ta pidi lahkuma ja minema kolima", ütles Justin, mille peale ma noogutasin ja end veel rohkem teki sisse mässisin.
"Ja mis sind siis siia tagasi toob vannas", küsis Justin imestunult Jacksonilt.
" ema leidis tööd siin ja me kolisime siia kanti tagasi", ütles Jackson pilku kordamööda mulle ning seejärel Justinile suunates.
"Tema on minu tüdruk", ütles Justin mind tagant kallistades ja naeratades.
Jacksoni silmis muutus pilk tõsisemaks, aga näha oli, et ta püüdis seda varjata.
Tundsin end olevas segaduses. Kõik oli nii segane. Kuidas on võimalik see et nemad teavad. See on nii suur juhus, kui on juhus. Ja mõelda, et Jackson oleks mind üks päev suudelnud. Eih seda on liiga palju.
" vabandust poisid, ma lähen ja panen midagi endale selga, kui tohib", ütlesin ma naeratades ja poiste jutule vahele segades.
"Muidugi kallike. Mine vaata endale midagi minu kapist, ja kutsu mind kui midagi vaja on", ütles Justin ja tegi mulle otsaette musi. Nägin põletavalt pilku Jacksoni silmis ja naeratasin kohmakalt. Kiirustasin tekk ümber keha trepist üles ja läksin Justini tuppa. Viskasin end Justini voodile meritähena pikali ning mõtlesin hetkeks kõigele toimuvale. Mõneaja pärast hingasin sügavalt sisse ning suundusin Justini vannituppa. Loputasin üle näo ning suu. Kuna mul siin hamba harja polnud kasutasin ma kapil seisvat suu loputus vedeliku.
Peale selle kui olin kõik toimetuse vannitoas ära teinud suundusin ma Justini kapini ja otsisin sealt endale riideid. Valisin kõige kitsamad püksid mida leitsin ning jätsin sama löhvaka kampsuni. Ma ei kavatsegi seda kampsunit Justinile tagasi anda. Esiteks see on nii soe,mõnna,pehme ning teiseks see lõhnab Justini üli hea lõhnaõli järgi.
Heitsin veel viimase pilgu peeglisse ning sättisin oma juukseid. Suundusin trepist alla ning leidsin poisid mingit autoralli mängu mängimas.
" tsau kallis, tule siia", ütles Justin mind nähes. Istusin Justini sülle ning Justin ulatas ühe puldi mulle.
Vaatasin teda imestusega ja küsivalt.
"Ma ju ei oska mängida", ütlesin ma ja suunasin pilgu tagasi mängule mida nad mängisid.
" siis ma õpetan musike", ütles Justin ja hakkas mulle mängu põhi asju seletama. Jackson tundus olevat kuidagi häiritud. Iga kord kui Justin mulle mingi komplimendi ütles surus Jackson tugevalt oma rusikaid ja tema pilk muutus karmimaks.
Tundsin ennnast nii segaduses olevat.. Äkki ma kujutan seda lihtsalt ette??

Mängisime mõnda aega kõik koos seda mängu

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Mängisime mõnda aega kõik koos seda mängu. Võib öelda, et isegi päris lõbus oli. Ma isegi sain 1kord võita.. Aga siis oli ka nii, et nad tegid mulle edumaad ja lasid mul võita. On ikka totud.

"Ma tulen Mõõkvaaladeks tagasi kui võib ..boss", ütles Jackson naeratades.
" ohhh tegeelt..tere tulemaast!!", ütles Justin ja nad tegid jällegi seda meeste käe värki.

Ülejäänud aja me kuulasime muusikat ja rääkisime niisama.
Kell oli saanud 14.00 ja Jackson oli lahkunud. Lesisime niisama Justiniga tema toas üksteise kaisus ja vaatasime lage.
"Ma peaks ka vist koju minema", ütlesin ma Justinile ja tegin talle kaelale musi. Ta keeras mind ümber nii et mina olin tema alla ja tema minu kohal. Ta hakkas suudlema minu kaela ja ma lasin välja väikese ohke. Sasisin ühe käega tema juukseid ning teise käega silitasin tema rinnalihaseid. Ma keerasin meid äkilise liigutusega ümber ja hakkasin suudlema tema kaela. Tõmbasin tal särgi seljast ning seejärel liikusin ma suudlemisega tema kaelast alla poole jõudsin rinnalihasteni. Imetlesin tema  six packi. Ta liikus oma kätega minu puusadeni, ning seejärel aitas mul tõmmata kampsuni seljast. Ta pilk jäi pidama mu kehal ning ta alustas minu suudlemist kaelast allapoole. Ta jäi pikemalt pidama minu rinnaesisele ning liikus seejärel taas suuni.
" vabandust.. Ma pole veel valmis", ütlesin ma vaikselt ja istusin voodile. Ma suunasin oma pilgu minu mänglevatele kätele. Justin tuli ja kallistas mind selja tagant, ta suudles minu kaela.
"Me ei pea midagi tegema milleks sa valmis ei ole kallis", ütles Justin ja suunas minu pilgu talle silma.
"Kõik mis ma tahan on,et sa naerataksid", ütles Justin ning see pani mu punastama ja naeratama.
" juba parem", ütles Justin pöidlaga minu põske silitades. Suudlesin teda veel ning tõusin püsti liikudes oma riiete juurde. Võinoh Justini kampsuni juurde ja minu kleidi juurde. Panin kampsuni selga ning võtsin kleidi kätte, liikusin Justini juurde ning suudlesin teda.
"Ma pean nüüd koju minema", ütlesin ma läbi suudluse ja hakkasin ukse poole kõndima.
" oota ma viin su autoga ära", ütles Justin ja hakkas kiiruga oma särki selja panema.
"Ma ootan sind all", karjusin ma talle järjepidevalt edasi kõndides.

   

Järgneb...
Tänan votede, follomiste ja kommentaaride eest!!
Te olete parimaad!!!!!
Lov ya bye bye!!

Mafia Boy [VALMIS😍😁]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu